2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kız halaya erkek dayıya çeker teorisi gerçek mi yaaaa?

Ben ve eşim kahverengi gözlüyüz aile de yakında renkli gözlü yok ama kızım mavi gözlü doğdu.Herşey mümkün :)
Aile büyüklerinde varmış demek canım. Benim eşiminki nasıl bir sülaleyse bir tane bile yok renkli gözlü Ama zaten mutasyon olayı aslında, her an her şey olabilir

Ya ben oraları çok merakediyorum bi dogu turu yapamadım simdide coronasi bebegi derken kimbilir ne zakan gorebilcem
Valla kuzum ztn ben urfaliyim yazın acayip sıcak asfalt yaniyo yani en güzeli Nisan ve Eylül Ekim aylari gezilebiliyo Balıklıgöl var kısmet olursa gelirsen muhakkak haberm olsn korona illeti biterse bebislerle birlikte gezeriz insallah

Eşimin 3 ablası,bir kız kardeşi var.Teyzeye çekse olmaz mı
Olur tabi neden olmasın. Ya işte babasına benzeyince e cinsiyet de farklı olunca halaya benziyor diyolar Ama benim tezim daha çok ilk çocuk babaya ikinci çocuk anneye benzer şeklinde

Olur tabi neden olmasın. Ya işte babasına benzeyince e cinsiyet de farklı olunca halaya benziyor diyolar Ama benim tezim daha çok ilk çocuk babaya ikinci çocuk anneye benzer şeklinde
Ben babama çok benziyorum halam da babama benzediği için otomatik olarak halama da benzemiş oluyorum aman

Ben de mardinliyim canım çocukluğum hep anneannemlerde Urfa’da geçti benim için pek özeldir

Bize zamanında bir büyükanne gelmiş İran taraflarından tüm dna yı karıştırmış annemin tarafında hepimiz birbirimize benziyoruz. Soy aynen benden devam ediyor oğlum benim kopyam. Babamın Deniz gibi mavi gözleri var eşimin de Ela çok dua ettim ama benzemedi kızımda tutsun bari diye dua ediyorum yine çünkü dükkanı kapatacağım bundan sonra

Allah korusun benim kardeşim çok tembel çocuğum ona çekerse varya delirdim ben bol bol Bebek fotoğraflarna bakıyorum bide kayınvalidemin gözleri maviş ona çeker insallah
Dün annemle aynı şeyi konuştuk erkek kardeşim çok üşengeç annem diyor ki benim karnımda bile pek hareket etmezdi korkardım hala kalkmıyor hep uyuyor

Normal rapor senelik 40 gün,ve tek hekim raporu olduğundan 10ar gün alınabiliyor, her seferinde konuş, derdini anlat derken insanı yıoratıyor, hele bir de kanamam oldu olacak korkun varsa daha da stresli, şimdi bilse belli bir aydan sonra iyi olacağını, raporunu rahat rahat alır, ama garantisi yok ki, heyette 40 gün alıp kafası rahat ederdi, evden çıkması bile gerekmezdi mesela.
Görümcen usulsüz bir şey yapmış tabii, ben onu desteklemem mesela, yapan arkadaşlarım oldu, ben onlara da dedim alenen yaptıklarının yanlış olduğunu, ama şimdi bu kızcağızın durumu gerçekten kritik, vermeleri lazım.

Allah seni ben de ne dükkanı diyorum

Arkadaşlar bebek bezi numaraları nasıl 1 den mi başlıyor yenidoğan için? Bir de mesela ne kadar süre sonra 2 numaraya geçiyor bebek deneyimli anneler bi aydınlatsın beni de bebek bezi almayı istiyorum da bi öğrenmem lazım nasıl işliyo süreç

Şimdiden bebek bezi almak mantıklı gelmiyor bana canım ablamı hatırlıyorum da sürekli bez değiştirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…