2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yetanoz süreli bir aşı ben 8 yıl önce oğlumda oldum şimdi de olacam 20. Hafta olunca

Canim Allah yardimcin olsun
Insallah. Evet bu bir sinav bizim icin bakalim en kisa zamanda gecirecegiz...

Bende sunizitte var ama evdeyim diye sacimi kurutmuyorum camdan filan bakinca ya da ruzgara cikinca cok basim agriyor sinus rinse kit diye bir sey kullaniyordum gecen yil resmen beyaz bir burun akintim vardi ve surekli siliyordum burnumu. Sonra bu sinus rinse kit sayesinde biraz rahatlatmisti burnumda ne var ne yok sumkuruyordum ama agzini acik tutup kafani egmen filan lazim hamilelikte hic kullanmadim zarari olur mu bilmiyorum

Valla doktorum aslında bana dediki kilosunu göremedim tam çıkmadı dedi ama ben videoya almıştım orada gördüm gözünden kaçtı herhalde 336.0 gr yazıyor tontik herhalde valla bilemedim kii
Netten baktım efw kilosunu söylüyormuş

Eklentiler

• FBC32619-46F6-4C5F-B005-B49B0C9255FB.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar açlık şekeri için kan vermiştim bugün 81 çıkmış çok şükür ki demekki o zamanki yediğim şeylerden kaynaklı bir durum olmuş yüksek çıkmış. Rahatladım tsh 2.05 aynı seyrinde gidiyor. İlacımı aynı dozda kullanmaya devam edicem muhtemelen. İdrar yollarımda da enfeksiyon çıkmadı. Doktor baya bi tahlil yapmış Demire falan da bakmış

Cok sevindim canimm benim daha cikmamis bu gece yarisi ya da yarina cikar heralde

Tam tersi gebelikte ilaç yerine o kullanılıyor. Bende de var sinüzit evde de olsam kurutuyorum. Çok kötü oluyor kurutmayınca

Geçmiş olsun canımmm bende cuma kan verdim hala düşmemiş e-nabıza

Tam tersi gebelikte ilaç yerine o kullanılıyor. Bende de var sinüzit evde de olsam kurutuyorum. Çok kötü oluyor kurutmayınca

Cook uzadi ya saclarim useniyorum evde kurutmuyorum valla oyle mii ben yapiyim ara ara o zaman inanilmaz rahatlatiyor

Valla doktorum aslında bana dediki kilosunu göremedim tam çıkmadı dedi ama ben videoya almıştım orada gördüm gözünden kaçtı herhalde 336.0 gr yazıyor tontik herhalde valla bilemedim kii
Yanlış bilmiyorsam ölçüm yaparken işaretlediği noktalara göre yaklaşık bir ağırlık hesaplıyor cihaz. Acaba göremedim derken tam ölçemedim anlamında mı söyledi ki?

Geçmiş olsun Bende sadece 1 kez bakıldı açlık kan şekerine o da alt limitin altında çıkmıştı bir daha bakılmadı. Ben de mi istesem tekrar.

Geçmiş olsun Bende sadece 1 kez bakıldı açlık kan şekerine o da alt limitin altında çıkmıştı bir daha bakılmadı. Ben de mi istesem tekrar.
Teşekkür ederim canım Riskli bir durum yoksa baktırmana gerek yok bence zaten ilerleyen haftalarda şeker yüklemesi yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…