- 27 Aralık 2019
- 128
- 350
- 53
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.861
Benim geçen gün oldu kabızlık, hiç yaşamamıştım daha önce. O kadar kötü ki bir hafta sürdü nerdeyse artık karnım 7 aylık gibi şişmişti. en son doktor önerisiyle duphalac kullandım çünkü probiyotik, lifli gıda falan hiçbir işe yaramadı. Duphalac çok iyi geldi bir iki saate rahatlattı. doktor düzene girene kadar devam edebilirsin dedi ama bi gün içince geçti zaten kullanmadımmaşallah kızlar allah muhabbetimizi artırsın kırk sayfa okudum geldimişyerimde taşınma işleri vardı siteye girip takip edemedim kaç günlerdir.. detaylı ultrasonu sabırsızlıkla bekliyorum ama daha iki hafta var randevuma. karnım büyüdükçe iştahım da arttı bir kilo daha aldım. bu haftalarda sık rastlanan bir durummuş başıma geldi, kabızlık sonrası basur memesi oluştu. doktor geçmezse ilaç tedavisi hatta ameliyat çözüm dedi ama yediklerime dikkat ve düzenli ılık su banyosu yolu ile atlattım çok şükür. siz siz olun kabız yapıcı beslenmeden uzak durun
Günaydınnnn
İyi günler olsun herkese. Benim minnoşum 20+0 oldu bugün. Dün detaylıda gördük, tam bir kibarcık kız bebek, cinsiyeti belli olmasa da yüzünden anlaşılırdı
Ben de cuma gideceğim detaylıya çok heyecanlanıyorum sorunsuz atlasak bunu daDetayli icin inanilmaz heyecanliyim bendeehic yuzunu de gormedim daha 27 kasimda 166 gram 15 cm di bakalim simdi kac olmus olacak
Gelişme çağında ya, büyüyo aşı bana sanki birşey yapar ona diye korktucu geliyo.Neden yaptırmak istemiyorsun?
360 gr olmuş
Benimde senle aynı boyu kilosuna kadar son gidişim 25 kasımdı. Çok merak ediyorum minnoşumu.Detayli icin inanilmaz heyecanliyim bendeehic yuzunu de gormedim daha 27 kasimda 166 gram 15 cm di bakalim simdi kac olmus olacak
Maşallah tosunaBen de cuma gideceğim detaylıya çok heyecanlanıyorum sorunsuz atlasak bunu daen son 17+6 da gitmiştim 15 gün önce 19 cm 335 gramdı galiba biraz tombul bi bebek olacak
Ben de gitmedim aşıya, arayan soran olmadı henüz.Gelişme çağında ya, büyüyo aşı bana sanki birşey yapar ona diye korktucu geliyo.
Amin kuzum aminnn sağlıklı olsunlarda illaki geçer zaman...Çogunuz mayıs başı brn mayıs sonu çoğu 20. Haftada lar ben daha 17 ye yeni girecem yaa sabır tez vakitte geçer de kucagımıza alırız inşallah
Saymayı bırakmak istiom bırakamıomda:)Geçmeyooo
Hmm nyse en kötü doğumda öğrenirsiniz:) ben çok istemiştim doğumda öğrenelim diye eşim sağolsun dayanamadıYok pozisyonu yakalayamadı dr
Evet orası öyle ama sanki bundan sonra 5 yıl daha beklicem gibi bi his oluyo içimde :)Valla bana da geçmiyor gibi geliyor düşününceama yarısından çoğunu geçtik gebeliğin bu geçen zamandan daha az süre kaldı
Ben de salı günü gidicemDetayli icin inanilmaz heyecanliyim bendeehic yuzunu de gormedim daha 27 kasimda 166 gram 15 cm di bakalim simdi kac olmus olacak
Benimde pazartesi nasipse ayrıntılı ultrason.benimde 16.haftada 16 cm 145gramdı.Ben de salı günü gidicemen son 16. Haftamda gittiğimde 15 cm 147 gramdı ben de çok merak ediyorum
Hemen hemen aynı çıkmış bebişlerBenimde pazartesi nasipse ayrıntılı ultrason.benimde 16.haftada 16 cm 145gramdı.
Ard arda görces bebişlerimizi
Ben yaptırdım 3-4 gün kolum sızladı üzerine yatamadım sonra geçti. 7 ocakta 2.Dozu yaptırıcamHerkes iyidir, her sey yolundadir umarimcuma gunu tetanoz asisi icin gidicem ama hala icimde korku var. Yaptiranlar var mi aranizda? bibalprensesi sen yaptirmistin sonrasinda bir sikayetin oldu mu?
Ben cevremde yakin zamanda dogum yapan tanidiklarima sordum hepsi yaptirmis. Benim korkum ya bebege bi yan etki yaparsa diye
Canım ben yaptırdım kolum hafif ağrıdı o da yaptırırken değil yaptırdıktan sonra. Tetanozun gebelikteki asıl amacı annede antikor oluşturup bu antikorun bebeğe geçmesini sağlayarak Yenidoğanda baya tehlikeli olan yenidoğan tetanozunu önlemek aslında. O yüzden ben gerek görüyorum tercih meselesiHerkes iyidir, her sey yolundadir umarimcuma gunu tetanoz asisi icin gidicem ama hala icimde korku var. Yaptiranlar var mi aranizda? bibalprensesi sen yaptirmistin sonrasinda bir sikayetin oldu mu?
Ben cevremde yakin zamanda dogum yapan tanidiklarima sordum hepsi yaptirmis. Benim korkum ya bebege bi yan etki yaparsa diye
Benim merak ettiğim bakalım önce kim doğuracakEvet orası öyle ama sanki bundan sonra 5 yıl daha beklicem gibi bi his oluyo içimde :)
Ara ara oluyor benimde bulantılarım ama çok azaldı. Yemek yemekte çok zorlanıyordum şükür şimdi yiyebiliyorum. Hatta baya iştahla yiyorumResmen uyku tutmuyor. Gecenin bi vakti alakasız mide bulantıları.Benim gibi olan kim var diye buraya bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?