2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Resmen uyku tutmuyor. Gecenin bi vakti alakasız mide bulantıları.Benim gibi olan kim var diye buraya bakayım dedim☺️

:skandal::skandal::skandal:Benım geçti valla bulantılar ilaçla hatta ilacı azaltarak bıraktım Allah kolaylık versin zor mıde bulantısı su içemiyordum bı bardak
Bende de geçmişti normalde.şimdi garip bi şekilde başladı.
Erkenden işe gitmem lazım. Lavaboya pat diye uyanıverdim

Yanlış yere emoji koydum :olamaz::KK71:
Ahaha hareket gelmiş
Benımde uyku problemım var yok uyuyamıyorum suan 🙄2 film izledim hala başka filmi baksam diyorum bu uykusuzluk benı bitirecek
Aralık ayı bu ay doğum yapanların yerıne girdim bakıyorum tavsiyeler verıyorlar emmeydi memeydi felan bilgi sahıbı olmak için oralara bakınıyorum 😁

Ahaha hareket gelmiş
Benımde uyku problemım var yok uyuyamıyorum suan 🙄2 film izledim hala başka filmi baksam diyorum bu uykusuzluk benı bitirecek
Aralık ayı bu ay doğum yapanların yerıne girdim bakıyorum tavsiyeler verıyorlar emmeydi memeydi felan bilgi sahıbı olmak için oralara bakınıyorum 😁
Bak bu çok mantıklı işte. Ben de Nisan annelerine baktım biraz:)) Eşim hep diyo ne buluyorsun Kadınlar Kulübünde

Devlette muayene olmak için şu haftaya kadar gitmen lazım gibi bir şart var mı canım ya da doğum için ? Evime iki dk uzaklıkta şehir hastanesi açıldı aşırı güzel bir hastane ama şimdiden sonra gidebilir miyim bilmiyorum sen biliyor musun ?
23. haftaya kadar gidebiliyorsun diye biliyorum canm

benim ilk gebeliğim de böyleydi bu da böyle servikal yetmezlik diyor doktor. sürekli progestan kullandım bunda da kullanmaya devam ediyorum ilk gebeliğimde normale yakın oldu doğum 37+0da, aslında daha da durudu da bebeğim çok iriydi 4300 gr yeri kalmamıştı çok ağrım oldu sezaryene alındım. bunda da ilaçları kullanıp ağır kaldırmamaya ağır bişey çekmemeye dikkat ediyorum. onun dışında endişe etmiyorum bu sefer. sana progestan verdi mi doktor? onun mutlaka kullanılması gerekiyor. onu kullanıyorsan çok da endişe etme inşallah bişey olmaz:)
Bugün gidicem doktora vajinal ultrasonla tekrar bakmak istedi ondan sonra banada Progestan yazacak 🤭

Gunaydin kizlar 🌸
Ben cok uyumuyorum aslinda ama goz kapaklarim sisiyor 😁 gecen gun annemde agladin mi dedi goruntulu konusmada, sizde boyle bir sey var mi? Burun sisermis son zamanlar ama goz kapaklarina anlam veremedim😁

Günaydınnnn 🌸
İyi günler olsun herkese. Benim minnoşum 20+0 oldu bugün. Dün detaylıda gördük, tam bir kibarcık kız bebek, cinsiyeti belli olmasa da yüzünden anlaşılırdı 🥰
Yaaa yerim onu, bende bebeğimi görmek istiyorum artık. Az önce sağlık ocağından aradılar hayret😀 ölçümlerini yapalım bir de tetenozunu vuralım diye. Bende tetenoz çok gerekli mi dedim yani gebelikte yapılıyor ama istemezsen de senden imza almamız gerekli dedi. Ne yapsam bilemedim🤷‍♀️

Yaaa yerim onu, bende bebeğimi görmek istiyorum artık. Az önce sağlık ocağından aradılar hayret😀 ölçümlerini yapalım bir de tetenozunu vuralım diye. Bende tetenoz çok gerekli mi dedim yani gebelikte yapılıyor ama istemezsen de senden imza almamız gerekli dedi. Ne yapsam bilemedim🤷‍♀️
Neden yaptırmak istemiyorsun?
Günaydın 🌸 Kaç kg olmuş minik 😊
360 gr olmuş 🥰

Back
X