- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #20.361
aynı benim eşimin ailesi de öyle bende hiç benzesin istemiyorum şimdi eltimin 4 aylık bebği var aynı babası aynı kayınpedere benzetmeler falan en sinir olduğum şeySelammmm
konuya ortadan giriyorum, ben çocuğumun direkt olarak kendi tarafıma benzemesini istiyorum çünkü eşimin tarafına benzerse bunu övünç kaynağı yapacak potansiyele sahipler. eşime bile benzemesin çünkü o da ablasına benziyor zaten.
Eltisi olmayana görümce zor gelir zatenBenim iki görümcem var ikiside birbirinden iyiler. Ama eltiler fesatlar...
Konuş konuş biz kimlerle uğraşıyoruzEltisi olmayana görümce zor gelir zatenbenim görümcem melek kalır eltimin yanında
ya benim görümcem 12. haftadaki usg görüntüsünden şuna buna benziyor diye yorum yaptıaynı benim eşimin ailesi de öyle bende hiç benzesin istemiyorum şimdi eltimin 4 aylık bebği var aynı babası aynı kayınpedere benzetmeler falan en sinir olduğum şey
Doğduğu gün oğlumu görmeye geldi ayyy aynı bize benziyor dedi çocuk daha gözünü açmamış kuş yavrusuna benziyorya benim görümcem 12. haftadaki usg görüntüsünden şuna buna benziyor diye yorum yaptı
yine aynı görümce demişti ki, benim çocuğum için söylüyor bunu "bizim tek oğlanın ilk çocuğu inşallah oğlan olur"sanki padişah soyunu devam ettircez anasını satayım sırf bu yüzden ben hep kızım olsun istiyordum, nitekim allah gönlüme göre verdi inşallah yani.
valla benim görümcem yok 1 eltim var kesşke eltim olacağına bir görümcem olsaydı diyorum elti fena oluyor ama görümce içinde kardeşi yiğeni olduğu için o kadar kötü olamıyorEltisi olmayana görümce zor gelir zatenbenim görümcem melek kalır eltimin yanında
Aynen bir yerde kan bağı var en azındanvalla benim görümcem yok 1 eltim var kesşke eltim olacağına bir görümcem olsaydı diyorum elti fena oluyor ama görümce içinde kardeşi yiğeni olduğu için o kadar kötü olamıyor
hahahaha şuraya koptum, aklımda olsun not alıyorum, ben de böyle söylerimDoğduğu gün oğlumu görmeye geldi ayyy aynı bize benziyor dedi çocuk daha gözünü açmamış kuş yavrusuna benziyor( seninki aşmış tabi 12. Hafta ultrasonundan benzeten yoktur herhalde. )Sonra ben benim 4 aylık bi fotomu gösterdim oğlummuş gibi. Aaa urası niye kız gibi giydirdin dedi hala çok benziyor fln diyor ya aynen kirpikleri ve ayak tırnakları aynı siz fln diyorum.
ayyy o kadar benzerlik var ki benim de kayınvalidem kadın karnımı inceleyip duruyor bide ben kızım olur içime öyle doğuyor falan dedikçe sizin oğlunuz olur diye tutturuyor kadın ya bide üstüne eltimle konuşmuşlar benimki doğana kadar onunki büyüyeceği için benimkini falan dövermiş allah allah lan o senin torunun da benimki kimin olacak aceba bunu gülerek söylüyorsunya benim görümcem 12. haftadaki usg görüntüsünden şuna buna benziyor diye yorum yaptı
yine aynı görümce demişti ki, benim çocuğum için söylüyor bunu "bizim tek oğlanın ilk çocuğu inşallah oğlan olur"sanki padişah soyunu devam ettircez anasını satayım sırf bu yüzden ben hep kızım olsun istiyordum, nitekim allah gönlüme göre verdi inşallah yani.
ayyy hiç sorma kızAynen bir yerde kan bağı var en azındanama elti işi çok sıkıntı
Laf sokma sanatıhahahaha şuraya koptum, aklımda olsun not alıyorum, ben de böyle söylerim
bende bu benzeme konuları açılınca "saçları sizin saçlara benzesin" diyorumLaf sokma sanatızor öğrendim bu işleri
Boşver saflık iyidir. Onun gibi olmaktansa sevilmeyeyim razıyım. Benim durum da seninkiyle aynı valla.ayyy hiç sorma kıztam böyle hissediyoruz ama yan yanayken ohoo bildiğin kanka ama benim arkamdan sürekli konuşuyor bide ben büyük eltiyim onun kadar sesim çıkmıyor bir görsen beni su götürür susuz getirir hatta eşim eltimden için eğer senin kadar okuyup ortamgörseydi ankarayı satın alırdı o kız sen safsın diyor ama işin ilginç tarafı o yaranıyor o seviliyor anlam veremiyorum
Bu benzeme olayı beni zaten benden ediyor ama cidden sallamıyorum doğduğu günden beri babaya benzetiliyor. Oysa estetikli burnu da ben gözleri de ben saç rengi de ben dalgalı saçları da ben neresi benziyor babaya bilmiyorum belki biraz ağzıbende bu benzeme konuları açılınca "saçları sizin saçlara benzesin" diyorum
ciddi misin bide beni kıskanıp benim arkadaşıma dedikodumu yapıyor yok o düşük yaptı diye ona bişey taşıtmıyorlar bende hamileydim bir sürü taşıdım falan diye bide beni kıskanıyormuş düşün kendi uyanık davranıp ilk torun benim olsun diye evlenir evlenmez hamile kaldı ya benim de o ara çocuğum olmuyordu bnde hamile kaldım ikimiz aynı gün öğrendik sonra ben düşük yaptım şimdi kendisininki yanında 4 aylık oldu hala beni kıskanıyormuş düşün artık yani allaha havale ediyorum ama mecburluktan konuşuyorum yoksa bunları bile bile konuşmazdımBoşver saflık iyidir. Onun gibi olmaktansa sevilmeyeyim razıyım. Benim durum da seninkiyle aynı valla.
babasına benzetseler sıkıntı yok, amannnn neyse bu görümcelerden çekeceğim var benim belli.Bu benzeme olayı beni zaten benden ediyor ama cidden sallamıyorum doğduğu günden beri babaya benzetiliyor. Oysa estetikli burnu da ben gözleri de ben saç rengi de ben dalgalı saçları da ben neresi benziyor babaya bilmiyorum belki biraz ağzıeşimde bende beyaziz ama ayyyyyyni babası da böyle kar gibiydi deniyor ses etmiyorum gülüyorum artık. Oysa cümle alem bilir ben kocamdan güzelim :))))
Allah'tan başkasına değil babasına benzetiyorlar kendilerine falan değil. İçimden he he alın hevesinizi siz de diyorum
Valla ben daha almadım normal kıyafetlerim oluyor halakizlar hamile pantolonu alan varmi kac beden alcaz bir buyuk bedenizimi nasl.olacak
Ben almadım henüz, taytlarla ve elbiselerle idare ediyorum. Ama kendi bedenimi almak mantıklı geliyor ya, adı üstünde hamile pantolonu zaten ona göre esnek ve geniş yapıyorlar. Bir de büyük beden alırsak iyice bol olur.kizlar hamile pantolonu alan varmi kac beden alcaz bir buyuk bedenizimi nasl.olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?