2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah dağıldım resmen bı yandan tekmeliyor içim acıyor bugün hastaneye gitmeden aksilik Google da alınan bebek resimleri gördüm psikolojim bozuldu iyice
Hiç morelini bozma arkadaşıma detaylida bebeğinin midesi yok dediler birde üst kalem bir özel hastaneydi arkadaşım yıkıldı tabi üniversite hastanesine gitti doğum esnasında direk ameliyata alınabilsin diye bebeği doğdu sapasağlam şimdi 5 yaşında koca kız oldu

Teşekkür ederim masallah Allah uzun sağlıklı ömür versin ona inşallah bızde güzel haber alabılırız

Havuç gibi sert şeyler ağız oyalıyo gayet iyi :) doygunluk hissi veriyo, ben de karnabahar kökü yiyorum yerken çenem yoruluyo ve doyuyorum

Ya ben de evde yapilmis kantoron yagi var hic acilmamis ama kullanmadim simdiye kadar ama sanirim 2 yillik var bozulma intimali nedir acaba?
Sanmıyorum bozulacağını bizim de bazen o kadar beklediği oluyor çok kullanılmadığında. Hatta eşimin ailesinin zeytinlikleri var onlar baya çok yapıyor bu yağdan eşe dosta veriyorlar baya beklediğini biliyorum, bekledikçe özü daha çok geçiyor çiçeğin

Çok kötüyüm keske gitmeseydim çok pişmanım bugün gittiğime
Canım sakin ol, kötü olacak bir şey yok eminim. Doktorun doppler cihazı olmadığı için bir şey görememiş o yüzden başkasına yönlendirmiş. Hepsi bu, merak etme kendini hiç üzme.

Zeytinyağına kantaron çiçeği koyup bekletiyosun canım 1-2 ay ya da daha uzun. Kıpkırmızı yağa dönüşüyor zeytinyağı.
Bu Niye kirmizi degil o zmn cnm bu kantaronmus .ne ise yarar diye kullanmadim 2 yildir duruyodu kosede.

Eklentiler

• 20201223_123546.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…