2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bu kantaron yagini koylerde satiyorlar bir de dimi ben cok goruyordum ama hic kullanmadim bu yaz aliyim adatepe ve yesilyurt koyunde cok gormustum bunlardan

Sagol cnm benim

Gayet iyi bence senin benim sabit 5 kg devam ben basta cok hamur isi ve disardan yemisim galiba simdi anliyorum
Evet hamur işi çok etkiliyor ya ama insan dayanamıyor ben yeni yeni hamur işi yemeye başladım ama abartmak da istemiyorum doktor da yine uyardı şekeri tetikliyor dikkat etmeye çalış şeker yüklemesi bizi yanıltmasın dedi

Şimdi siz yazınca hatirladım. Stokke'nin sürüşü ergonomik değildi. Sağa sola dönerken zorluyordu. Hangi modeldi hatırlamıyorum ama beat belki farklıdır.

Bende dun aksam masumlar apartmaninda pisi gordum. Pisi nasil yapilir diye baktim baktim sabah da usendim aman ya dedim sen krep i zor yapiyorsun kizim pisi senin neyine dedim vazgectim

Ben de geceleri kalkıyorum çişe ama 1-2 kez cnm. Akşam 8 den sonra gündüzden bi tık daha az su içiyorum daha az gitme ihtiyacı oluyor.
Akşam sıvı alımını azaltmama rağmen çok sık uyanıyorum ilerleyen haftaları düşünemiyorum

Bende dun aksam masumlar apartmaninda pisi gordum. Pisi nasil yapilir diye baktim baktim sabah da usendim aman ya dedim sen krep i zor yapiyorsun kizim pisi senin neyine dedim vazgectim
Ya haha ben de gördüm dün dizide pişiyi. Canım çekti çok severim özellikle annemin pişisini

Bu kantaron yagini koylerde satiyorlar bir de dimi ben cok goruyordum ama hic kullanmadim bu yaz aliyim adatepe ve yesilyurt koyunde cok gormustum bunlardan
Köylerde de satılır canım evet. özellikle zeytin bol olan yerlerde çok görürsün saf zeytinyağından. Emzirme döneminde meme başı çatlaklarına falan kullanılıyor mesela anında geçiriyor.

Hangi sehirde yasiyorsun?
20. Haftada neden tibbi genetige yonlendirdi ki? Aslinda kendisi de konsulte edebilirdi.

canım sana bir soru, otomatik anne kucağı ağır mı?
bu tip altında böyle robotumsu parçası olan ana kucaklarının ağırlığını merak ediyorum ben, odadan odaya nasıl götürülür diye :)
Mamaro 4'ü kutusuyla beraber tarttım ve 8.5 kg. Kurulu hali en az 7.5'tur. Üzerinde bebekle taşınması çok zor. Zaten en ufak bir sarsıntı ve müdahalede hata verip duruyor.

Ya haha ben de gördüm dün dizide pişiyi. Canım çekti çok severim özellikle annemin pişisini

Ah ah bende keske gidebilsem kahvaltiya doktor randevusunu sabah erken saate alsam giderim aslinda kahvaltiya yuruyerek hastaneden, olmadi diger ay oyle bir seyler yapiyim

Köylerde de satılır canım evet. özellikle zeytin bol olan yerlerde çok görürsün saf zeytinyağından. Emzirme döneminde meme başı çatlaklarına falan kullanılıyor mesela anında geçiriyor.

Aa oyle mi o zaman ben kesin aliyimm, bebegin 40 i cikinca gitmeyi dusunuyorum yazliga ruyalarimda deniz goruyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…