- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.141
Ben tartıya çıkamıyorum korkudan, büyük ihtimalle +4 olmuştur benimde. Cuma doktorda sürpriz olacak.19+6 da kilo güncellemesi. +4 kg ile 59 kilo olmuşum. Sizde durumlar nasıl
Sanmıyorum bozulacağını bizim de bazen o kadar beklediği oluyor çok kullanılmadığında. Hatta eşimin ailesinin zeytinlikleri var onlar baya çok yapıyor bu yağdan eşe dosta veriyorlar baya beklediğini biliyorum, bekledikçe özü daha çok geçiyor çiçeğin
Sagol cnm benimSanmıyorum bozulacağını bizim de bazen o kadar beklediği oluyor çok kullanılmadığında. Hatta eşimin ailesinin zeytinlikleri var onlar baya çok yapıyor bu yağdan eşe dosta veriyorlar baya beklediğini biliyorum, bekledikçe özü daha çok geçiyor çiçeğin
Evet hamur işi çok etkiliyor ya ama insan dayanamıyorGayet iyi bence senin benim sabit 5 kg devamben basta cok hamur isi ve disardan yemisim galiba simdi anliyorum
Ya ben de öyleydim korkuyordum dün doktora gittim tartıya çıktım baktım tartının pili bitmişBen tartıya çıkamıyorum korkudan, büyük ihtimalle +4 olmuştur benimde. Cuma doktorda sürpriz olacak.
Şimdi siz yazınca hatirladım. Stokke'nin sürüşü ergonomik değildi. Sağa sola dönerken zorluyordu. Hangi modeldi hatırlamıyorum ama beat belki farklıdır.Bu gece uyku tutmadı madem uyuyamadım ben de bebek arabası araştırayım dedim, iyice dipsiz kuyuya düştümBu bebek arabaları hakkında fikri olan var mı acaba? Maxi cosi hafif, kolay katlanıyor. Stokke beat de baya hafifmiş o da katlanınca baya küçük kalıyor. Beni en çok zorlayan bebek arabası seçmek olacak heralde mavii33 sen e bebekte bu modelleri görmüş müydün
Evet hamur işi çok etkiliyor ya ama insan dayanamıyorben yeni yeni hamur işi yemeye başladım ama abartmak da istemiyorum doktor da yine uyardı şekeri tetikliyor dikkat etmeye çalış şeker yüklemesi bizi yanıltmasın dedi
Akşam sıvı alımını azaltmama rağmen çok sık uyanıyorum ilerleyen haftaları düşünemiyorumBen de geceleri kalkıyorum çişe ama 1-2 kez cnm. Akşam 8 den sonra gündüzden bi tık daha az su içiyorum daha az gitme ihtiyacı oluyor.
Ya ben de öyleydim korkuyordum dün doktora gittim tartıya çıktım baktım tartının pili bitmiş+4 normal sanırımm
Ya haha ben de gördüm dün dizide pişiyi. Canım çekti çok severim özellikle annemin pişisiniBende dun aksam masumlar apartmaninda pisi gordum. Pisi nasil yapilir diye baktim baktim sabah da usendim aman ya dedim sen krep i zor yapiyorsun kizim pisi senin neyine dedim vazgectim
Köylerde de satılır canım evet. özellikle zeytin bol olan yerlerde çok görürsün saf zeytinyağından. Emzirme döneminde meme başı çatlaklarına falan kullanılıyor mesela anında geçiriyor.Bu kantaron yagini koylerde satiyorlar bir de dimi ben cok goruyordum ama hic kullanmadimbu yaz aliyim adatepe ve yesilyurt koyunde cok gormustum bunlardan
Bi rahatlama geldi öyle oluncaInsallah bende de pili biterkiyafet ve ayakkabiyla tartiyor daha cok cikiyorum kiziyor sonra
Gittin miUyuyamadım yine oturcam su saatten sonra o randevuya gideceğim
Hangi sehirde yasiyorsun?Genetik tıp olayı yıktı zaten beni yarım ağız konuşuyor bı baksınlar duruma göre karar verın dedi kendı özel doktorumuza sorduk kesın bısey görememiş demekki ondan gidin demiştir demiş eşime bakalım özele gideceğiz 22. Hafta demiş kendı doktorumuz ama ben 22. Haftaya kadar ne durumda olurum bilmiyorum
Mamaro 4'ü kutusuyla beraber tarttım ve 8.5 kg. Kurulu hali en az 7.5'tur. Üzerinde bebekle taşınması çok zor. Zaten en ufak bir sarsıntı ve müdahalede hata verip duruyor.canım sana bir soru, otomatik anne kucağı ağır mı?
bu tip altında böyle robotumsu parçası olan ana kucaklarının ağırlığını merak ediyorum ben, odadan odaya nasıl götürülür diye :)
Ben de diyorum pisi ne kediye gitti aklimBende dun aksam masumlar apartmaninda pisi gordum. Pisi nasil yapilir diye baktim baktim sabah da usendim aman ya dedim sen krep i zor yapiyorsun kizim pisi senin neyine dedim vazgectim
Ya haha ben de gördüm dün dizide pişiyi. Canım çekti çok severim özellikle annemin pişisini
Daha ufacık annesiiii çok göbeğin yok benceEki Görüntüle 2746035 gunaydin kizlarrrr dün biri göbek mi dediilk bebiş de bu kadr sismem normal mi
Köylerde de satılır canım evet. özellikle zeytin bol olan yerlerde çok görürsün saf zeytinyağından. Emzirme döneminde meme başı çatlaklarına falan kullanılıyor mesela anında geçiriyor.
Ben de diyorum pisi ne kediye gitti aklimkizim pisi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?