2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba canım umarım sen de iyisindir. Ben yaptırdım yapıldığı an hiçbir şey hissetmedim sonraki gün çok hafif bi ağrı oldu sanki kolumun üzerine yatmışım gibi öyle bi ağrı. Ebe buzdolabına kolonya koy ağrı olursa aşı yerine sürersin dedi ama ben ona bile gerek duymadım. Yılbaşından önce 2. Dozu yaptırıcam. bebeğin gelişimine zarar verdiğini kanıtlayan bi çalışma görmedim ben çok da araştırmadım aslında ama etrafımda da herkes yaptırıyor bir sorun olacağını sanmıyorum. Gerekli olduğunu da düşünüyorum açıkçası

Ben de 1 aydır gitmiyorum 29unda detaylıya gün sayıyorum. Hastaneler gerçekten çok kötü durumda kimi duysam hasta. Çok istiyordum görüyüm bebişi diye ama sağlık için biraz daha beklemeye değer.
Hemen hemen aynı zamanlarda gidicez canım ben de gittiğimde tam 2 ay görmemiş olcam aman sağlık olsun hem şimdi gittiğimizde aşırı büyümüş gelirler gözümüze

O zaman 2 sene korusa yeter benim de sordugum kisiler hep yaptirmisti. Neyse yaptircam artik mecbur off..

Anladim.. insallah benim de hafif ve sorunsuz gecer ayni gun saglikocaginda kan da vericem birini bi koldan digerini baska koldan yaptirayim da cok yuklenme olmasin

Ilk dozda mi oldunuz boyle?
normacım çok uzun yıllar tetanoz aşısı olunmadıysa ateş vs yapabiliyormuş, ama mesela ben en son 5 yıl önce olmuştum, etkisi hiç ağır olmadı. herkeste aynı olmaz korkma, küçük bi aşıya gelene kadar önümüzde daha neler neler var.. yorma üzme kendini böyle şeylerle, sen biraz hassassın anlıyorum ama anne olacağız bebeklerimiz için çelik gibi sert olmalıyız, mesela daha bebeğin aşıları olacak, topuğundan kan alacaklar kendi canının acısı hiçbişey bunun yanında düşününce... o yüzden korkmadan ol aşını, olumsuz yorumları okuma, kafanı takma..

MaşaAllah ne güzelmiş boyu kilosu ben dün 16 +0 da gittim 14cm 150gr herhalde hızlı kilo alacaklar 2 haftada MaşaAllah seninki 2ye katlamıs sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim zaten ikiye katlıyor belli bi süre her gidişte daha belirgin hale geliyor senin haftalarda benim de öyleydi. Ben yediklerimden çok kısmıyorum ve kendimi aç bırakmıyorum. fazla da kilolu olmasın tabi 3.500 ideal

Anladim.. insallah benim de hafif ve sorunsuz gecer ayni gun saglikocaginda kan da vericem birini bi koldan digerini baska koldan yaptirayim da cok yuklenme olmasin
Ben daha önce hiç tetanoz aşısı olmamıştım bebekken yapıldıysa bir tek odur ama ona rağmen yine de ateş vs. olmadı çok korkuyordum giderken aynı gün ben de kan verdim ikisi de aynı kola denk geldi benim

Oyy masallah benim de o zaman 15+4 mus son aylar cok merak ediyorum ben kac kg olcak diye, 3.250 yeter bana kolayca ciksin
Evet 3.250 3.500 ideal bence de benim eşim çok zayıf doğmuş sonrasında çok zorlanmış şimdi de bağışıklığı çok düşük kolay hasta olur. o yüzden zayıf olmasını da hiç istemem inşallah hepimiz için her şey istediğimiz gibi olur

Detaylı için gidicem canım 19. Haftamı bitirmiş oluyorum. 21. Haftada tekrar gidicem detaylı için

Keske beni de cagirsa 2. Kere bende tam 20 haftaliga giris yapinca gidicem biraz da onden gidiyordu hala gidiyorsa iyice buyumus olur gorur her seyini umarim

Evet evet cook da zayif olmasin tutmaya da korkarim ben cok zayif olursa Bende nerdeyse bir ay erken dogmusum 3.250 grammisim kardesim 4.500 kilo dogmus. Esimi hic sormadim ama kayinvalidem hic yemek yememis neredeyse hamileligi boyunca, 9 ay hep serumla beslenmis zayif dogmustur sanirim ve benim esim de cok cabuk hastalanir her gun bogaz fisfisi yapar hemen bogazlarim agridi der, koronadan dolayi zorunlu gunluk listerine gargarasi yaptirir. Hem kolay hasta olur hem pimpiriklidir

Evet canm bende kısmıyorum walla ne yapayım ilkinde az yedim 3.175kg dogdu ama ben çok yıprandım lohusalıkta 2ay düzelemedim vitamin hapları felan da, almamıstım simdi herşeyim dikkat ediyorum çok şükür

Kızlar öyle mutluyum ki çok şükür bebeğim çok iyi kilosu da 188 Gr 19 cm kanama alanı azalmış doktor birz daha iyisin dedi bebeğin eşi asagda o da zmnla çıkar inslh sıpa bacak bacak üstüne atmış keyfi kimsede yok detaylı 20-22 hafta arası dedi tetenoz içinde o arada olursun dedi sadcee şiddetli baş ağrım var onun içinde tetenoza gittigmde kan vercem değerlere bakma için

Aaa çok güzel olmuş yaa ellerine sağlık çuvaldız varya canım büyük iğne onun gibi birşeyler dikmen gerek normal iğne ile çok zor oluyor. O da biraz zorluyor ama yine de daha rahat olur.
Kuzum kendi iğnesini aldım amigurumi iğnesi o bile çok zor oldu biraz dikiş bilmek gerek çok sökmek zorunda kaldım içime sinmedi diye. Tam denk getirmek zorladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…