2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben sizin yaptığınız işin 10da birini bile yapmıyprum ona rağmen sanki sabahtan akşama yattığm halde yorgun ve enerjisizim aşırı halde

Ben yine dön dön uyuyamadım. Bunu bitirdim. Bu geceler beni melankolik bir hale sokuyor hamileligin bu kısmı güzel degil duygu yoğunluğundan bahsediyorum yani. Oğlum çabuk büyüyor diye üzülüyorum bu gecede Bir yandan bitsin de istemiyorum geceler, bu sessizliği özlüyorum.
Dualarimi edip kapıyorum gözümü

Eklentiler

• IMG_20201228_041222_234.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Yine çok güzel olmuş canım valla Ellerine sağlıkkkk
Dün gece ben de dön dön zor uyudum bi sıcak bastı bi bişe oldu. Oğlunu sevsinler ya duygusal ana

Selam kızlar hamileliğinin 19. Haftasında olup bebek hareketlerini hisseden var mı? Ben 15. Haftadan beri hissediyorum minik minik pıt diye hareketleri oluyor. Bugün pek vurmadı ben de pimpiriklendim... sizde durumlar nasıl?
Valla ben yeni yeni hissediyorum zaten pekte düzenli değil ama normal zaten düzenli olmaması 27-28dn sonra düzenli olarak hissediyormuşuz.

Ben sizin yaptığınız işin 10da birini bile yapmıyprum ona rağmen sanki sabahtan akşama yattığm halde yorgun ve enerjisizim aşırı halde

Bazen oyle oluyor birazda agirlasiyoruz sanirim ayaklar filan sismeye basladi bile benim, insallah en kisa zamanda eski halimize doneriz

Selam kızlar hamileliğinin 19. Haftasında olup bebek hareketlerini hisseden var mı? Ben 15. Haftadan beri hissediyorum minik minik pıt diye hareketleri oluyor. Bugün pek vurmadı ben de pimpiriklendim... sizde durumlar nasıl?

ben o vurmalar oradaki damarlardan hissettiğim nabız mı emin olamıyorum amaaaa arada bir dalgalanma gibi bir şey hissediyorum. özellikle yemek yedikten sonra arkama yaslanıp durursam daha belirgin hissediyorum :)

Gunaydinn
Dun gece hic uyuyamadim o kadar garip seyler gordum ki bir iki hafta sonra dogum sancim geliyormus ruyamda bebek asiri premature dogar, senin dogum yapmaman lazim diyor doktor. Butun gun yatiyorum sancim gelince bebek cikmasin diye bana dikis filan atiyorlar bebek buyusun diye cok kotuydu. Zaten uyuyamamisim uyudugumda da bunlari gorurken mirildaniyormusum esim kalk kabus goruyorsun diye uyandirdi bugun doktora gidicem ya ondan boyle oldu sanirim asiri heyecanliyim

aaaay detaylı için mi gidiyosun sen de?
doktora gitmeden önceki son bi iki gece bende de benzer senaryo oluyor, hele son gece uyku 0... taaa ilk kese görme zamanından beri böyle, yenemedim heyecanımı hala :)
Senemisback ikinize de bol şaaaaans, güzel haberler ile gelin

Eveet detayliya, ben ilk defa boyle oldum daha rahattim bu sefer cok zor gecti zaman insallah hepimiz guzel haberlerle geliriz

Ben de 16. haftadan beri hissediyorum. Hatta sanki o haftalarda daha sık hissediyordum. Şimdi hissettiğim zaman daha güçlüler ama eskisi kadar sık değil. Sanırım küçük hareketlere vücudum alıştı kabullendi eskisi kadar dikkat etmiyorum.

Günaydın kızlar detayliya gidecekler hayırlı haberlerle gelin inş bu gece var mıydı ya diyesim var sabahın 5 ine dek uyanıktım bu gece kızların ikiside çok huzursuzdu birini alıyom yatağa tam uyuyo geri koyamadan diğeri uyanıyor sabaha dek kısır döngü bi birini aldım bi birini zilliler babada da durmuyorlar bir ara ikisi aynı anda uyandı ağlıyor kıyamet koptu evde niye baba almış kucağa ben değilde neyseki sabaha karşı uyudular şimdide kalkio kocayı ise gönderdim uyursa bücürler az daha uyurum zor ihtimal dogdular doğalı sevmiyorlar uykuyu az uyuyorlar hiç analarına çekmediler ama sizlere duam inş bebisleriniz uykucu olur sever uykuyu (amin)

Kızlar hayırlı sabahlar önerebilieceğiniz bi buhar makinesi var mı burnum çok kanıyor çok sızlıyor buhar makinesi al dedi bikaç kişi tavsiye alabilir miyim rica etsem

Ben de aynıyım doktora gitmeden önce baba bişeyler oluyor ta ki ultrasonda kalp atışını duyup hareketlerini görene kadar inşalllahhhhhh hepimiz güzel haberlerle gelelim bugün 4-5 kişi barız detaylıya giden

Ay cnm seninde mi kaynana isim isine karisiyo bizimde ayni sinir ediyo
hiç sorma valla en başta cinsiyete karıştı beni ağlattı günlerce stresini yaşattı şimdi de isim işine girecek belli eşim etkileniyor gibime geliyor oda bir ara annemin ismi olsun dye tutturmuştu tek korkum son anda bi sıkıntı çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…