2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haklisin rosecum ama ben acisi vs den ziyade bebege yan etki yaparsa diye korktum. Yoksa igneden hic korkmam hatta gecen sene agir bi grip olmustum ve doktorun verdigi haplari yutamayacagimi soyledim( buyuk hap yutamiyorum ya) igne yapin ya da serum verin demistim, ikisini de yapmislardi ayni hafta neyse gidelim olalim asimizi yapcak bisey yok

Ben de ayni sekilde, hic hatirlamiyorum tetanoz ne zaman oldum, belki de bebekkendirayy bakalim ben de yazarim sonrasinda olmak isteyenlere insallah acken mi kan verdin? Hemsireye sormayi unuttum

Kızlar bebeğin kilosu boyu ilk hamile kaldığımız zaman kodlaniyormus zaten dünyayı da yesek farketmiyor yani kızım 2980 doğmuştu hiç korkmadım küçük diye insanın kendi çocuğu olunca daha bi cesaretli oluyor, ilk banyosunu falan hep kendim yaptırdım bizde anneanne babaanne korktu yikayamadi kızımı küçük bebekker daha çabuk toparlaniyor hiç korkmayın kızım öyle hiç ayda bir kilo falanda almadı mercimek diye seviyorduk hep kendi eğrisinde gitti ama maşallah kolay kolay hasta olmaz bu havada dordurma da yer buzdolabından çıkartip süt ,kefir içer
eltimin kızida 2800 doğdu şimdi bir yaşında tam sıktırmalık bi tontiş

Benim merak ettiğim bakalım önce kim doğuracak bi şekilde geçiyo zaman bundan sonra da hazırlıkla vs geçer
Kesin ben doğururum, 2015 şubat annesiydim, kızım 6 ocakta doğmak istedi(suyum gelmişti)ama bu defa inşallah zamanında gelir oğluşum Gerçi şu an yine doktorum gelişimi önde Nisan sonuna doğru gelir dedi ama inşallah tüm bebişler gününde gelir

Bende bunu bir doktorun hikayesinde gormustum. Gunde 1 kuzu da yeseniz farketmez tamamen genetiktir demisti boyu ve kilosu icin

Aynı korku bende de var, aşı randevum dündü gitmedim. Ne yapsam bilemiyorum

Temmuz annesiyken Mayıs annesi olmam peki Amin amin inşallah vaktinde dogsunlar

Öğrenene kadar baya küfrettim ama şu an daha kolay gidiyor. Hala yavaşım tabi ama buna şükür. 30dan sonra tığ işi öğrendim

burdaki mayıslar 40. haftalarımız mı olacak? tam 40ta mı doğar normal olursa? mayısta doğurcam diye şartlanmıştım ben hep

Ya bi kaç ark yapmadı benim bi sorun olmadı ama bilemiyorum ya, kararsızım aşılara olan güvenim yerlerde malesef
Ben aşı karşıtı bir insan değilim aslında. Kendim için ya da bebeğim doğduktan sonra gerekli olan bütün aşıları yaptırırım problem değil. Sadece karnımda henüz gelişmemiş bir bebek varken tedirgin ediyor.

Bende bunu bir doktorun hikayesinde gormustum. Gunde 1 kuzu da yeseniz farketmez tamamen genetiktir demisti boyu ve kilosu icin
Evet Dr.Banu Çifçi'de duydum bende kızımda son ay yok kaşar kilo aldirir dediler kaşar yedim yok protein kilo aldırır dediler hergün mutlaka köfte yemeye çalıştım yine doğacağı kiloda doğdu kış bebeği olmasına rağmen 6 aylık olana kadar hiç hasta olmadı 6 aylıkken soğuk algınlığı oldu oda benden geçti zaten ben ateslenip fena hasta olmuştum 6 yaşında 4 kere falan antibiyotik kullanmıştır oda boğaz ve kulak enfeksiyonundan 40 derece ateşti bile kaldırıyor bünyesi şükür ama hasta olacak diye hiç üstüne düşmedim istediği zaman toza toprağa bulandı bir yaşından sonra buzdolabından çıkardığım yoğurdu verdim ben premature doğmuşum benden önce annem iki evladını doğumdan bir hafta sonra kaybetmiş benim o kadar çok üstüme düşüyordu hasta olmayayım diye bende tam tersi çocukluğum penisilin igneleriyle geçti şimdi penisiline karşı alerjim var

Bende o yaziyi buldum kizlar

Eklentiler

• SmartSelect_20201216-145016_Instagram.webp
    60 KB · Görüntüleme: 62
  • SmartSelect_20201216-144959_Instagram.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 55
Bende 39 haftalık doğurdum 2940 gr dı oğlum 2 ay sonra sırf anne sütü almasına rağmen baya kilo almıştı sonra da aldı kilosu yüzünden geç yürüdü hatta yürüdüktennsonra normale döndü

Öğrenene kadar baya küfrettim ama şu an daha kolay gidiyor. Hala yavaşım tabi ama buna şükür. 30dan sonra tığ işi öğrendim
Kız sövme ki bebeğin hayırlıca oynasın ağzımızdan çıkan her kelime imtihanı ve etkisi olıyor . Olsun her başlangıç güzeldir yeterki istekli olalım

Benim merak ettiğim bakalım önce kim doğuracak bi şekilde geçiyo zaman bundan sonra da hazırlıkla vs geçer
Aslında ben 28.haftada rahatlayacağım.
Doktorm 28.haftadan sonra doğan bebekler yüzde 95 sağlıkla gelişimini tamamlar demişti.yani stresim geçince sanırım herşey daha kolay olcak beklemekte..ay annelik deli işi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…