2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim kızım babasının kopyası eşim kendi burnunu çok beğenir ama gel gör bı burnu bana benziyor kızımın kızımda kendi annem gibi yeşil gözlü olsun çok istedim annem çok kıskanç bir kadınsın yazık kadının yüzüne anne huyu suyu benzemesin ama gözü benzesin diyordum ama eşimde benimde gozlerimiz kahverengi kızımın gözleri ikimizindende koyu kahve birde az çekik güldümu çizgi oluyor o gözler

sagol canm birincide kalcadan cok aldigimdan pantolonlar yukari cikmiyordu birsekil idare edldi ama ikncide erken kilo aliniyo gobek cikiyo

benim iknci hamilelegim.oldugundan busefer boyle idare edemicek gibiyim pantolonlarin dugmeleri kapanmamaya basladi
Ben ilk hamileligimde ki hamile pantolonu mu sakliyordum geçen deneyeyim dedim yok dar geliyor anlamadım gitti ilk hamilelikte 64 kilo koca gobekle giriyordum içine doğuma onunla gitmiştim şimdi 55 kilo minik gobekle siğişamadim şimdilik tek yüksek bel esnek bir kot pantolonum oluyor üzerime ama ben kışın normalde çok üşüyen biri olduğum için pantalon içine tayt giyerdim şimdi kat kat giyinmek zor geleceği için fitilli kadife bir hamile pantalonu istiyorum

aynen canimbya ikinci hamilelikle birincidekiler olmuyor nasil isse.bende lc waikikiden kadife bir hamile pantolonu siparis eddim suan 40gibiym ama 42 siparis verdim bolmu olur blmiyorum daha kilo alirim saniyorum sende bi waikikiye bak kadife bol.paca hamile pantolonu var usurum diye kadofe alaym dedim :)

Kızlar arkadaşım doğum yapmış iki gün önce .Nur topu gibi bir oğlu olmuş,4 kilo maşallah ve normal doğurmuş yalnız normal doğumda ısrarcı olmuş eşi ve fazlaca dikişleri varmış dr iki sene hamile kalmayı yasaklamış

kizlar hamile pantolonu alan varmi kac beden alcaz bir buyuk bedenizimi nasl.olacak

Ben tayt almistim bir tane pentiden kendi bedenimi aldim tam oldu, hatta bir beden bile kucuk olabilirmis daha gobek cikmadigi icin ag kismi dusuyordu. Bende artik giydigim zaman gobek kismini katliyorum eski taytlarimda oluyor suan, bu yil hep tayt giymeyi dusundugum icin yeni bir tayt siparisi daha verdim (hamile tayti degil) onu da 38 beden soyledik daha gelmedi

Zaten 2 sene içinde bile isteye kendi rızanla hamile kalmak için çıldırmış olmak lazım bence Sağlıkla büyütsün

Masallah bebegine
Esini niye karistirmis ki sonucta dogumu yapan kisi verebilir bunun kararini. O haldeyken bana normal diye israr etse hastaneden bile kovabilirim esimi ama sunu anlarim belki artik 8 9 cm aciklik olmustur dayanma gucu bitmistir annenin, buraya kadar geldin biraz daha sabret filan demesini anlayabilirim esin

Yo yo doktor sezeryan demiş arkadaşım da minyon tipli bir kadın bebek hem iri hem de uzunmuş ama eşi illa normal olacak demiş

masAllah canim.neguzel simdilik olur ilk gebelikse ama son aylar birden kilo aliniyor. oyuzden cok alma tayt son aylarada birak alisverisi

masAllah canim.neguzel simdilik olur ilk gebelikse ama son aylar birden kilo aliniyor cok alma son aylarada birak alisverisi

Açık olsaydım sadece tayt giyerdim,bütün hamileliğimi taytla geçirirdim müthiş bir şey

Kış hamileliğinin kötü yanı bence bu kıyafet mevzusu. Seçenek pek yok. Ben de mecburen bol bol tayt aldım. Gönül isterdi güzel güzel yazlık elbiseler giyelim kışlık elbiseler de var ama ben çok tercih etmiyorum. 2-3 tane var ayda 1 anca giyerim çünkü üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…