2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Fetal eko benim bildiğim kadarıyla çocuk kardiyologları tarafından yapılıyor. Daha önceki gebeliğimde yönlendirmişti doktorum

Ayni benim doktor perinatolog oldugu icin mi boyle acaba tarzi ayni ben soru sormadan konusmuyor genelde, sevimlilik yapiyorum gulmuyor bile
Ay evet hiç gülmedi hatta bebeğin yüzünü gösterdi sonda tekrar gösterir misiniz dedim verdiğim cd de var bakarsın dedi

Ay evet hiç gülmedi hatta bebeğin yüzünü gösterdi sonda tekrar gösterir misiniz dedim verdiğim cd de var bakarsın dedi

Bana hic cd de vermiyorlar bir kere telefonum dondu video cekerken, ay hocam bir kere daha gosterir misiniz telefonum dondu biraz eski de dedim. Yenisini alma zamanin gelmis senin dedi gulmedi bile aman dogunca bol bol gorcez bebisleri her sey yolunda olsun da

Sanırm doktor konusunda çok şanslıyım benim doktorum hem çok konuşkan hem gülüyor filan esprili bi de herşeyi detaylı söylüyor konuşurken de bak annem burası böyle diyo Salih hocam çok seviyom seni detaylıya da kendisi bakcak zaten o yüzden bi sıkıntı olmaz herhalde haftaya gidicem ona memleketten gelen şeylerden götüreyim jest oldu vallahi jest oldu der herhalde

Geçmiş olsun benmde sınırda çıktı dikkat etmeye çalışıyorum lakin dediğin gibi çok acıkıyorum kaç şekernz sizin?

Arkadaşlar bir haftadır başım aşırı ağrıyor, sizde de böyle durum varmı? Benim normalde başım ağrımaz
Benimde çok fena son 1 ay içinde 20 gün rahat bsş ağrısı çektim tansiyon normal olmasına rağmen ağrım oluyordu. Şükür yaklaşık 1 haftadır pek yok.

Sirkeli su iyi geliyor mu bende yapim

Dr dedigin de oyle olacak gulecek rahatlatacak konuskan olacak en sevdigim dr tipi
esim hep der sen kendine k.dogumcu degil psikolog ariyorsun diye hakli galiba.yine degistiricem dr umu akimlar tutmadi

Dr dedigin de oyle olacak gulecek rahatlatacak konuskan olacak en sevdigim dr tipi
esim hep der sen kendine k.dogumcu degil psikolog ariyorsun diye hakli galiba.yine degistiricem dr umu akimlar tutmadi
Ben doktorumdan aşırı memnunum çok yoğun olmasına rağmen çok ilgili ve pozitif bir kadın bir şey sorduğum zaman mutlaka en kısa zamanda cevap verir lakin perinatolog farklıydı

Ya benimki sevimli bir şey, geçen şaka yapayım cinsiyetle ilgili dedi yazık, eşim de ben de tepki vermedik şaka yapmıştım diyor bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…