2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ben de xiaomi robot kullanıyorum ondan olsa gerek sevdamız elimizden gelse her şey aynı marka olacak. kulaklıklarımıza kadar xiaomi..

benim gelecek kışı bekleyecek kadar tahammülüm kalmadı, güzelim hokka burnum burun bandı takmaktan iz olacak

Evde hava temizleyici cihaz kullanan var mı? ve bu cihazlar hakkında neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Ben almayı düşünüyorum, annemin klimasında hava temizleme modu var onu çalıştırdığında hemen farkediyorum işe yaradığını. Dyson ve fakir duyuyorum hep senin baktığın başka bi marka var mı?

Ben soğuk buhar makinası kullanıyorum geceleri. Bazı klimalarda da hava temizleme ayarı var yarım saat çalışıyor içerideki havayı temizliyor
Soğuk buhar makinesi almıştık geçen sene, bütün gece en düşük seviyede çalıştırınca bile koyduğum yerde ıslaklık oldu. Bide odayı baya soğutmuştu. heralde biz kullanım kısmında bi yanlışlık yapıyoruz. Nasıl kullanmak gerekiyor ki

ben xiaomi bakıyorum, araştırma aşamasındayım henüz, dyson çok fiyatlı bütçemiz için, xiaomiler daha alınabilir, bide fakir inceleyeyim.

Maviscim nerhaba hem burdayim hem degilim saka bi yana icime dondum su gunlerde. Tadim pek yok. Foruma pek girmedim. Sayfalar almis basini gitmis takip edemedim. Dilerim herkes iyidir. Artan vakalardan dolayi tedirginim. Evden cikmiyoruz annemle. Esim calisiyor,haliyle disariyla temasi olan o. Ona bisey gecerse bana da gecer. O yuzden evdeyim diye hic huzurlu ve guvende hissetmiyorum. Bulantilarin cogu gitti ama tamamen gecmedi. Doktor ve hastane degistiriyorum bu ay, onun verdigi bir tedirginlik var uzerimde. Onun disinda ne bileyim, keyifsizim yavar midir ben cok neseliyim icim icime sigmiyor diyen bilmiyorum. Bende durumlar boyle suan. Sen de iyisindir umarim

ay sorma benim yatak odasının duvarlarını perişan etti, bide üstümüze çiğ gibi yağıyor, hasta bile olduk onun yüzünden..

Islaklık buhardan dolayı oluyor az çok. Ama bizim kalorifer odayı baya ısıttığı için hiç soğutma gibi bir durum olmadı. En düşük ayarda çalıştırıyoruz makinayı

Şimdiki nesil hep allerjik astımlı. Doktorlar sabah erken ve akşam geç saatlerde camlarınızı bile açmayın evdeki hava daha temiz diyorlar çocuklar için önemli bir ihtiyaç bence

canım makinada sabitleme ayarı var mı? atıyorum nem %50 olduğunda dur gibi..
sürekli çalıştırmamak lazım diye okudum, nemi sabitleyip durması lazım - bi de idealda uyumadan 1 - 2 saat önce çalıştırın o hazırlasın odayı sonra gece tekrar denge bozulursa çalışsın diyorlar.

benimki gelince deneyimlerimi yazayım, taa black friday'de aldım hala bekliyorum :)

Şimdiki nesil hep allerjik astımlı. Doktorlar sabah erken ve akşam geç saatlerde camlarınızı bile açmayın evdeki hava daha temiz diyorlar çocuklar için önemli bir ihtiyaç bence

ya kıyamam
sen tabii yakından gözlemliyorsun da.. tamam ben yolumu yapayım ufak ufak aklıma iyice yattı :)

Kontrolüne daha çoook olanlar burdamııı????
Benim 21aralıkta,en son 2 hafta önce gitmiştim.
Korona olmasa her hafta giderdim kafama esince.
Şimdi ne zor gelio beklemek..

ay sorma benim yatak odasının duvarlarını perişan etti, bide üstümüze çiğ gibi yağıyor, hasta bile olduk onun yüzünden..
Biz de öyle. Kullanmaya başladığımız zaman eşim ciğerlerini üşüttü. Sonra bir iki saat çalıştırıp kapattık ama o da yeterli olmadı sabah yine nem düşmüş oluyordu

Aslında evet var öyle bi özellik ama ona rağmen ıslatıyor. Buz gibi yapıyor odayı hangi marka almıştın?

Ya ben bide air wrap mi alsam diyorum kendime doğum hediyesi. Şimdi işe fln gitmiyorum çok iyi de o paralara değer mi o konuda çok tereddütteyim
öff geçen gün eşim de sordu bana alalım mı diye ama işe de gitmiyoruz, evde valla saçımı bi örük yapıyorum ya da bi at kuyruğu bitti gitti..
bence kocalardan doğum hediyesi olarak istenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…