- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.381
ben de xiaomi robot kullanıyorum ondan olsa gerek sevdamızxiaomi'ninki de kesin iyidir, ben dyson'ın dik süpürgesini kullanıyorum, ondan elimde olsa her şeylerini alacağım :) bir de evde kedi var (gerçi o olmadan önce de bu haldeydim) o yüzden biraz daha bekleyip onu almayı kafama koydum, en azından önümüzdeki kışa
bebek için kesinlikle iyi, benim kullanan bütün arkadaşlarımın evinde çocuğu var - esas amaçları onlar tıkanmasın oldu hep..
oda oda gezdiriyorlar bazen
Ben almayı düşünüyorum, annemin klimasında hava temizleme modu var onu çalıştırdığında hemen farkediyorum işe yaradığını. Dyson ve fakir duyuyorum hep senin baktığın başka bi marka var mı?Evde hava temizleyici cihaz kullanan var mı? ve bu cihazlar hakkında neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Kız erkek anketi kafa kafaya gidiyor bakalım kim geçecek
Soğuk buhar makinesi almıştık geçen sene, bütün gece en düşük seviyede çalıştırınca bile koyduğum yerde ıslaklık oldu. Bide odayı baya soğutmuştu. heralde biz kullanım kısmında bi yanlışlık yapıyoruz. Nasıl kullanmak gerekiyor kiBen soğuk buhar makinası kullanıyorum geceleri. Bazı klimalarda da hava temizleme ayarı var yarım saat çalışıyor içerideki havayı temizliyor
ben xiaomi bakıyorum, araştırma aşamasındayım henüz, dyson çok fiyatlı bütçemiz için, xiaomiler daha alınabilir, bide fakir inceleyeyim.Ben almayı düşünüyorum, annemin klimasında hava temizleme modu var onu çalıştırdığında hemen farkediyorum işe yaradığını. Dyson ve fakir duyuyorum hep senin baktığın başka bi marka var mı?
Maviscim nerhaba
ay sorma benim yatak odasının duvarlarını perişan etti, bide üstümüze çiğ gibi yağıyor, hasta bile olduk onun yüzünden..Soğuk buhar makinesi almıştık geçen sene, bütün gece en düşük seviyede çalıştırınca bile koyduğum yerde ıslaklık oldu. Bide odayı baya soğutmuştu. heralde biz kullanım kısmında bi yanlışlık yapıyoruz. Nasıl kullanmak gerekiyor ki
Ya evet onu fark ettim hamıle kalmayan forumda yazan var çoğul gebelık işaretlemiş neden işaretliyorlar anlamadım bak benımde belli değil oyluyor muyumbence o ankete topice yazmayanlar da oy veriyor, çünkü sayınca kızlar daha fazla orada kafa kafaya
Islaklık buhardan dolayı oluyor az çok. Ama bizim kalorifer odayı baya ısıttığı için hiç soğutma gibi bir durum olmadı. En düşük ayarda çalıştırıyoruz makinayıSoğuk buhar makinesi almıştık geçen sene, bütün gece en düşük seviyede çalıştırınca bile koyduğum yerde ıslaklık oldu. Bide odayı baya soğutmuştu. heralde biz kullanım kısmında bi yanlışlık yapıyoruz. Nasıl kullanmak gerekiyor ki
Şimdiki nesil hep allerjik astımlı. Doktorlar sabah erken ve akşam geç saatlerde camlarınızı bile açmayın evdeki hava daha temiz diyorlarxiaomi'ninki de kesin iyidir, ben dyson'ın dik süpürgesini kullanıyorum, ondan elimde olsa her şeylerini alacağım :) bir de evde kedi var (gerçi o olmadan önce de bu haldeydim) o yüzden biraz daha bekleyip onu almayı kafama koydum, en azından önümüzdeki kışa
bebek için kesinlikle iyi, benim kullanan bütün arkadaşlarımın evinde çocuğu var - esas amaçları onlar tıkanmasın oldu hep..
oda oda gezdiriyorlar bazen
Soğuk buhar makinesi almıştık geçen sene, bütün gece en düşük seviyede çalıştırınca bile koyduğum yerde ıslaklık oldu. Bide odayı baya soğutmuştu. heralde biz kullanım kısmında bi yanlışlık yapıyoruz. Nasıl kullanmak gerekiyor ki
Şimdiki nesil hep allerjik astımlı. Doktorlar sabah erken ve akşam geç saatlerde camlarınızı bile açmayın evdeki hava daha temiz diyorlarçocuklar için önemli bir ihtiyaç bence
Ya ben bide air wrap mi alsam diyorum kendime doğum hediyesi. Şimdi işe fln gitmiyorum çok iyi deya kıyamam
sen tabii yakından gözlemliyorsun da.. tamam ben yolumu yapayım ufak ufak aklıma iyice yattı :)
Biz de öyle. Kullanmaya başladığımız zaman eşim ciğerlerini üşüttü. Sonra bir iki saat çalıştırıp kapattık ama o da yeterli olmadı sabah yine nem düşmüş oluyorduay sorma benim yatak odasının duvarlarını perişan etti, bide üstümüze çiğ gibi yağıyor, hasta bile olduk onun yüzünden..
Benim de öyleKontrolüne daha çoook olanlar burdamııı????
Benim 21aralıkta,en son 2 hafta önce gitmiştim.
Korona olmasa her hafta giderdim kafama esince.
Şimdi ne zor gelio beklemek..
Aslında evet var öyle bi özellik ama ona rağmen ıslatıyor. Buz gibi yapıyor odayıcanım makinada sabitleme ayarı var mı? atıyorum nem %50 olduğunda dur gibi..
sürekli çalıştırmamak lazım diye okudum, nemi sabitleyip durması lazım - bi de idealda uyumadan 1 - 2 saat önce çalıştırın o hazırlasın odayı sonra gece tekrar denge bozulursa çalışsın diyorlar.
benimki gelince deneyimlerimi yazayım, taa black friday'de aldım hala bekliyorum :)
22 aralıkta gidicem ben de detaylı ultrasonaKontrolüne daha çoook olanlar burdamııı????
Benim 21aralıkta,en son 2 hafta önce gitmiştim.
Korona olmasa her hafta giderdim kafama esince.
Şimdi ne zor gelio beklemek..
Benimde gözüm var ondaYa ben bide air wrap mi alsam diyorum kendime doğum hediyesi. Şimdi işe fln gitmiyorum çok iyi deo paralara değer mi o konuda çok tereddütteyim
öff geçen gün eşim de sordu bana alalım mı diye ama işe de gitmiyoruz, evde valla saçımı bi örük yapıyorum ya da bi at kuyruğu bitti gitti..Ya ben bide air wrap mi alsam diyorum kendime doğum hediyesi. Şimdi işe fln gitmiyorum çok iyi deo paralara değer mi o konuda çok tereddütteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?