2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Malesf canım şuan pandemi dönemi doktorlar çok katı rapor vermeye yanasmiyolar tanıdık olunca hersy çok kolay oluyo ztn doğumdan snra imkansız heyet fln verilmez dedi dünkü doktor belki de ben iyisine denk gelmedim bilmiyorum neyse inslh hallolur önemli olan evde dinlenmem

Birde erkek bebeklerde bulantı olmaz derlerdi

Yok canim ya bende hic bulanti kusma vs olmadi iste ama kiz inanilmaz guclendim ben ya normalde bu boyla 48 55 arasi bir kilodaydim gecen seneye kadar, pandemi de 6 kilo aldim simdi hamilelik 2 kilo daha 63 kilo oldum bende gucum icime sigmiyor resmen cok komik her seyi yapabilicekmisim gibi hissediyorum

Canim o sonuclarda dna dan bakiliyor emin ol gozle bakmadan daha dogru tedirgin olma hayirli olsun miniğin

Cok gecmis olsun cnm zaman zaman geri geliyor demek parfumler odada sıkılmayacak

Bizim arkadaslar da var zorunlu olmadikca heyet veremiyorlar pandemiden degil denetim daha kati. Olay ne biliyor musun? Zamaninda benim gorumce gibi bu heyeti istismar eden insanlar yuzunden su an senin gibi gercekten ihtiyaci olanlar alamiyorlar strese giriyorlar.

Malesf öyle oldu müdürüm bile ilk rapor aldığımda tepkiliydi personel yetersiz yukardan sıkıntı olur fln dedi snra gozunun önünde kanamam olunca ödü koptu bisy demedi napalm gecicek elbet bu süreç ben bı iyilesiym de gerisi hiç önemli değil

Doktorum boyuna göre maksimum 12 kilo almalısın dedi ben normalde kilo alıp veren bir insan değildim liseden beri 58 kiloydum çok da takıntı yapmamak lazım kilo alınır verilir

Maşallah be tatlis bir bebis sende mavi gozluysen canim olur belki neden olmasin :)
Yaa ben öyleyim de eşimin kahverengi işte, o yüzden pek de umutlanamıyorum. Kahve baskın oluyor çünkü. Ama yine de belli olmaz, nasip. Annem de kahverengi gözlere iç çekermiş, özellikle de kardeşime hamileyken hep kara gözlü bebekleri sevmiş. iki çocuktan sonra üçüncüsü kahverengi gözlü oldu Şaşırmış baya, kardeşimi de bizim gibi bekliyorlarmış çünkü. Çok içten istersen oluyor belki de

Ay seninki kızıl mavi gözlü bir bebiş olacak sanki

Yemin ederim oluyor. Hamileyken parmağını emen bı bebek görmüştüm kar gibi beyaz gözleri renkli böyle tosun gibi bişey nerdeyse ikizini doğurdum bol bol güzel çocuk fotoğraflarına bak ve iç geçir dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…