- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.881
Aaa çok güzel olmuş yaa ellerine sağlıkBittiiii :)))) dikmesi ne kadar zor yahuuu
Kac doz yapacaklarmis pekiBen yaptırdım 3-4 gün kolum sızladı üzerine yatamadım sonra geçti. 7 ocakta 2.Dozu yaptırıcam
Canım ben yaptırdım kolum hafif ağrıdı o da yaptırırken değil yaptırdıktan sonra. Tetanozun gebelikteki asıl amacı annede antikor oluşturup bu antikorun bebeğe geçmesini sağlayarak Yenidoğanda baya tehlikeli olan yenidoğan tetanozunu önlemek aslında. O yüzden ben gerek görüyorum tercih meselesi
Normacım merhaba, göremedik seni ne zamandır, nasılsın?Herkes iyidir, her sey yolundadir umarimcuma gunu tetanoz asisi icin gidicem ama hala icimde korku var. Yaptiranlar var mi aranizda? @bibalprensesi sen yaptirmistin sonrasinda bir sikayetin oldu mu?
Ben cevremde yakin zamanda dogum yapan tanidiklarima sordum hepsi yaptirmis. Benim korkum ya bebege bi yan etki yaparsa diye
Yok kuzum bebeğe bir zararı olmuyor için rahat yaptırabilirsin. Nerelerdesin yaaHerkes iyidir, her sey yolundadir umarimcuma gunu tetanoz asisi icin gidicem ama hala icimde korku var. Yaptiranlar var mi aranizda? @bibalprensesi sen yaptirmistin sonrasinda bir sikayetin oldu mu?
Ben cevremde yakin zamanda dogum yapan tanidiklarima sordum hepsi yaptirmis. Benim korkum ya bebege bi yan etki yaparsa diye
Rosecum bu aralar sık giremedim forumaNormacım merhaba, göremedik seni ne zamandır, nasılsın?
ben yaptırdım ilk dozu, sadece iğne yapılan yer acıdı biraz 1-2 gün o kadar, öyle korkulacak dayanılmayacak bişey asla yok.
2.dozu da 2 hafta sonra olucam.
bence bebeğe yan etki yapsa bunu riske atmazlar, bu kadar ince düşünmemek gerekiyor.
Nasıl gidiyor yapabiliyor musun canm benim de aklıma geldi örmek ama nasıl becerebilir miyim bilmiyorumYaa şişle örmek çok kolay ki, tığ minicik. Kaçıyor elimden deli ediyor
Ben de cuma gideceğim detaylıya çok heyecanlanıyorum sorunsuz atlasak bunu daen son 17+6 da gitmiştim 15 gün önce 19 cm 335 gramdı galiba biraz tombul bi bebek olacak
Galiba tetanoz aşısından bahsediliyor benim göğsüm daraldı nefes alamadım baya kötü oldum ağladım hatta pencerenin önünde oturup birde 27haftalıktım bunda kararsızım yaptırıp yaptırmamakta o yüzden tek dozum var doktora sormayı unuttum 4lüye haftaya gel dedi sonuçları için gidince bi sorayım İnşaAllahRosecum bu aralar sık giremedim forumaiyi diyelim, yuvarlanip gidiyorum
Ben acisindan degil de sonradan yan etki vs yapar diye korktum bebege. Kimisi yaptirmamis, bikac da olumsuz yaziya denk gelmistim korktum acikcasi. Ama yaptircam mecburen.
Canım öyle büyük iz değil minnacık bişe dikkat etmezsen görmezsin bile iğne ucu kadar ancadır. Tek doz 2 sene koruyuculuk çift doz 5 sene diye biliyorum genelde iki doz yapıyorlar. İkinci dozunu da bir ay sonraya verdiler bana randevu. Ya açıkçası herkes yaptırıyor olacak olan varsa bi bahanesi mutlaka oluyor o yüzden ben korkmadan yaptırdımBen de sonrasinda bisey olur mu diye korktum istekac doz yapacaklarmia soylediler mi? Bi de hani omzumuzda cocukluk asilarimizin izleri var, bunda da oyle iz kaliyor mu acaba
Benimde senle aynı boyu kilosuna kadar son gidişim 25 kasımdı. Çok merak ediyorum minnoşumu.
Ben de 1 aydır gitmiyorum 29unda detaylıya gün sayıyorum. Hastaneler gerçekten çok kötü durumda kimi duysam hasta. Çok istiyordum görüyüm bebişi diye ama sağlık için biraz daha beklemeye değer.Merhaba kızlar bugün doktora gitmedim çok görmek istiyordum bebişimi ama, hastaneler tehlikeli diye herkes gitmemem konusunda baskı yaptı, detaylıya artık kısmetse oda tee 23 tenasıl dayanacağım acaba.
Ya bi kaç ark yapmadı benim bi sorun olmadı ama bilemiyorum ya, kararsızım aşılara olan güvenim yerlerde malesefBen de gitmedim aşıya, arayan soran olmadı henüz.
MaşaAllah ne güzelmiş boyu kilosu ben dün 16 +0 da gittim 14cm 150gr herhalde hızlı kilo alacaklar 2 haftada MaşaAllah seninki 2ye katlamıs sağlıkla gelsinBen de cuma gideceğim detaylıya çok heyecanlanıyorum sorunsuz atlasak bunu daen son 17+6 da gitmiştim 15 gün önce 19 cm 335 gramdı galiba biraz tombul bi bebek olacak
Ben de salı günü gidicemen son 16. Haftamda gittiğimde 15 cm 147 gramdı ben de çok merak ediyorum
Haftaya yani bişe kalmamış benim 28i belki 29 da giderimMerhaba kızlar bugün doktora gitmedim çok görmek istiyordum bebişimi ama, hastaneler tehlikeli diye herkes gitmemem konusunda baskı yaptı, detaylıya artık kısmetse oda tee 23 tenasıl dayanacağım acaba.
Neyse rahatladim bariYok kuzum bebeğe bir zararı olmuyor için rahat yaptırabilirsin. Nerelerdesin yaanasılsın bebiş nasıl?
En iyisini yaparsın canm bende 3kez gittim toplamda ordaki sekreter tekti biri sordu neden bi siz varsınız 2si Korona oldular dedi ayyBen de 1 aydır gitmiyorum 29unda detaylıya gün sayıyorum. Hastaneler gerçekten çok kötü durumda kimi duysam hasta. Çok istiyordum görüyüm bebişi diye ama sağlık için biraz daha beklemeye değer.
Ilk dozda mi oldunuz boyle?Galiba tetanoz aşısından bahsediliyor benim göğsüm daraldı nefes alamadım baya kötü oldum ağladım hatta pencerenin önünde oturup birde 27haftalıktım bunda kararsızım yaptırıp yaptırmamakta o yüzden tek dozum var doktora sormayı unuttum 4lüye haftaya gel dedi sonuçları için gidince bi sorayım İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?