2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar hızınıza yetişilmiyor valla inşallah herkes iyidir bebişler tepiklemeye başlamıştır sanıyorum genel olarak.bende kan sulandırıcı iğnelerin morarttığı yerlere sirkeli su ile pansuman yapıyorum

Canım yaaa, ben şimdi okudum bunu, o kadar ama o kadar çok sevindim ki, gerçekten sık sık aklıma geliyordun, inanılmaz mutlu oldum, çok sağlıklı, hep yüzünü güldüren bi bebeğin olsun, amin

Lieracı memeye de sürebilirsin dedi bana doktorum canım

Bebek bakım çantalarından mi alacaksiniz kızlar ben böyle kullanisli şık bı siyah sırt çantası alayım diyorum ama fikri önerisi olan varmi
Brn ilkinde normal sırt çantası kullanmıştım. Şimdi yine sırt çantası almak istiyorum ama bebek için olanlardan alayım diyorum. Bölmeli olsun içi yani.yandan takılan bebek bakım çantasını kullanamam çünkü hem bebek kucağımda olursa hem çanta zor olur.

Yaa bize de koli geldi canım mersinimden

Benim artık çıktı göbeğim yani tam göbek deliğimin altında sabit yuvarlak bi şişlik var artık. Zaten önceden de hafif göbeği olan biriydim. Göğüsler de baya büyüdü artık sütyen almam lazım çünkü geçenlerde baya büyük gelen bi sütyenim vardı onu takmıştım ona rağmen üst kısmını kesmiş baya kötü olmuştu artık spor sütyeni kullanıyorum ama lierac kullanma bence canım içeriği gerçekten hiç temiz değil. Onun yerine içeriği temiz sadece göğüslere kullanabileceğin bi krem alabilirsin mesela badger de iyi

Ay Cansu inek memesi benzetmene bayıldım

Benim riskli bir gebelik olduğu için 18. haftaya aldım. Bir de fetal eko yapılması gerekiyor ona da haftaya gidince randevu alcam bakalım ne zaman verecekler.
Fetal eko için bana 22. Haftaya tekrar gün verdiler canım ben de 17+2 de girdim.

Bende daha tık yok hareket hissetmiyorum veya kendimi dinlemiyorum

Memleketimizden bol bol portakal mandalina limon gelmiştir. Bol bol tüketin

Bugün tüm gün yediklerim mideme oturdu resmen. Ben gerçekten az yiyormuşum midem fazlasını kabul etmiyor. Karantinaya 40 dk kala iki tur yürüdüm biraz kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…