- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.801
Kızlar tetanoz aşısı bebeğin hareketlerini birkaç gün yavaşlatabilirmiş bu doğru mu acaba
Cok kotu gunlerdi. Gece gunduz sabah aksam gecmeyen, zofranin bile bir gram gecirmedigi kara bir lanet gibiİlk üç ay kilo alımını istemiyor zaten doktorlarevet hatırlıyorum senin ciddi anlamda çok bulantın olmuştu
Ben de gebeligin basindan beri uc kez falan yurumusumdur. Geri kalan gunler evde,panda gibiYürüyüş mevzusu benim de moralimi bozuyorYürümek istiyorum ama yürüyemiyorum
Senin adina cok sevindim❤❤ Daha ben tam atlatamadimNeyse ki atlattık o bulantılı günleri bana şu an hiç yaşamamışım gibi geliyor. Duşta şampuan kokusunu alıyorum ve hiç midem bulanmıyor ne kadar güzel bir şeymiş
Ben hemsireye sormustum yapabilirsin demisti, yaptim. Benim kolum ertesi gun basladi agrimaya 2 gun yogun,bir gun hafif derken gecti acisiHa kizlar bu arada 8 yil once 1 doz tetanoz oldugum icin hamilelikte tek doz asi olacagimi soyledi hemsire.asi olunca 1 gece mi banyo yapilmiuordu.uff kolum agrimaya basladi
Alala nasıl oluyor o ya bana niye 2 tane atılcak kii...bende 4 yıl önce 2 doz olmuştum.koruyuculuğu 2 yıl dedi tekrar 2 doz olcan dedi..Ha kizlar bu arada 8 yil once 1 doz tetanoz oldugum icin hamilelikte tek doz asi olacagimi soyledi hemsire.asi olunca 1 gece mi banyo yapilmiuordu.uff kolum agrimaya basladi
oğlan bnm minnoşum. yemeyle alakası yok bence ya. :)Bende tuzlucuyum tatlı hemen kesiyor yiyemiyorumkız mı senin beşinde
Canım bence yürüyüş bandındansa 25-30 dk güzelce giyinip çık dışarıda yürü çıkmadan hemen önce çişe git su içme bi yarım saat gelmez heralde çişin. Çünkü açık havada bol oksijenle yürümek en faydalısı. Yürüyüş bandı bel problemlerine de neden olabiliyor.Ya benim ciddi anlamda wc problemim var çıkıp yürüyemiyorum sırf bu yüzden eşime koşu bandı alalım dedim
Pazartesi detaylıya gidicem ama kaçta gidecem daha bilmiyorum hemşiresi arayıp haber vercekmiş bu saatte gel diye var mı haftaya benimle gidecek olan
Günaydın kızlar.Artık kızımı her gün aynı saatlerde hissediyorum. Ne zaman uyuyor ne zaman uyandı biliyorum. İki gündür eşim de dışardan gözüyle hareketlerini görüyor. Çok güzel bir duygu ya
Bende sadece almak istiyorum yapmak istemiyorumkızlar bende plates seti aldım. buranın kışı sert dışarıya çıkamam pilates normal doğumu kolaylaştırıyomuş. hafta da 2 veya 3 düzenli egzersizle
O bölgede küçük bi dalgalanma oluyordışarıdan nasıl görünüyor bu haftalarda? bi dalgalanma gibi mi? :)
canım ben ekmekle besleniyorum sadece desem yeridir arkadaşlarım bebek elinde ekmekle doğacak artık diye dalgasını bile yapıyorlar pek iştahım yok sabah yarım ekmek yeşil zeytin bal faln dokunmayan şeylerden yiyorum öğlen iş yerinde pek bişe yiyemiyorum ya dışarıdan söylüyorum yada evden getirirsem onu yiyorum yine yarım ekmekle arada da portakal faln yiyorum kızlar yerse onlardan da abur cubur oluyor üstüne akşam eve gittiğimde yiyecek bişe yemek olursa ekmeksiz eğer yoksa o zman yarım ekmek arası yeşillik yiyorum ona rağmen bende 4 kg aldım ama ben düzenli ve sağlıklı beslenmiyorum istahım pek yok midem çok kötü olunca da kusuyorum takma kafana bide çok zayıf hamile kalanlar çabuk kilo alıyormuş diye duydum sen bana göre baya zayıfsın ben 73 le hamile kaldım düşün artıkYa ekmek falan tüketiyor musun?Ben tüketmediğim halde +5 ile ilerliyorum belki 6 bile olmuştur korkuyorum tartılmaya
8İnşallah kendı doktorumuz çok eski aile doktoru Avrupa yakasında çat diye gidemiyorum sağolsun telden destek oluyor ama o da iyice araştırılmasını söylüyor çünkü bızım ki fazla riskli durumda ıkılıyı sırf ondan yaptırmadım nifty yaptıracaktık ama aksilikler oldu yaptıramadık. Geçen hafta devlette kadın doğum 3 Lü yaptı güya hıc bısey demedi kan aldılar 15 güne sonuç çıkar dediler baka ordan da bı haber çıkar
İnşallah kendı doktorumuz çok eski aile doktoru Avrupa yakasında çat diye gidemiyorum sağolsun telden destek oluyor ama o da iyice araştırılmasını söylüyor çünkü bızım ki fazla riskli durumda ıkılıyı sırf ondan yaptırmadım nifty yaptıracaktık ama aksilikler oldu yaptıramadık. Geçen hafta devlette kadın doğum 3 Lü yaptı güya hıc bısey demedi kan aldılar 15 güne sonuç çıkar dediler bakalım belki ordan da bı haber çıkar
nerden aldın canım çok tatlıymış güle güle giysin prensesBu minileri almıştım yeni geldi böyle şeylere bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?