2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evde hava temizleyici cihaz kullanan var mı? ve bu cihazlar hakkında neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Ben soğuk buhar makinası kullanıyorum geceleri. Bazı klimalarda da hava temizleme ayarı var yarım saat çalışıyor içerideki havayı temizliyor

İyi canım şükür iyi çıkmış sonuçların sevindim

Ben soğuk buhar makinası kullanıyorum geceleri. Bazı klimalarda da hava temizleme ayarı var yarım saat çalışıyor içerideki havayı temizliyor
buhar makinesi benim de var ama kullanmaktan memnun değilim..
evde klimamız yok, şimdi bu hava temizleyicileri araştırıyorum da baya mantıklı geldi bana. hem de alerjik rinitim var benim ona bile faydası olabilirmiş.

Tam tersi gebelikte ilaç yerine o kullanılıyor. Bende de var sinüzit evde de olsam kurutuyorum. Çok kötü oluyor kurutmayınca
Bende sinüzit de var faranjit de var. İkisi de berbat bir şey. bulunduğum yerin sürekli havadar olması lazım o da ne mümkün boğazım hemen kuruyor

Evde hava temizleyici cihaz kullanan var mı? ve bu cihazlar hakkında neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.

hahah az önce DuDulalala ile konuştuk.
ben kurutma makinasını çözdükten sonra dyson'ın hava temizleyicisni almak istiyorum.
aldığım nemlendirici hala gelmedi, o yüzden onunla çözülecek mi derdim bilmiyorum ama burun kuruluğundan ve bu sürekli tıkanıklık hissinden gına geldi.

hamile olmasam da geçen kış oluyordu bu, o yüzden hamilelik bitse de olacağından eminim. uzun soluklu ve kaliteli bir çözüme ihtiyacım var

Ya İlk defa duydum öyle bir site Numarasını aldıysan whatsaptan da atıyorlar sonucu. Ben öyle yapıyorum genelde

Bende sasirmistim bim ne filan diye de gecen seferde ordan cikti sonuclar bizde numara vermiyor barkod kodunu kagida yaziyor halkla bim den giris yapcaksin diyo

Doğumdan sonra burun ameliyatına da ihtiyacım var çok erteledim. Ama ya ameliyattan sonra daha beter olursam diye korkuyorum

Ama olsa kan tahlilimde cikardi, eski doktorum buna bakmamisti bile. Acibademde ki mutlaka baktir dedi diye tekrar kan vermistim. Sonuc boyle cikinca yaptirsan iyi olur demisti
Canım onun altını koruyuculuğu yok sayıyoruz ve hepatit b değeri her yıl düşüş gösterir senin aşılarının yapılmasının sebebi bu

Sinizütin en iyi ılacı tuzlu su (deniz) havuzda da klor çok iyi geliyor en azından bana çok iyi geliyor
Galıba onun ıcın satılan sular var ama ben hiç kullanmadım tabı

hava temizleyici alerjiler konusunda da çok iyiymiş, dyson biraz fiyatlı geldi bana, xiaomi bakıyorum...
kuruluk benim de asla geçmiyor, önceden de vardı, buhar makinesi falan fayda etmedi. jeller ve damlalar da geçici çözüm.

hem bebek için de iyi olur diye düşünüyorum, havası pek temiz olmayan bi yerde yaşıyoruz...

Şuraya bızı de ekler misiniz tabloya cinsiyetimiz hala belli olmasada olacak ıllakı inşallah
@ekinbugra
30
09.08.2020
16.05.2021
1
62,0-----

xiaomi'ninki de kesin iyidir, ben dyson'ın dik süpürgesini kullanıyorum, ondan elimde olsa her şeylerini alacağım :) bir de evde kedi var (gerçi o olmadan önce de bu haldeydim) o yüzden biraz daha bekleyip onu almayı kafama koydum, en azından önümüzdeki kışa

bebek için kesinlikle iyi, benim kullanan bütün arkadaşlarımın evinde çocuğu var - esas amaçları onlar tıkanmasın oldu hep..
oda oda gezdiriyorlar bazen

Ollley lıstedeyım artık sıra cinsiyeti öğrenmekte teşekkürler cinsiyetle kafayı bozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…