2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar tetanoz aşısı bebeğin hareketlerini birkaç gün yavaşlatabilirmiş bu doğru mu acaba

Ben oldugumda hic oyle bisey hissetmedim. Kipirtikti yine

İlk üç ay kilo alımını istemiyor zaten doktorlar evet hatırlıyorum senin ciddi anlamda çok bulantın olmuştu
Cok kotu gunlerdi. Gece gunduz sabah aksam gecmeyen, zofranin bile bir gram gecirmedigi kara bir lanet gibihayattan sogumustum. Uzerimdeki pijamayla yasiyordum 24 saat. Bi de 7 8 gunde bir banyo yapiyordum

Yürüyüş mevzusu benim de moralimi bozuyor Yürümek istiyorum ama yürüyemiyorum
Ben de gebeligin basindan beri uc kez falan yurumusumdur. Geri kalan gunler evde,panda gibi

Neyse ki atlattık o bulantılı günleri bana şu an hiç yaşamamışım gibi geliyor. Duşta şampuan kokusunu alıyorum ve hiç midem bulanmıyor ne kadar güzel bir şeymiş
Senin adina cok sevindim❤❤ Daha ben tam atlatamadim sabahlari yatagimi toplarken egilince ogurme geliyor mutlaka. Bir de agzimdaki aci tat hala var. Parfum kokusuna hala tahammul edemiyorum ve yves rocher vanilyali dus jelini duyunca hala cok kotu oluyorum, asla kullanamiyorum ama eskiye oranla cok iyiyim tabi. Sukrediyorum o yuzden..

Ha kizlar bu arada 8 yil once 1 doz tetanoz oldugum icin hamilelikte tek doz asi olacagimi soyledi hemsire.asi olunca 1 gece mi banyo yapilmiuordu.uff kolum agrimaya basladi
Ben hemsireye sormustum yapabilirsin demisti, yaptim. Benim kolum ertesi gun basladi agrimaya 2 gun yogun,bir gun hafif derken gecti acisi

Perembe detaylıya gitmiyorum erken dedi kendı dr um detaylıya kendı dr un önerdiği yere gideceğiz ocaktan sonrada Avrupa yakasına gideceğim rutın aylık kontrollere az önce hastaneden geldim dayanamadım normal gözüküyor dedi ense sadece kalın gibi ölçülmüş detaylı da daha net çıkar dedi rahım ağzı kısalığına da bakıldı şimdilik normal dedi progestan yazdı cinsiyette sordum erkeğe benzıyor detaylıda daha net görülür dedi bıraz olsun içim rahatladı

Ha kizlar bu arada 8 yil once 1 doz tetanoz oldugum icin hamilelikte tek doz asi olacagimi soyledi hemsire.asi olunca 1 gece mi banyo yapilmiuordu.uff kolum agrimaya basladi
Alala nasıl oluyor o ya bana niye 2 tane atılcak kii...bende 4 yıl önce 2 doz olmuştum.koruyuculuğu 2 yıl dedi tekrar 2 doz olcan dedi..

Ya benim ciddi anlamda wc problemim var çıkıp yürüyemiyorum sırf bu yüzden eşime koşu bandı alalım dedim
Canım bence yürüyüş bandındansa 25-30 dk güzelce giyinip çık dışarıda yürü çıkmadan hemen önce çişe git su içme bi yarım saat gelmez heralde çişin. Çünkü açık havada bol oksijenle yürümek en faydalısı. Yürüyüş bandı bel problemlerine de neden olabiliyor.

Kızlar günaydın, sağlıklı barlar yapıyorum ben bazen küçük küçük şekillendirip dolapta tutuyorum onlardan yiyorum tatlı isteğim gelince. Siz de yapabilirsiniz. Bi tarif daha var ama fotoda yok o da bal, labne, hindistancevizi 3 ünü yoğurup top yapıp kakaoya bulayın, o da tiramisu tadında bişey oluyo, fındık fıstık da ekleyebilirsiniz. Sütle falan çok güzel gidiyo bunlar. Ama çok yemeyin yağlılar çünkü kontrollü yemekte fayda var. Bu arada ben baharat öğütücüyle çekiyorum yulafı dut kurusunu fln ama rondo da çeker heralde. Bi de mutfak tartım olunca gramlı yazmıştım ama kafanıza göre miktarları ayarlarsınız yapacaksanız.

Eklentiler

• 8BE38CD6-621A-4D7C-86AF-9C4F739B4AB2.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 56
Pazartesi detaylıya gidicem ama kaçta gidecem daha bilmiyorum hemşiresi arayıp haber vercekmiş bu saatte gel diye var mı haftaya benimle gidecek olan

Gunaydinn
Bende son degisiklikle dun gece pzt e aldim esimin sali aksam ustu toplantisi varmis cunku. Ben yine aksam ustu gidicem pazartesi insallah guzel haberlerle doneriz

Günaydınlar
Başlangıcım olan 74e artı dört buçuk kilo eklemişim şuana kadar. Yememi kısmadım hiç rutin beslenmeme devam ediyorum aralarda acıktıkça süt vs ekleyerekten.
Kızımın günlük hareketlerini hissediyorum ama göbüşümdeki yağ katmanı hala dışarıdan görünmesine izin vermiyor
Haftaya çrş günü ayrıntılıya gideceğiz, umarım bize gülcemalini gösterir minti bebişim

dışarıdan nasıl görünüyor bu haftalarda? bi dalgalanma gibi mi? :)

kızlar bende plates seti aldım. buranın kışı sert dışarıya çıkamam pilates normal doğumu kolaylaştırıyomuş. hafta da 2 veya 3 düzenli egzersizle

Ya ekmek falan tüketiyor musun?Ben tüketmediğim halde +5 ile ilerliyorum belki 6 bile olmuştur korkuyorum tartılmaya
canım ben ekmekle besleniyorum sadece desem yeridir arkadaşlarım bebek elinde ekmekle doğacak artık diye dalgasını bile yapıyorlar pek iştahım yok sabah yarım ekmek yeşil zeytin bal faln dokunmayan şeylerden yiyorum öğlen iş yerinde pek bişe yiyemiyorum ya dışarıdan söylüyorum yada evden getirirsem onu yiyorum yine yarım ekmekle arada da portakal faln yiyorum kızlar yerse onlardan da abur cubur oluyor üstüne akşam eve gittiğimde yiyecek bişe yemek olursa ekmeksiz eğer yoksa o zman yarım ekmek arası yeşillik yiyorum ona rağmen bende 4 kg aldım ama ben düzenli ve sağlıklı beslenmiyorum istahım pek yok midem çok kötü olunca da kusuyorum takma kafana bide çok zayıf hamile kalanlar çabuk kilo alıyormuş diye duydum sen bana göre baya zayıfsın ben 73 le hamile kaldım düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…