2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu beslenme ve kilo ile ilgili olarak bi tecrübe mi anlatıyım kuzenimle yakın zaman Hamilelik geçirdik ben baya herşeyi araştıran pimpirikli her öğün yediklerime çok dikkat eden biriydim tabi ilk hamilelikte..süt kurıyemiş yumurta muz filan..kitaplar okuyorum 2 özel doktor dan takipli gidiyorum filan..kuzenim benim tam tersim asla hiç bir şeye dikkat etmedi ne süt içti ne de özel bişey yaptı..hatta kola tost pilavla hamilelik bitirdi sonra ne mi oldu ben sezeryan 2800 bi minnoş doğurdum kuzenim de 4 kilo normal doğumla kızına kavuştu Ben normal doğum için plates, doktor desteği ebe desteği hepsini aldım ama nasip olmadı..sonra ki süreç daha komik ben doğumdan sonrada herşeye dikkat ettim ama oğlum aşırı gazlı kolik bi çocuk oldu..diğer bebişimiz tam tersi

salın kendinizi her türlü diyosun yani

dışarıdan nasıl görünüyor bu haftalarda? bi dalgalanma gibi mi? :)
Pıt pıt ediyor sırt üstü yatıp karnımı açıyorum eşim bakıyor hareket etti dimi şimdi diyor evet diyorum içerden de hissettiğim için ben o olduğuna emin oluyorum tabi çok büyük hareketler değil ama bariz bi içerden anlık itmeler oluyor.

Bende gittim geldim kızlar her şey yolunda. Detaylı baktı ama ben yine de perinatologa görüneceğim 21. haftada. Çok minnak suratlı bir kızım var poz verdi üzmedi bizi
Gözün aydın canım bana da doktorum bir sorun yok ama illa görünmek istersen pernatologa görün dedi ama ben görünmicem sanırım

Çok kasmak da çok salmak da iyi değil bence. canımızın istediğinden bariz,şekilde zararlı olmadığı sürece ve aşırıya kaçmadıkça yenilebilir her şeyden. Bazı şeyler faydalı ama onu da yiyemiyorum napalim, onun yerine alternatifler yenip içilebilir.
Ben düzgün plates yapmıyordum ama plates topunda çok hoplayıp zıpladım, oturup popoyla daireler çiziyordum ileri geri , dıştan içe, içten dışa. Son haftalar hurma da yedim, yürüyüş de yaptım. Normal doğujumvda kolay ve kısa sürede oldu şükür. Ama şartlar el vermeseydi tüm bunlara rağmen sezaryan da olabilirdim. Netice de Her şey olacağına varıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…