2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla süper hizmet ben bugün perişan oldum park yeri aramaktan.
Sonunda pes ettim girdim o acayip girişli otoparkına. Ctesi gideceğim artık kesin

Çok teşekkür ederim gittiğimde sorcam ben de akşamları ben de yemekten sonra mutlaka bir şeyler atıştırıyorum ama 10 dan sonra pek yemiyorum. Kahvaltıyı da 10 gibi yapıyorum. 12 saat aç kalıyorum. sabah da aç olduğum için uyanıyorum

Ya bende bugün sordum çok aç kalıyorum dedim. Hiç zorlama kendini açılır iştahın dedi.
Ben açlık da hissetmiyorum sabah hiç kahvaltı yapmasam bile aramam o yüzden uyandıktan sonra oyalanıyorum öyle saçma sapan işlerle. Zaten ben hep gündüz değil de gece her bulduğumu yemeyi seven biri oldum

ben de akşam en geç 19.30 da yiyorum yemeği, genelde de bişey yemiyorum sonra, sabah 10.00-10.30 arası kahvaltımı yapıyorum.. hiç bebeğe zararı var mıdır diye düşünmemiştim

ben de akşam en geç 19.30 da yiyorum yemeği, genelde de bişey yemiyorum sonra, sabah 10.00-10.30 arası kahvaltımı yapıyorum.. hiç bebeğe zararı var mıdır diye düşünmemiştim
Benim de böyle ya, 14-15 saat aç kalıyorum. Sabah öyle çok aç da uyanmıyorum. Ne zararı var acaba

Benim de böyle ya, 14-15 saat aç kalıyorum. Sabah öyle çok aç da uyanmıyorum. Ne zararı var acaba
o kadar alışmışım ki akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye, yani kek börek falan yiyeceksem bile hiç akşama bırakmam hep gün içinde yerim ara öğün olarak.. ne yapsak ki bari bi süt meyve koyulabilir ama bana diyetisyenim de hiç ara öğün yazmadı yemekten sonra

Dün akşam oğlumlauyku öncesi yatakta masal oyun rituelimizi yaparken bir ara karnımla bacaklarım arasında bir yere uzandı parmağını emiyordu gözler falan daldı bende saçını oksuyorum tam gözler gidiyorken bir kahkaha :)))) ama testiden su bosalirmiscasina öyle bir gülüyor ki koyuyor başını az sonra bir daha kahkaha eşim de geldi sesine bizde bastık kahkaha kız içerde oynadıkça bu gülüyor

Süt ya geç saatte içince rahatsız ediyor ya, meyve de zararlı o saatlerde. Belki kuruyemiş

Bence doktoruna danışabilirsin sen de. Ben uzun süre bebeğe besin gitmemesinin gelişimden çok bazı sorunlara da sebep olduğunu okumuştum. hatta dün biri şizofreni gibi ruhsal hastalıklara bile sebep olabileceğini söyledi çok korktum açıkçası zaten panik biriyim. o sebeple bugün doktora sordum ama 14 15 saatlik açlıkların doğru olmadığını söyledi. Hafif bile olsa bir şeyler yemek gerekliymiş. Mesela bir bardak süt ve muz bile o saati kırar ve yeterli olur dedi.

Ben zaten aksam yemeginden sonra mutlaka bir seyler kemirirdim sut havuc findik tatli patlamis misir gibi benim bebek o zaman cok ac kalmiyordu zaten, sabah sadece bende uyaninca bir sey yiyemiyorum 11 i bulmasi lazim en az onda da artik muz filan yicem uyaninca

Biz yemeyince bebeğe neden besin gitmesin ki? Kandan almıyor mu besinini? Rahmi besleyen damarlarda bir daralma olur da beslenmezse sorun olur diye düşünüyorum ama umarım öyledir.

Biz yemeyince bebeğe neden besin gitmesin ki? Kandan almıyor mu besinini? Rahmi besleyen damarlarda bir daralma olur da beslenmezse sorun olur diye düşünüyorum ama umarım öyledir.
ben de bu kafadayım ya, en iyisi doktorumuza sormak sanırım. sonuçta bebek bizim midemize bağlı değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…