- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #23.341
Yetanoz süreli bir aşı ben 8 yıl önce oğlumda oldum şimdi de olacam 20. Hafta oluncaKızlar daha önce tetenoz olup olmadığınızı hatırlıyor musunuz yoksa bir testte falan mı çıkıyor? Hepatit aşım var benim, kan testinde de çıkıyor ama tetenozu hiç hatırlamıyorum. En son ortaokulda falan birşeyler vurmuşlardı ama
Canim Allah yardimcin olsunMerhabalar arkadaşlar. Ben de 17. haftamdayım. Bu korona süreci beni psikolojik anlamda etkiledi. Bulunduğum yerde vaka sayısı çok fazla artmış durumda. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Sanırım muayene olduğum doktorum da korona geçiriyor ve haftaya kontrolüm vardı. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Etrafımdaki herkes korona. Benim de kalp rahatsızlığım mevcut kalp pili kullanıyorum. Arada çarpıntılarım oluyor ama üstesinden gelmeye çalışıyorum. Korkumdan eve kapandım.
Kuzum iki kaşın arasında burun kemigimi sıkınca ağrıyo ztn ağrı ordan basliyi baş boyun ense kulağıma kadr komple iki yanımda damarlar atiyobenim bu ağrım 2 aydır var kalorifer açık değilken de vardı kuzum ondan mı bilmiyorum ki
Valla doktorum aslında bana dediki kilosunu göremedim tam çıkmadı dedi ama ben videoya almıştım orada gördüm gözünden kaçtı herhalde 336.0 gr yazıyormaşallah tü tü tüsanki baya tostirik bişey
Netten baktım efw kilosunu söylüyormuşValla doktorum aslında bana dediki kilosunu göremedim tam çıkmadı dedi ama ben videoya almıştım orada gördüm gözünden kaçtı herhalde 336.0 gr yazıyortontik herhalde valla bilemedim kii
Arkadaşlar açlık şekeri için kan vermiştim bugün 81 çıkmış çok şükür kidemekki o zamanki yediğim şeylerden kaynaklı bir durum olmuş yüksek çıkmış. Rahatladım tsh 2.05 aynı seyrinde gidiyor. İlacımı aynı dozda kullanmaya devam edicem muhtemelen. İdrar yollarımda da enfeksiyon çıkmadı. Doktor baya bi tahlil yapmış Demire falan da bakmış
Çok sağol canımCok sevindim canimm benim daha cikmamis bu gece yarisi ya da yarina cikar heralde
Tam tersi gebelikte ilaç yerine o kullanılıyor. Bende de var sinüzit evde de olsam kurutuyorum. Çok kötü oluyor kurutmayıncaBende sunizitte var ama evdeyim diye sacimi kurutmuyorum camdan filan bakinca ya da ruzgara cikinca cok basim agriyorsinus rinse kit diye bir sey kullaniyordum gecen yil resmen beyaz bir burun akintim vardi ve surekli siliyordum burnumu. Sonra bu sinus rinse kit sayesinde biraz rahatlatmisti burnumda ne var ne yok sumkuruyordum ama agzini acik tutup kafani egmen filan lazim hamilelikte hic kullanmadim zarari olur mu bilmiyorum
Geçmiş olsun canımmmArkadaşlar açlık şekeri için kan vermiştim bugün 81 çıkmış çok şükür kidemekki o zamanki yediğim şeylerden kaynaklı bir durum olmuş yüksek çıkmış. Rahatladım tsh 2.05 aynı seyrinde gidiyor. İlacımı aynı dozda kullanmaya devam edicem muhtemelen. İdrar yollarımda da enfeksiyon çıkmadı. Doktor baya bi tahlil yapmış Demire falan da bakmış
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun canımmmbende cuma kan verdim hala düşmemiş e-nabıza
Tam tersi gebelikte ilaç yerine o kullanılıyor. Bende de var sinüzit evde de olsam kurutuyorum. Çok kötü oluyor kurutmayınca
Yanlış bilmiyorsam ölçüm yaparken işaretlediği noktalara göre yaklaşık bir ağırlık hesaplıyor cihaz. Acaba göremedim derken tam ölçemedim anlamında mı söyledi ki?Valla doktorum aslında bana dediki kilosunu göremedim tam çıkmadı dedi ama ben videoya almıştım orada gördüm gözünden kaçtı herhalde 336.0 gr yazıyortontik herhalde valla bilemedim kii
Çok sağol canımBenim de sonucum ilk defa belli olur olmaz e nabıza düşmüş. Senin de çıkar yakın zamanda
Geçmiş olsunArkadaşlar açlık şekeri için kan vermiştim bugün 81 çıkmış çok şükür kidemekki o zamanki yediğim şeylerden kaynaklı bir durum olmuş yüksek çıkmış. Rahatladım tsh 2.05 aynı seyrinde gidiyor. İlacımı aynı dozda kullanmaya devam edicem muhtemelen. İdrar yollarımda da enfeksiyon çıkmadı. Doktor baya bi tahlil yapmış Demire falan da bakmış
E nabıza düşmesini bekleme canım, sonuç çıkmıştır kesin. Barkodu varsa ordan baksana?Geçmiş olsun canımmmbende cuma kan verdim hala düşmemiş e-nabıza
Ya İlk defa duydum öyle bir siteBana da bir numara yazdi halkla bim diye bir siteden girip gorucem
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsunBende sadece 1 kez bakıldı açlık kan şekerine o da alt limitin altında çıkmıştı bir daha bakılmadı. Ben de mi istesem tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?