2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
700 tl canım ama kendimi hiç öyle prenses gibi hissetmedim (bir arkadaşım muayenenin çok zevkli olduğunu söylemişti de ) gittiğim dr Prof her şeye birkaç kez baktı çok konuşmadı ama
Haha prenses gibi mi. Bende 500 ödeyip gitmiştim 1 ay önce perinatolog bana 5 kilo verip öyle gel demişti bidahaki sefere yani kendimi kötü hissettirdi baya haklı olarak tabi ama işte ne biliyim çok iyi dr gidesim var ona tekrar ama 1 kilo dşnda veremedğm için gitmim diyorum.

Sanırım bütün perinatologlar aynı

Sizin kaç çıkmıştı şeker?
153 ama açlık şekerim ölçüm yapıyorum evde 70,68,80 civarı. Tokluk 120, 170 buldu geçen hafta dha da ölçmedim. Dün dr gittim çok kötü deil dedi bana bebek 230 gr civarındaydı az gibi geldi bana bilemedim

Ayy kızlar ya ben hamıle kalınca 65dım kusmaktan 62ye indim ve hala bir gram bile kılo alamadım bebek ıyı sukur gelısımı de guzal ama endıselenıyorum varmı aranızda boyle olan
Ben varım 66 ile hamile kaldım, 61 kiloya düştüm, şimdi zar zor 64 kilo olabildim, ama bebiş Allaha şükür sağlıklı olduğu için çok kafaya takmıyorumBebek iyiyse sorun yok bence

Ayy kızlar ya ben hamıle kalınca 65dım kusmaktan 62ye indim ve hala bir gram bile kılo alamadım bebek ıyı sukur gelısımı de guzal ama endıselenıyorum varmı aranızda boyle olan
Bi arkadaşım şekeri olduğu için diyet yaptı, nerdeyse hiç kilo almadan doğum yaptı ama bebeği gayet sağlıklıydı. Bebek gerekirse annenin depolarına saldırıyor, dişlerindeki kalsiyuma kadar alıyor kendi ihtiyacını karşılıyor ama yeterli beslenemezsen senin depolar boşalır senşn sağlığın bozulur şu zamana kadar bebeğin bizden aldıkları çok değildi ama 20li haftalardan sonra bebeğin ihtiyacı artıyor inşallah bu haftalardan itibaren iti beslenebilirsen ve vitamin takviyeleri de alırsan bişey olmaz inşallah

çok haklısın cinsiyetini öğrenince oğluma aldığım 0-3 ay grubu hiçbişeyi çorapları bile kullanamamıştık. 4.300 gr 55 cm doğmuştu:) o yüzden acele etmeyin derim kızlar heves ediyoruz ama biraz beklemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…