2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlaarr merhaba, nasılsınız? Bayadır giremiyorum foruma umarım her şey yolundadır.. Biz covid belasına tutulduk yarın 2. Testi vericem umarım negatifi görürüm
Çok geçmiş olsun. Nasıl hissediyorsunuz iyiyseniz negatife dönmüştür mutlaka

Merhaba kızlar doğum kiloları konuşulmuş ben ilk doğumda 11 kilo almıştım 36+1 hafta da doğum yaptım 2200 gr birı 1970 gr biri doğdu 2 hafta içinde eski kiloma döndüm sonra sütum az geldi diye ye tatlıları helvaları aldım 6-7 kilo birden tam eski kiloma döndüm ki hooop tekrar hamileyim 64 kiloydum bir ara 62 ye düştüm sonra hiç tartılmadım baskül duruyor orda hiç bakasim da yok ztn :)

Bizim hemsire asi icin degil de gebelik izlenimi icin bakmak istedigini soyledi. Kendisi baya israrci en sonunda sizi kirmamak icin tamam diyorum dedim

Peki bugun nasilsiniz? Asi yapilan kolunuz nasil?

Kızlar tetanoz aşısı için hemşire şubatta gel dedi bugün kontrole gel diye aradı dedim hastaneye düzenli gidiyom diye sonucları gönder yeter dedi kan tahlili kan degerleri tsh falan istedi sizlerin şimdi yapılıyor geç dgl mi şubat anlamadım

Tetanoz aşısının belli bir zamanı yokmuş. Ben olmak istemediğim için baya bir araştırdım. Doktorlarla hemşirelerle konuştum. Genelde min. 16 haftayı tamamlamayı bekliyorlarmış çünkü erken hafta kayıplarından anneler aşıya suç bulabiliyormuş. Sonrasında ise normalde tek doz aşı doğum için yeterliymiş çünkü 1 sene koruyuculuğu var. Ama eğer daha önce aşı olmadıysan bazı sağlık ocakları 3 bazıları 5 dozu tamamlamak istiyor o sebeple aralıklarla çağıracakları için daha erken çağırıyor 20. Hafta gibi. Ben tereddütlerimi söylediğimde 24. Haftada tek doz olabilirsin çok endişe ediyorsan dediler. Öyle yapacağım.

Canım sakın kabul edeyım deme kayınvalıdenle guzelce konus rahat edemeyecegını soyle aynı sey benımde basıma geldı gorumcem kaynanam falan ıkı ay bende kaldılar az bı surelıgıne gelıpte guya ben hayatımda oyle berbat bı zaman gecırmemıstım hıc . benım gorumcede oglene kadar uyurdu ben sınırden ölürdüm içerde sonra kalkıp bıde kahvaltı keyfı yapardı saatlerce Canı bışi ısterdı durmadan bana yardıma gelen bır suru masarafa sokup gıttı ben almasam bıle kendı aldırırdı resmen bısılerı hedıyesını falan kendı ıster agzıyla bıde aynı senınkı gıbı gezmeye gelmıstı ben bebek kucuk falan dıyıp dısarı cıkmamıstım hıc kıstı cunku oraya buraya gıtmek ısterdı bu olmadı gezemedım yazın yıne gelırım deyıp gıttı ustelık Insaallah aynı seylerı yasamazsın uzulurum senın ıcın ben bakamam dıye basta korkup yanımda kaynanam olsun ıstemıstım ama o gıdınce ınan ben daha ıyı baktım sende kendıne guven bebegınle en ıyısı yalnız kalmak sende herkes gıdınce anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…