2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Alacaklarimiz mi varmis o icecegi kendimiz mi aliyoruz acaba? Bana da kendi doktorum ocagin sonunda yaptirmami soylemisti seker yuklemesini.

Alacaklarini soylicem mi dedi haha marketten cikolata filan aldircak heralde

Alacaklarimiz mi varmis o icecegi kendimiz mi aliyoruz acaba? Bana da kendi doktorum ocagin sonunda yaptirmami soylemisti seker yuklemesini.
Herhalde canım. Benim doktorum bir tarih vermedi henüz bu konuyu konuşmadık. Perşembe sorayım diyorum.

Günaydın. ben de bugün gittim. 2. Doz için acaba vurmasanız ne olur 1 dozun ne kadar koruyuculuğu var dedim aslına bakarsan yok, 2. Dozdan sonra oluşuyor ama öncesinde 5 doza tamamladıysan bundan sonra 10 yılda bir tek doz yeter dedi. Bi de 5 doza tamamlasak bile ömür boyu kalıcılık yokmuş 10 yıl koruyormuş sonra her 10 yılda bir aşı olarak süreklilik sağlanıyormuş.
2. Çocuk düşünüyorsan diğer hamileliğinde aşı olmamak için bebek doğduktan sonra tamamla dozları dedi. Ben de oldum bakalım 2. Dozu hayırlısı artık ama şu aşı için net bişey yok heralde her ebe farklı konuşuyor

Ben de ikinci doz için 7 ocakta gidicem. 3.doz ne zaman yapılacakmış peki?

Günaydın canım.. detaylıya girmeden önce benim de öyle olmuştu uyuyamamıştım, uyuduğumda da sık sık rüyalardan uyandım. Bi de tarihi yanlış hatırladığım için iki kere detaylı stresi yaşayıp uykusuz kalmıştım umarım bugün detaylıya gidecek tüm arkadaşlar musmutlu haberlerle gelir.

Ben de ikinci doz için 7 ocakta gidicem. 3.doz ne zaman yapılacakmış peki?
Doğumdan sonraymış. 6 ay sonra olmak istersen olabilirsin dedi. o zaman 3 ya da 5 yıl yıl koruyor dedi sanırım tam hatırlayamadım şu an. Ama 5 e tamamlarsak 10 sene koruyormuş. Zaten ikinci çocuk düşünürsem 5 yıl içinde yaparım o yüzden büyük ihtimalle 3. Dozu yaptırırım ki diğer hamilelikte aşıyla uğraşmayayım

Günaydın arkwdaşalr, detaylıya gidenler musmutlu dönün inşallah. Bende saçma sapan rüyalwr görmeye devam ediyorum ya kabus yada saçma rüyalar birde tetenozu ben yaptırdım üç gün birşey yoktu şimdş omzum o kadar ağrıyorki sormayın. Gıcım bir ağrı yani tarifi yok. benim henüz ayaklarım falan şişmedi , ve düzenli olarak sabah akşam öğle bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum. Bugün mesela benden sonra uyandı şimdide tepiniyor içeride .

Eveet hatirliyorum insallah canim benim

İyi bari ben hamilelikte toplam 3 doz olcaz sanıyordum sevindim aynen ben de daha sonra tamamlarım 5 e

Bana ebe hiç şeker yükleme testinden bahsetmedi. Sonraki kontrol 27. Haftada emzirme hakkında konuşucaz, rutin kan tahlili olacak dedi.

Şöyleymiş, kesin bilgi

Kardeşim dedi ki buzla masaj yap, yoksa ağrı yapar. Şu an masaj yapmak için aşı yerimi arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…