2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İşte net bir anne

Olur tabi neden olmasın. Ya işte babasına benzeyince e cinsiyet de farklı olunca halaya benziyor diyolar Ama benim tezim daha çok ilk çocuk babaya ikinci çocuk anneye benzer şeklinde
Umudunu kaybetme bence, eşim esmer kahverengi gözlü, bütün ailesi öyle ben sarışın yeşil gözlüyüm, kızım kumral yeşil gözlü oldubende hiç beklemiyordum, olabilir yani

derdimiz ne kadar da aynı bizde ben renkli gözlü kumralım, kardeşim kahverengi gözlü ve saçları biraz daha koyu..
geçen gün halalarına kızım teyzesine benzesin dedim, rezil ettiler beni ama kendisi doğum günü benim doğum günüme denk gelsin diyebiliyor.

Eşimin ablası da inşallah bebeğiniz oğluma benzer dedi,ablamın kızı varken mi dedim yeğenim ela gözlü kızıl bir kız

ayyy ne mutlu oldum şu an ❤
eşim güzel bi adam, ablalarının biri de gerçekten çok güzel ama huyları kötü işte.
Annem hep her oynadığında aynaya bak sana benzesin derdi benimkinin hala da güzel ama yok yani kişilikleri acayip eşim bile bizim tarafa benzesin istiyor

Annem hep her oynadığında aynaya bak sana benzesin derdi benimkinin hala da güzel ama yok yani kişilikleri acayip eşim bile bizim tarafa benzesin istiyor
Görümcesinden memnun olan kimse yok mu yaaaa

Eşimin ablası da inşallah bebeğiniz oğluma benzer dedi,ablamın kızı varken mi dedim yeğenim ela gözlü kızıl bir kız
ya en iyisi çöpsüz üzüm diyorlar ya valla çok doğru
Yaaa gerçekten mi az mı alalım

İlk başlarda günde 8-10 kere değiştiriliyor diye biliyorum
tam sayıyla geldim size, arkadaşımın bebeğine 1 numara 210 adet tam 28 gün gitmiş.

Sizi okudukça iyi ki yok görümcem diyorum valla
Çok büyük bir kayıp değil bence canım bak eşimle 10 gündür karantinadayız arayıp bi ihtiyacınız,yapabileceğimiz bir şey var mı diye sormadılar bebeği bile merak etmiyorlar zaten süreçten de bilgi vermiyorum artık.Ablam sağ olsun iki günde bir yemek yapıp eşiyle gönderiyor market alışverişimizi yapıyor.Eşim börek çok sever iki çocuğuna rağmen oturup eşime börek açmış yani bilemiyorum abla var abla var

Size
iyi ki yok, yat kalk dua et, allaha bin kere şükret
Bende de gerzek bı tane elti var ama korkuyor benden bı ara büyük eltilik yapmaya kalktı ben büyüğüm ayakları sonra oturdu totosunun üstüne şimdi de küsmüş benle kendi kendine biseyleri yanlış anlayip. Sonra anlamış hatasını yine barışmak istiyormuş tam tavşan daha küsmüş dağın haberi olmamış durumu kendi küsmüş haberim yok kendi barışmak istiyormuş tabi avcunu yalar

ya en iyisi çöpsüz üzüm diyorlar ya valla çok doğru

tam sayıyla geldim size, arkadaşımın bebeğine 1 numara 210 adet tam 28 gün gitmiş.
120 li aldım az önce, annemde belki erken büyürse hiç kullanamazsın 240 fazla dedi 4 kilo doğsa zaten 5 kilo olmasına ramak kalmış demektir dedi. Bi arkadaşta ben 240 tane kullandım 8-10 tame değiştiriyo dedi, senin arkadaşta 210 kullanmış vallahi bebeğe bağlı demekki olmadı bitane daha alırız sonra dedim ve 120li aldım

Ay ne guzel olur gelirsem kesin yazarim sana tanisiriz sicagi zordur tahmin ediyorum arkadssim ama bambaska guzellikte yerler istanbul oyle bunaltti ki gidip gormej istedigimiz yerlerede gidemiyoruz corinadan dolayi ins kismet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…