- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.861
Valla süper hizmetzaten bu bebişle trafik hız limitlerine mi takılmadık, akşam yasaklarını mı delmedik sokakta bi ileri bi geri gitmek suretiyle - temelden sabıkalı yetişiyor çocuğum
tek gelmeyeceksen refakatçinin de adını istiyor, bir de ona kağıt düzenlemişler, refakat edeceği için kolaylık sağlanmasını rica ederiz diye. baş hekim imzalamış :)
Çok teşekkür ederim gittiğimde sorcam ben deBu arada sabah doktora yazdım geç kahvaltı yaptığımı o da bunun doğru olmadığını söyledi. Yani şöyle eğer akşam yemeğinden sonra meyve süt yoğurt ya da atıştırmalık bir şeyler yiyorsam sorun yok ama kahvaltıya kadar bişeyler yemiyorsan uzun süren açlıklar sorun yaratabilir dedi. Benim akşam yemeğinden kahvaltıya 14 saat geçiyor minimumBen de yemek sonrası meyve yoğurt falan yiyorum bazen tatlı, patlamış Mısır vs ama yine de bundan sonra daha erken yapmaya çalışacağım kahvaltıyı. Önemli olan çok yemek değil uzun süre besin kesintisi olmadan sık ve az yemek dedi mavii33 sormuştun canım sen de sorarsan bilgi verirsin yine
Ben açlık da hissetmiyorum sabah hiç kahvaltı yapmasam bile aramam o yüzden uyandıktan sonra oyalanıyorum öyle saçma sapan işlerle. Zaten ben hep gündüz değil de gece her bulduğumu yemeyi seven biri oldumYa bende bugün sordum çok aç kalıyorum dedim. Hiç zorlama kendini açılır iştahın dedi.
350 dedi sanırım kilosuna ama emin değilim.
Bu arada ben tabi ayakkabılarla fln orada tam 67 çıktım yani +5 ama biliyorum aslında 66yım. Doktor +5 bile çok iyi zaten dedi.
Diğer doktora ne zaman gideceksinOyy masallahbakalim benim ki ne dicek son gidisim insallah
17+1 de gittiğimizde 18 cm 245 gramdi 5 parmağını açarak bize selam yaptı :)) oğlumda da Allah 1 pozu yakalamıştık. Ben niye su an çok duygulandim yaw
Benim de böyle ya, 14-15 saat aç kalıyorum. Sabah öyle çok aç da uyanmıyorum. Ne zararı var acababen de akşam en geç 19.30 da yiyorum yemeği, genelde de bişey yemiyorum sonra, sabah 10.00-10.30 arası kahvaltımı yapıyorum.. hiç bebeğe zararı var mıdır diye düşünmemiştim
o kadar alışmışım ki akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye, yani kek börek falan yiyeceksem bile hiç akşama bırakmam hep gün içinde yerim ara öğün olarak.. ne yapsak ki bari bi süt meyve koyulabilir ama bana diyetisyenim de hiç ara öğün yazmadı yemekten sonraBenim de böyle ya, 14-15 saat aç kalıyorum. Sabah öyle çok aç da uyanmıyorum. Ne zararı var acaba
Süt ya geç saatte içince rahatsız ediyor ya, meyve de zararlı o saatlerde. Belki kuruyemişo kadar alışmışım ki akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye, yani kek börek falan yiyeceksem bile hiç akşama bırakmam hep gün içinde yerim ara öğün olarak.. ne yapsak ki bari bi süt meyve koyulabilir ama bana diyetisyenim de hiç ara öğün yazmadı yemekten sonra
Oyy masallahbakalim benim ki ne dicek son gidisim insallah
Bence doktoruna danışabilirsin sen de. Ben uzun süre bebeğe besin gitmemesinin gelişimden çok bazı sorunlara da sebep olduğunu okumuştum. hatta dün biri şizofreni gibi ruhsal hastalıklara bile sebep olabileceğini söyledi çok korktum açıkçası zaten panik biriyim. o sebeple bugün doktora sordum ama 14 15 saatlik açlıkların doğru olmadığını söyledi. Hafif bile olsa bir şeyler yemek gerekliymiş. Mesela bir bardak süt ve muz bile o saati kırar ve yeterli olur dedi.o kadar alışmışım ki akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye, yani kek börek falan yiyeceksem bile hiç akşama bırakmam hep gün içinde yerim ara öğün olarak.. ne yapsak ki bari bi süt meyve koyulabilir ama bana diyetisyenim de hiç ara öğün yazmadı yemekten sonra
ayy son 4 gün seninde inşallah yüzünü de gösterir minnoş
yoğurt veya kefir de olabilir.Süt ya geç saatte içince rahatsız ediyor ya, meyve de zararlı o saatlerde. Belki kuruyemiş
Bence doktoruna danışabilirsin sen de. Ben uzun süre bebeğe besin gitmemesinin gelişimden çok bazı sorunlara da sebep olduğunu okumuştum. hatta dün biri şizofreni gibi ruhsal hastalıklara bile sebep olabileceğini söyledi çok korktum açıkçası zaten panik biriyim. o sebeple bugün doktora sordum ama 14 15 saatlik açlıkların doğru olmadığını söyledi. Hafif bile olsa bir şeyler yemek gerekliymiş. Mesela bir bardak süt ve muz bile o saati kırar ve yeterli olur dedi.
Biz yemeyince bebeğe neden besin gitmesin ki? Kandan almıyor mu besinini?Bence doktoruna danışabilirsin sen de. Ben uzun süre bebeğe besin gitmemesinin gelişimden çok bazı sorunlara da sebep olduğunu okumuştum. hatta dün biri şizofreni gibi ruhsal hastalıklara bile sebep olabileceğini söyledi çok korktum açıkçası zaten panik biriyim. o sebeple bugün doktora sordum ama 14 15 saatlik açlıkların doğru olmadığını söyledi. Hafif bile olsa bir şeyler yemek gerekliymiş. Mesela bir bardak süt ve muz bile o saati kırar ve yeterli olur dedi.
Diğer doktora ne zaman gideceksin
ben de bu kafadayım ya, en iyisi doktorumuza sormak sanırım. sonuçta bebek bizim midemize bağlı değil kiBiz yemeyince bebeğe neden besin gitmesin ki? Kandan almıyor mu besinini?Rahmi besleyen damarlarda bir daralma olur da beslenmezse sorun olur diye düşünüyorum ama umarım öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?