2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah hepimizin sıkıntısız geçer insallah benim de en geç 4.30 burda ol dediler öyle gidicem akşam üzeri yani
inşallah canım bi ilk kese göreceğim zaman bu kadar heyecanlıydm bide şimdi hayırlısıyla sıkıntısız girip çıkarız mutlu döneriz hastaneden inşallah rabbim sağsağlim hayırlısıyla hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de bende gece uyuyamadım amiiiiiin hepimizin inşallah canım benim

Valla ben yeni yeni hissediyorum zaten pekte düzenli değil ama normal zaten düzenli olmaması 27-28dn sonra düzenli olarak hissediyormuşuz.
Yaa benim de sanırım bebeğin yatış pozisyonuna göre. Yan yatinca ayaklarını sağlam vuruyor. Endişelenmeme gerek yok o zaman. Çok teşekkür ederim

ben o vurmalar oradaki damarlardan hissettiğim nabız mı emin olamıyorum amaaaa arada bir dalgalanma gibi bir şey hissediyorum. özellikle yemek yedikten sonra arkama yaslanıp durursam daha belirgin hissediyorum :)
Nabızı ayriyeten elimi koyunca hissediyorum ama bu tan göbek deliginjn alt solunda pat pat diye vuruyor. Aynı yemekten sonra uzaninca ya da oturunca bayağı belliediyor kendini

Evet 17. Haftaya kadar çok net belli ediyordu hatta bazen sanırım içerde pozisyon degistiriyor karnım birden ağırlaşıyordu. demekki normalmiş. Çok teşekkür ederim

Evet 17. Haftaya kadar çok net belli ediyordu hatta bazen sanırım içerde pozisyon degistiriyor karnım birden ağırlaşıyordu. demekki normalmiş. Çok teşekkür ederim
17-18. Hafta civarı daha aşağılarda olduğu için ve o kasık bölgesi daha ince olduğu için daha kolay hissediliyor sanırım. Zamanla yukarı çıktıkça artık daha kaslı ve yağlı bir tabakanın altında kaldı. Biraz daha hafif geliyor olabilir hareketleri diye tahmin ediyorum.

Ya sanirim evet çünkü dün gece minik tekmelerini göbek deliğime yakın hissettim. Gün içinde hissetsem yetiyor psikolojik olarak rahatlıyorum sanırım. Fazla kuruntu yapan birine dönüstüm

Bugün annemle hoşgeldin 6. Ay fotoğrafları çektik hamileliğin başından beri tek doğru düzgün fotoğrafım, halbuki her ay göbeğimi çekmek gibi hayallerim vardı
Vay vay vayy bu ne guzellik, sari uzun saclar, kivrimli hatlar falan tam bir instamomseni hic boyle hayal etmemistim

Vay vay vayy bu ne guzellik, sari uzun saclar, kivrimli hatlar falan tam bir instamomseni hic boyle hayal etmemistim
Önce teşekkür edeyim sonraaa aylar sonra bi elbise giydiğim için farkettim ki ben de kendimi böyle hayal etmeyeli uzun zaman olmuş sonunda pijamalar çıktı üstümden ama 15 dakikacık

Hayırlı haftalar güzel haberler hamişlerr...
Bende günler sonra ilk defa güzel uyumuşum herkesin aksine.
Arada benim panik atak kaygı bozukluğum tavan yapıo,sabaha kadar kafamda sezaryen yapıom kendimi yüz senaryo ile :) halbuki ilk sezaryenim çok rahat geçti hiç ağrı sızı hatırlamıom ama busefer neden korkuyorum bukadar bilemedim.nekadar korksamda o güne bi an önce gelmek istiyorum ,,delirdim galiba yavaştan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…