2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Elimizden geleni tabi ki yapıcaz ama çok kasmadan..ayrıntılar da çok boğulmadan...toplamda 10 kilo da olabilir 13 kilo da mesela
valla benim hedefim 12 kısmetse, 4 ü gitti kaldı 8 geriye 4 ay kaldığına göre her ay max 2'şer kilo alsam ince hesaplar

valla benim hedefim 12 kısmetse, 4 ü gitti kaldı 8 geriye 4 ay kaldığına göre her ay max 2'şer kilo alsam ince hesaplar
4 ay mı var? Ya ben gözümde büyütmüşüm daha uzunmuş gibi geliyor. Valla dediğin gibi 4ayda 2şerden 8 eder. Şuanda çok mutlu oldum

Bende gittim geldim kızlar her şey yolunda. Detaylı baktı ama ben yine de perinatologa görüneceğim 21. haftada. Çok minnak suratlı bir kızım var poz verdi üzmedi bizi

Yuzu belli oluyor mu cok bir de kac gram olmustu bizim gecen ay ayniydi bebisler, merak icindeyim bende

Son ay 1 kilo hatta hiç kilo bile alınmayabiliyormuş bu daha da ince 12nin altında bile olabilir buna göre

Dun grupta yazilanlardan etkilendim gece yatarken muz yedim sabah 300 gram fazla cikti haha ben doktora gidene kadar 66 kg olucak gibiyim

Bu arada sabah doktora yazdım geç kahvaltı yaptığımı o da bunun doğru olmadığını söyledi. Yani şöyle eğer akşam yemeğinden sonra meyve süt yoğurt ya da atıştırmalık bir şeyler yiyorsam sorun yok ama kahvaltıya kadar bişeyler yemiyorsan uzun süren açlıklar sorun yaratabilir dedi. Benim akşam yemeğinden kahvaltıya 14 saat geçiyor minimum Ben de yemek sonrası meyve yoğurt falan yiyorum bazen tatlı, patlamış Mısır vs ama yine de bundan sonra daha erken yapmaya çalışacağım kahvaltıyı. Önemli olan çok yemek değil uzun süre besin kesintisi olmadan sık ve az yemek dedi mavii33 sormuştun canım sen de sorarsan bilgi verirsin yine

Yuzu belli oluyor mu cok bir de kac gram olmustu bizim gecen ay ayniydi bebisler, merak icindeyim bende
350 dedi sanırım kilosuna ama emin değilim.
Bu arada ben tabi ayakkabılarla fln orada tam 67 çıktım yani +5 ama biliyorum aslında 66yım. Doktor +5 bile çok iyi zaten dedi.

Yaa çok güzel bende ctesi gitmek istiyorum
Eşine de gönderdiler mi? Onu çok merak ediyorum

zaten bu bebişle trafik hız limitlerine mi takılmadık, akşam yasaklarını mı delmedik sokakta bi ileri bi geri gitmek suretiyle - temelden sabıkalı yetişiyor çocuğum

tek gelmeyeceksen refakatçinin de adını istiyor, bir de ona kağıt düzenlemişler, refakat edeceği için kolaylık sağlanmasını rica ederiz diye. baş hekim imzalamış :)

Ya bende bugün sordum çok aç kalıyorum dedim. Hiç zorlama kendini açılır iştahın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…