2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet ya çok güzel elbiseler tulumlar var ama olsun napalım. Yazın hamile olmanın da zorlukları var. Sıcakta bunalırsın, pişik olursun vs. Kışın daha kolay gibi sanki. Ben kadife jilelerden almak istiyorum, çok tatlılar

Ben calisirken hep elbise giyerdim tek para kombinleme derdi yok oh mis gibi ama simdi elbise topuklu bot giyip nereye gidicem, baya spor ve rahat giyiniyorum artik

Ya kızlar bu arada yarın eşimin karantinası bitiyor.Nette yazılan şey ilaçlama firmalarının dezenfekte için güvenilir olmadığı ne yapacağımı şaşırdım

Hayırlı olsun canım

Evet o da var tabi. Ama hep hoşuma gitmiştir yazlık hamile elbiseleri tulumlar olsun bebeğimiz güzel mevsimde doğacak ay evet onlar çok tatlı oluyor.jile var benim hatta cinsiyet öğrenirken onu giymiştim ama ince benimki. Kadifeler çok güzel oluyor

Ben calisirken hep elbise giyerdim tek para kombinleme derdi yok oh mis gibi ama simdi elbise topuklu bot giyip nereye gidicem, baya spor ve rahat giyiniyorum artik
Aynen alışmaktan gider ya. ben de yazın ful uzun elbiselerden giyerim pantolonla çok daralıyorum

kizlar hamile pantolonu alan varmi kac beden alcaz bir buyuk bedenizimi nasl.olacak
Deniyerek almak mantıklı. Ben geçen sefer de 4 aylıkken almıştım kendi bedenimin 1 büyüğünü aldım başta biraz bol geldi ama son güne kadar rahat rahat giydim. Belinde düğmeli lastik oluyor ordan ayarlıyorsun göbüşüne göre

Benim de geçen hamilelikten hamile pantolonum vardı bi tane daha aldım. Bi kaç tuniğim oluyor, 2 tane daha alıcam yeter. Zaten artık Koronadan dışarı çıkılmaz evde giymek için de 1-2 salaş normalde de giyebileceğim tarz alırım.

Kızlar evde giymek için eşlerinizin gardrobunu karıştırın bazı kıyafetler çok rahat oluyor

Merhaba kızlar. Size bir sorum olacak ikinci hamileliği olan arkadaşlar en erken ne zaman hissettiniz bebeğinizi. Deli diyebilirsiniz ama ben bağırsak hareletlerinde farklı olarak kasığımda anlık hissetmeler yaşıyorum. Çok erken daha 9+0 yaa.

Bizde de eşim normal istemedi Sena lütfen bak çok riskli senin içinde bebek içinde doktora normal falan deme ben istemiyorum diyordu son zamanlar kontrollerde

Bebek büyütürken de ohh iyiki diyorsun :)) havalar mis gibi usutecek hasta olacak durumu yok çok kolay büyüyor. Sıcak olduğu içinde bayılıyor güzel uyuyor

B
Bende lcwnin sitesinde gördüm dar paça fitilli kadife genelde dar paça tercih ediyorum normalde de üzerine hep uzun tunikler giyerim şu an bedeni yok gözüküyor sürekli takip ediyorum bedeni girsin hemen alacağım

Ya kızlar bu arada yarın eşimin karantinası bitiyor.Nette yazılan şey ilaçlama firmalarının dezenfekte için güvenilir olmadığı ne yapacağımı şaşırdım

geçmiş olsuun, nasıl oluyor süreç, en son bir daha mı test verdi? :)
bence ne olur ne olmaz, firmaları arayıp en güven vereniyle evi temizletin, içiniz rahat eder...

Kızlarrr bugün nifty sonucumuz temiz geldi, nasıllllll rahatladık anlatamam. Allah tüm bekleyenlere güzel sonuçlar versin. Bebeğimizin de erkek olduğu artık kesinleşti bu vesileyle Sadece doktor bir ay sonraya en fazla 1 kilo almanı istiyorum dedi, şimdiye dek 2,5 kg almıştım ama annemde gebelikte gizli şeker çıktığından sanırım risk altındayım biraz. doktorum çok dikkat ediyor bu kilo meselesine Sizde nasıl bu kilo durumları, hergün düzenli yürüyüş yaparım artık, napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…