2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dün annemle aynı şeyi konuştuk erkek kardeşim çok üşengeç annem diyor ki benim karnımda bile pek hareket etmezdi korkardım hala kalkmıyor hep uyuyor
Aynı valla yaa bişey söylüyoruz yapmıyo yada yarım saat geçiyo öyle yapıyo yüreğimiz sisiyo benim oğlan neyseki çok harkeetli bide hep aç parmağı ağzında

Aynı valla yaa bişey söylüyoruz yapmıyo yada yarım saat geçiyo öyle yapıyo yüreğimiz sisiyo benim oğlan neyseki çok harkeetli bide hep aç parmağı ağzında
Yaaa benim kız galiba biraz üşengeç yada ultrasonda öyle denk geliyor sürekli uyuyor

İşte beni anlayan insan çok şükür keşke doktorlar da böyle düşünse yormasa dediğiniz gibi 20 gün tek hekim raporundan snra iyilescegimin garantisi yok o zmn heyet şart olcak ama malesf derdimi anlatamıyorum

Ama doğduktan sonra da mutlaka bi tane alcam. Bende dedimki 1 numara mı 2 mi almam lazım. 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo hangisini almam lazım diye kararsız kaldım
Ben 1 numaradan 140lı 2 paket aldım. Şimdilik başka 1 numara almayı düşünmüyorum bebek göbekli görünüyor demişti doktor. Ondan dolayı korktum olmaz falan

Çekik göz, kıvırcık saç, koyu renk bunlar baskındır. Bu özellikler büyük ihtimalle çıkar çocuğunuzda
Çekik gözlü olabilir yeğenlerim de hep öyle saçları kesin düz olur. Gözler de yüksek ihtimalle kahverengi olur, ten rengi beyaz saç rengi sarı olur çocuğumun fiziksel özelliklerini çıkardım iki dkda

Benzemese de benzetmeye çalışıyorlar zorla senin kız sana benzesin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…