2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sizde mi kötü rüyalar görüyorsunuz bende uzun zamandır rüya görmüyordum son 2 aydır ara ara kötü rüyalar görüyorum hatta geçen gece rüyamda eşimn2 kadınla görüşüyormuş bende görüyorum inşallah kızın da o kadınlar gibi olur diye bağırıyordum uyandım sonra nasıl içerlediysem ağladım gece gece ondan bi kaç gün önce de rüyamda gece uyanmışım etrafımda biri var gibi hissediyorum ama kimseyi görmüyorum sonra eşimi uyandırayım diyorum ama sesim çıkmıyordu bağırıyorum falan kendimi zorladım sonra gece bağırarak uyandım yarım saattir duymuyorsun beni diye ona da kızdım uyanınca

Günaydın herkese, ben dün gece horul horul uyudum Sabah sağlık ocağına gittim geldim. Rutin kan tahlilimi verdim tsh için. Gitmişken tetanoz aşısını da oldum gitti. hayırlısı olsun. Bu arada dozla ilgili bir şey söylemedi bana ebe, ben sordum kaç doz olacak vs kaç defa oldun sen aşı diyor bana yani ben gitmesem 2. doz falan kimse sallamayacak anladığım kadarıyla. Şeker yüklemesi için burda yaptırmak istersen haftaya gel dedi. Ocak sonu gibi de detaylı bir kan tahlili yapacaklarmış ona gideceğim aç karna. Detaylı muayenesi olanlar inşallah musmutlu güzel haberlerle ve tatlış fotolarla geri dönerler.

Canm ikinci anlattığın rüya karabasan tabiri ile açıklanıyor bağıramıyorsun sesin çıkmıyor hareket edemiyorsun. Böyle rüyalar genellikle yatakta yada yerde ekmek vb nimet kırıntısı olursa wc de dikkat etmezsen üzerine idrar sıçraması ile olabiliyor 3harfliler korkutuyor gibi bişey zaten onlar yapıyor bunu birde nacizane tavsiyem namazlarını tam kıl abdestli uyumaya çalıs nas felak ayetel kürsü oku Allahın izniyle bida olmaz sevgiler geçmiş olsun

HADİ geçmiş olsun kurtulmussun tetanoz dan nasıl acın oldu mu kolda ağrı felan. Senin sağlık ocağı baya ilgili anlaşılan anacım bizimkilerde tık yok hele geçen hamilelikte var mıyım yok muyum belli değildi bunda bi kez aradılar bari

Sağol canım. Hiçbir his yok şu an, olurken de bi şey anlamadım zaten. Bebişim iyi olsun da acısı umrumda değil. Perşembe muayenem var, orda da bir göreyim rahatlıcam Bunlar ilgili ya, corona başında biz karantinada kalmıştık 14 gün, her gün arayıp sormuşlardı iyi misiniz diye.

ben o vurmalar oradaki damarlardan hissettiğim nabız mı emin olamıyorum amaaaa arada bir dalgalanma gibi bir şey hissediyorum. özellikle yemek yedikten sonra arkama yaslanıp durursam daha belirgin hissediyorum :)
Bende böyle hissediyorum

Namaz kılmak istedim o gün kılmadım canım muhtemelen ondan oldu gece 4 buçuk gibiydi kalktım kıldım rahatladım o günden beri daha önce de benzeri başıma gelmişti fal baktığım için gece rüyamda fincan tabağında arapça kelimeler ağzımdan içeri girdi sonra kitlenip kalmıştım uyandım ama hareket edemiyordum konuşamıyordum sonra tövbe ettim zaten

İyi valla ne güzel canm ben de Dr umu değiştim bu doktor ve hemşire daha ilgili seviyorum. Bende ilkinde çok kötü olunca bida yaptırmak istemedim bakalım gidince doktora sorcam 15 aralıklarla İnşaAllah

Şeker yüklemesi 24. ve 28.haftalar arası yapılmıyor muydu

Ayy canm ya gerçekten herkese böyle olmaz açık açık malum olmus sana Allah göstermiş. Neml suresinde ' yerde ve göklerde gaybı yalnızca Allah bilir' deniyor. Belki, de o ayet yazıyordur hatırlıyor isen arapça sına bak çıkar Rabbim açıkça göstermiş bu da haram kılınanlardan biri açıkça zaten ayetle sabit dikkat edelim İNŞALLAH. Bişeyin hayırlı mı öyle mi değil mi die bakılıyor istihare namazı ve duası var onla bakılabilir.

Gecmis olsun bizim hemsire beni sistemden sorgulatmis bi de, daha once tetanoz kaydinizi bulamadim demisti

Seker yuklemesi yaptiracak misin?

Çoğu şey ayan beyan ortada işte biz görmemezlikten geliyoruz canım etrafımıza olan bitene yaşadıklarımıza bakınca herşey anlaşılıyor zaten. Rabbim çocuklarımızı tüm kötülüklerden korusun

Günaydın kızlar sanırım kimse uyuyamamış dün gece ben de hiç uyumadım odalarda dolaştım hep uyuduğum an zaten kabus gördüm kalkınca ağladım hayrolsun inşallah
Bu kadar mi olur? ben de dun gece ikinci kez dogumla ilgili ruya goruyorum. Dogum yapacakmisim ama o ana kadar hic konusmamisiz doktorla. Doguma cagiriyor ben sezeryan istedigimi soyluyorum once bir normali deneyelim, o olmazsa diyor. Dogumhanede boyle eski zaman hastaneleri gibi demir somyalarla sirali yataklar var yanyana, orda yatiyo herkes tek tek bende ama agri vs hicbisey baslamamis. Ertesi gun gene gel diyolar. Ertesi gun yine gidiyorum yine bisey yok. Cok sıkıntılıydi hayirlara vesile olsun.

Noldu dun gece gezegenler yer falan mi degistirdi, niye hepimiz boyle olduk ya

Şeker yüklemesi 24. ve 28.haftalar arası yapılmıyor muydu
Bilmiyorum ki, yaptıracaksan haftaya perşembe gel, gelmeden önce ara alacaklarını söylicem dedi.
Gecmis olsun bizim hemsire beni sistemden sorgulatmis bi de, daha once tetanoz kaydinizi bulamadim demisti

Seker yuklemesi yaptiracak misin?
Doktorumla bir konuşacağım canım. Ebe de yaptırmayı düşünüyor musun ona göre haber ver bana dedi. Biraz düşüneyim

Doğumla ilgili şimdiye kadar hiç rüya görmemiş olan ve her gece uyuyan bir ben miyim?

Ay evet neden böyle olduk yatakta dönüp durdum en sonunda eşim uyandı o da benimle birlikte uykusuz kaldı sabah erkenden de işe gitti tabi bende hala sıfır uyku

Bu aylarda hamileler vesveseli olurmuş çocuk için kaygılanıyoruz ya ondan heralde dünyanın hali malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…