2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Fetal ekoyu kim yaptı? Bir ne neden tekrar gün verdiler? Bir sıkıntı görmediler inşallah
Fetal eko yapılmadı henüz bir dahaki gidişimde yapılacak,en son dr kontrolünde kalbinde anomaliden şüphelendiği için acil perinatologa yönlendirdi ama şükürler olsun sorun yokmuş yalnız dr 22.-23. Haftada tekrar gitmem gerektiğini ekoya bakacağını söyledi

Bugün tüm gün yediklerim mideme oturdu resmen. Ben gerçekten az yiyormuşum midem fazlasını kabul etmiyor. Karantinaya 40 dk kala iki tur yürüdüm biraz kendime geldim
Bugün ben de iki saat kadar yürüdüm açıldım kendimi yormadan ve kalabalığa karışmadan çok iyi geldi.

Bugün ben de iki saat kadar yürüdüm açıldım kendimi yormadan ve kalabalığa karışmadan çok iyi geldi.
Ya çok iyi yapmışsın. İnsan kendini daha hafif hissediyor cidden yürüyünce. Ama nefes nefese kaldım ben de biraz acele ettim

Canım detaylı ultrason için ne kadar ücret ödemiştin periatologa?

Benim takipli olduğum doktorum perinatolog. Her gittiğimde kalbine ayrıntılı olarak bakıyor ama hala küçük olduğu için ilerleyen zamanlarda daha kesin konuşabileceğini söyledi. Fetal eko için başkasına yönlendirecekmiş. Sizinkini perinatolog mu yapacak onu merak ettim

Canım detaylı ultrason için ne kadar ücret ödemiştin periatologa?
700 tl canım ama kendimi hiç öyle prenses gibi hissetmedim (bir arkadaşım muayenenin çok zevkli olduğunu söylemişti de ) gittiğim dr Prof her şeye birkaç kez baktı çok konuşmadı ama

Evet perinatolog yapacakmış beni yönlendiren kendi doktorum oldu İstanbul’un sayılı perinatologlarındanmış ben öyle hissetmesem de

Bende spor sutyeni takiyorum disarda evde saldim gitti sanirim benim de artik bir iki haftaya iyice belirginlesir Aiglethe4th nun doktoru kullanabilirsin demis ama hindistan cevizi yagi ve lieraci birlestirip suruyorum. Insallah bir sey olmaz

700 tl canım ama kendimi hiç öyle prenses gibi hissetmedim (bir arkadaşım muayenenin çok zevkli olduğunu söylemişti de ) gittiğim dr Prof her şeye birkaç kez baktı çok konuşmadı ama
Ben de şimdi doktorumu değiştirdim artık hastaneye değil de kendi kliniği olan bir doktora gidiyorum. 500 TL dedi detaylı için kendisi yapıyormuş. bana da baya yüksek geldi prof.ler bile 700 TL alıyorsa hele ki büyük şehirde

Detaylı ultrasondan çok bir şey beklemeyin bence dr ultrasona odaklanıp sürekli asistanına rapor tutturdu çekine çekine bir iki soru sorabildim yani ben kendi doktorum gibi ultrasonda her şeyi gösterip anlatacağını sohbet havasında geçeceğini düşündüm ama hiç öyle olmadı tek tesellim sorun çıkmaması oldu çok şükür

Kendi kliniği ise fiyat normal canım ben medical park hastanesine de sordum 600 tl dedi detaylı için

Ayni benim doktor perinatolog oldugu icin mi boyle acaba tarzi ayni ben soru sormadan konusmuyor genelde, sevimlilik yapiyorum gulmuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…