2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ben de sonrasinda bisey olur mu diye korktum iste kac doz yapacaklarmia soylediler mi? Bi de hani omzumuzda cocukluk asilarimizin izleri var, bunda da oyle iz kaliyor mu acaba

Normacım merhaba, göremedik seni ne zamandır, nasılsın?

ben yaptırdım ilk dozu, sadece iğne yapılan yer acıdı biraz 1-2 gün o kadar, öyle korkulacak dayanılmayacak bişey asla yok.
2.dozu da 2 hafta sonra olucam.

bence bebeğe yan etki yapsa bunu riske atmazlar, bu kadar ince düşünmemek gerekiyor.

Yok kuzum bebeğe bir zararı olmuyor için rahat yaptırabilirsin. Nerelerdesin yaa nasılsın bebiş nasıl?

Rosecum bu aralar sık giremedim foruma iyi diyelim, yuvarlanip gidiyorum
Ben acisindan degil de sonradan yan etki vs yapar diye korktum bebege. Kimisi yaptirmamis, bikac da olumsuz yaziya denk gelmistim korktum acikcasi. Ama yaptircam mecburen.

Yaa şişle örmek çok kolay ki, tığ minicik. Kaçıyor elimden deli ediyor
Nasıl gidiyor yapabiliyor musun canm benim de aklıma geldi örmek ama nasıl becerebilir miyim bilmiyorum bende yeni evliyken vakit geçsin die tığ ile bir Battaniye başlamıştım deşi işi işte 3ayda anca bitmişti. İlk oğlum oldu bu kızıma nasipmiş artık süsler püslerim bi güzel birde pazen içine Battaniye geçirtirim battaniyemiz hazır bileee

Kızlar ya çok mutluyum KIZIMIZ oluyor diye insan neyi olmazsa ona heves ediyormuş gerçekten artk bende kıyafet bulmakta zorlanmıcam oğluşa bulana kadar canm çıkıyordu kızda çeşit çok ohh miss cici cici tokalar da alırım sağlıcakla gelsinler

Ben de cuma gideceğim detaylıya çok heyecanlanıyorum sorunsuz atlasak bunu da en son 17+6 da gitmiştim 15 gün önce 19 cm 335 gramdı galiba biraz tombul bi bebek olacak

Oyy masallah benim de o zaman 15+4 mus son aylar cok merak ediyorum ben kac kg olcak diye, 3.250 yeter bana kolayca ciksin

Rosecum bu aralar sık giremedim foruma iyi diyelim, yuvarlanip gidiyorum
Ben acisindan degil de sonradan yan etki vs yapar diye korktum bebege. Kimisi yaptirmamis, bikac da olumsuz yaziya denk gelmistim korktum acikcasi. Ama yaptircam mecburen.
Galiba tetanoz aşısından bahsediliyor benim göğsüm daraldı nefes alamadım baya kötü oldum ağladım hatta pencerenin önünde oturup birde 27haftalıktım bunda kararsızım yaptırıp yaptırmamakta o yüzden tek dozum var doktora sormayı unuttum 4lüye haftaya gel dedi sonuçları için gidince bi sorayım İnşaAllah

Ben de sonrasinda bisey olur mu diye korktum iste kac doz yapacaklarmia soylediler mi? Bi de hani omzumuzda cocukluk asilarimizin izleri var, bunda da oyle iz kaliyor mu acaba
Canım öyle büyük iz değil minnacık bişe dikkat etmezsen görmezsin bile iğne ucu kadar ancadır. Tek doz 2 sene koruyuculuk çift doz 5 sene diye biliyorum genelde iki doz yapıyorlar. İkinci dozunu da bir ay sonraya verdiler bana randevu. Ya açıkçası herkes yaptırıyor olacak olan varsa bi bahanesi mutlaka oluyor o yüzden ben korkmadan yaptırdım

Merhaba kızlar bugün doktora gitmedim çok görmek istiyordum bebişimi ama, hastaneler tehlikeli diye herkes gitmemem konusunda baskı yaptı, detaylıya artık kısmetse oda tee 23 te nasıl dayanacağım acaba.
Ben de 1 aydır gitmiyorum 29unda detaylıya gün sayıyorum. Hastaneler gerçekten çok kötü durumda kimi duysam hasta. Çok istiyordum görüyüm bebişi diye ama sağlık için biraz daha beklemeye değer.

Ben de cuma gideceğim detaylıya çok heyecanlanıyorum sorunsuz atlasak bunu da en son 17+6 da gitmiştim 15 gün önce 19 cm 335 gramdı galiba biraz tombul bi bebek olacak
MaşaAllah ne güzelmiş boyu kilosu ben dün 16 +0 da gittim 14cm 150gr herhalde hızlı kilo alacaklar 2 haftada MaşaAllah seninki 2ye katlamıs sağlıkla gelsin

Merhaba kızlar bugün doktora gitmedim çok görmek istiyordum bebişimi ama, hastaneler tehlikeli diye herkes gitmemem konusunda baskı yaptı, detaylıya artık kısmetse oda tee 23 te nasıl dayanacağım acaba.
Haftaya yani bişe kalmamış benim 28i belki 29 da giderim

Yok kuzum bebeğe bir zararı olmuyor için rahat yaptırabilirsin. Nerelerdesin yaa nasılsın bebiş nasıl?
Neyse rahatladim bari ben bi suredir girmedim foruma. Bazen bisey okuyorum cok vesvese yapiyorum,en iyisi arada uzak kalayik dedim bebis iyidir insallah sali gunu ayrintili ultrasona giricem bakalim. Yalniz sen kullanici adini mi degistirdin ben seni bu sekilde taniyamadim

Ben de 1 aydır gitmiyorum 29unda detaylıya gün sayıyorum. Hastaneler gerçekten çok kötü durumda kimi duysam hasta. Çok istiyordum görüyüm bebişi diye ama sağlık için biraz daha beklemeye değer.
En iyisini yaparsın canm bende 3kez gittim toplamda ordaki sekreter tekti biri sordu neden bi siz varsınız 2si Korona oldular dedi ayy

Ilk dozda mi oldunuz boyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…