2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
mantıklı bir karar olmuş

benim çocuğum max 3250 doğar gibime geliyor.

Canım bebek bezi bebeğin kilosuna göre alınıyor 1 numara 2 numara yazanların yanında kiloda yazıyor sen kilosuna göre numara alıyorsun

Hahaha kiyamam ya herkes kendinde olmayani istiyor cnm benim saglicakla dogsun allah insngonlube gore verdin bebisini

Daha doğrusu olayın aslı şu telefonum kafayı yedi geçen aylarda açılmadı biseyler oldu falan. O aralarda oğlum nasıl huysuz nasıl fena anlatamam eşim telefonuma format atti saatlerce uğraştı birşeyler sonra eski rehberi yüklemiş o rehberde eltimin numarası yokmuş meğer bu hafiye elti sosyal medya da ne yaptıysam nereye gittiysem böyle adım adım takip eder oğlumu falan çok paylaşıyorum. WhatsApp tan bakmış benim fotoğrafım görünmüyor. Hemen çocukları giydirmis kayınvalidem e gitmiş. Anne demiş versene telefonunu biseye bakcam sende fotosu görünüyor mu bakmislar görünüyor. beni engellemiş demiş dangalak durduk yere neden engelleyeceksem kv de demiski aranız iyiydi ama sizin neden engellesin bilmiyorum engellemiş demiş tutmuş beni tüm hesaplarindan engellemiş aradan bir ay falan geçti ben hala bilmiyorum engellendigimi farketmemisim kayınvalidem geldi onun profilindeki bı fotodan konu açıldı bakicaz AA baktım yok. Anne hesabını kapatmış sanırım bulamıyorum dedim hala aklıma gelmiyor bunlar sonra olay ortaya çıktı ama ben delirdim tabi. Bedava 50 bin lira verdim ben bu alçak nankore ihtiyacı var diye çalıştık ödedik. Şimdi çok fena cuvalladiginin farkında tabi de kimse de affet diyemiyor eşim dahil herkesi korkutmusum galiba

Kizlar su model cik hosuna gitti fiyatida uygun guzelde gozukuyor anne yani olarak bu nasil olur sizce bizim ev biraz fazla buyuk o yuzden akt katada kanzin parkyatagini dusunuyorum yani mecburen iki tane urun almak zorundayim 7. Aya geldiğimde alicam ama simdiden fikrim olsun istiyorum tecrubbeli annelerden yorumlar bekliyorum

Eltiyle başa çıkmak kolay inan,eşime dayanamadım ablan seni neden aramıyor dedim beni bir kez görüntülü aradı ağladı çok duygusal o yüzden dedi şimdi gel de delirme.

Tatvana gelin çok güzel gerçekten M maralalmila
Ya kuzum o kdr cok istiyorum ki su corina bitse gezicem yani tatvanda aklimda annemler gitmisti gezmeye butun doguyu bayilmislardi bende cok istiyorum bakalim ins kismet olur Turkiye o kdr guzelki heryerini gezmek istiyor insan

Ay ne guzel olur gelirsem kesin yazarim sana tanisiriz sicagi zordur tahmin ediyorum arkadssim ama bambaska guzellikte yerler istanbul oyle bunaltti ki gidip gormej istedigimiz yerlerede gidemiyoruz corinadan dolayi ins kismet olur
İnşallah kuzum hayirlsyla bebislerimize kavusalim da hastalık da geçince kim tutar bizi

mantıklı bir karar olmuş

benim çocuğum max 3250 doğar gibime geliyor.
Gramı gramına yazmış bir de çok tatlısın
Kızlar ben bez almayı düşünmüyorum şu anda. Önce bir beğendiğim firmalara mail atıp numune paketi isticem, gönderiyolarmış. Hem hepsini denemiş olurum hem de ilk ay aradan çıkmış olur

Bir de belediyeler doğumdan sonra yenidoğan hediye paketi veriyor. Paket içeriği değişiyor ama hemen her belediye veriyor. Aklınızda bulunsun, olduğunuz belediyeye başvurursunuz

numune paketi istemek çok mantıklıymış, resmen aydınlandım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…