- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.841
Resmen uyku tutmuyor. Gecenin bi vakti alakasız mide bulantıları.Benim gibi olan kim var diye buraya bakayım dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım geçti valla bulantılar ilaçla hatta ilacı azaltarak bıraktım Allah kolaylık versin zor mıde bulantısı su içemiyordum bı bardakResmen uyku tutmuyor. Gecenin bi vakti alakasız mide bulantıları.Benim gibi olan kim var diye buraya bakayım dedim![]()
Bende de geçmişti normalde.şimdi garip bi şekilde başladı.Benım geçti valla bulantılar ilaçla hatta ilacı azaltarak bıraktım Allah kolaylık versin zor mıde bulantısı su içemiyordum bı bardak
Yanlış yere emoji koydumBende de geçmişti normalde.şimdi garip bi şekilde başladı.
Erkenden işe gitmem lazım. Lavaboya pat diye uyanıverdim
Ahaha hareket gelmişYanlış yere emoji koydum![]()
Bak bu çok mantıklı işte. Ben de Nisan annelerine baktım biraz:)) Eşim hep diyo ne buluyorsun Kadınlar KulübündeAhaha hareket gelmiş
Benımde uyku problemım var yok uyuyamıyorum suan2 film izledim hala başka filmi baksam diyorum bu uykusuzluk benı bitirecek
Aralık ayı bu ay doğum yapanların yerıne girdim bakıyorum tavsiyeler verıyorlar emmeydi memeydi felan bilgi sahıbı olmak için oralara bakınıyorum![]()
Aynı yemınle aynısı yanımda uyuyorBak bu çok mantıklı işte. Ben de Nisan annelerine baktım biraz:)) Eşim hep diyo ne buluyorsun Kadınlar Kulübünde
Yaaa eğer göstermiyor sa kız derler ama Bi rivayetYok pozisyonu yakalayamadı dr![]()
Çogunuz mayıs başı brn mayıs sonu çoğu 20. Haftada lar ben daha 17 ye yeni girecem yaa sabır tez vakitte geçer de kucagımıza alırız inşallahAy kızlar sizede zaman durmuş gibi gelmiyormuuu....
Nasıl bitcek bu kalan 18 hafta![]()
23. haftaya kadar gidebiliyorsun diye biliyorum canmDevlette muayene olmak için şu haftaya kadar gitmen lazım gibi bir şart var mı canım ya da doğum için ? Evime iki dk uzaklıkta şehir hastanesi açıldı aşırı güzel bir hastane ama şimdiden sonra gidebilir miyim bilmiyorum sen biliyor musun ?
Kızlar bugün evde temizlik yemek vs yaptım biraz fazla ayakta kaldım ve sırtım belim çok ağrıyor ne yapsam bu ağrı geçer sizce?![]()
Benim maalesef düşük çıkıyor doktor az ve sık yemek yiyeceksin dediKızlar gebelıkte şeker sorunu yasayan varmı aranızda
Bugün gidicem doktora vajinal ultrasonla tekrar bakmak istedi ondan sonra banada Progestan yazacakbenim ilk gebeliğim de böyleydi bu da böyle servikal yetmezlik diyor doktor. sürekli progestan kullandım bunda da kullanmaya devam ediyorum ilk gebeliğimde normale yakın oldu doğum 37+0da, aslında daha da durudu da bebeğim çok iriydi 4300 gr yeri kalmamıştı çok ağrım oldu sezaryene alındım. bunda da ilaçları kullanıp ağır kaldırmamaya ağır bişey çekmemeye dikkat ediyorum. onun dışında endişe etmiyorum bu sefer. sana progestan verdi mi doktor? onun mutlaka kullanılması gerekiyor. onu kullanıyorsan çok da endişe etme inşallah bişey olmaz:)
Bakalım belki bugün gösterirYaaa eğer göstermiyor sa kız derler ama Bi rivayet
Yaaa yerim onu, bende bebeğimi görmek istiyorum artık. Az önce sağlık ocağından aradılar hayretGünaydınnnn
İyi günler olsun herkese. Benim minnoşum 20+0 oldu bugün. Dün detaylıda gördük, tam bir kibarcık kız bebek, cinsiyeti belli olmasa da yüzünden anlaşılırdı![]()
GünaydınGünaydınnnn
İyi günler olsun herkese. Benim minnoşum 20+0 oldu bugün. Dün detaylıda gördük, tam bir kibarcık kız bebek, cinsiyeti belli olmasa da yüzünden anlaşılırdı![]()
Neden yaptırmak istemiyorsun?Yaaa yerim onu, bende bebeğimi görmek istiyorum artık. Az önce sağlık ocağından aradılar hayretölçümlerini yapalım bir de tetenozunu vuralım diye. Bende tetenoz çok gerekli mi dedim yani gebelikte yapılıyor ama istemezsen de senden imza almamız gerekli dedi. Ne yapsam bilemedim
![]()
360 gr olmuşGünaydınKaç kg olmuş minik
![]()