2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Şaka maka yolu yarıladık, hatta senin çoğu gitmiş azı kalmış. Bundan sonra daha da çabuk geçer
Evet ya valla geçiyor zaman.. bende müslinlerim geldi onlara bakıyordum şu dört katlı müslinlerden aldım. Kiremit ve haki renk gelsinde sarayım onu müslinlereeee

Sabah akşam uyku hali ve halsizlik yaşıyorum hiçbir iş yapmadım mesela bugün. Eve kendimi zor attım gözkapaklarım kapanıyor. Yeni yeni böyle olmaya başladı. Benim gibi olan var mı?
2-3 gün öyleydim bugün bomba gibiyim. Meğer eşim evde diyeymiş

Ben de evde durmaktan sersemledim sanıyordum haftasonu. bugün de aynıyım maalesef
Şaka bir yana enerjimde genel bir düşüş var benim de birkaç gündür. Geçicidir diye düşünüyorum. Belki adet dönemimdir, psikolojik gel gitlerini yaşamaya devam ediyorumdur

Şaka bir yana enerjimde genel bir düşüş var benim de birkaç gündür. Geçicidir diye düşünüyorum. Belki adet dönemimdir, psikolojik gel gitlerini yaşamaya devam ediyorumdur
Hamilelikte belli bi haftadan sonra sürekli uyku hali oluyor demişlerdi. akşam 8 de uyuyordum diyordu biri

Hamilelikte belli bi haftadan sonra sürekli uyku hali oluyor demişlerdi. akşam 8 de uyuyordum diyordu biri
Bende uyku hali yok, gün içinde hiç uykum gelmiyor ama enerjim düşük hissediyorum. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

Sabah akşam uyku hali ve halsizlik yaşıyorum hiçbir iş yapmadım mesela bugün. Eve kendimi zor attım gözkapaklarım kapanıyor. Yeni yeni böyle olmaya başladı. Benim gibi olan var mı?
Aynıyım hatta dün yazdım aynısını.
Sürekli bir yorgunluk,enerjisizlik uyku hali.
Yatsamda geçmiyor.
Bütün vitaminleri içiyoruz ,demekki hormonlar herkesi başka etkiliyor

beni 17. haftamda sağlık ocağı çağırmıştı. tetenoz aşısı için mi çağırıyolar bn hala işten dolayı gidemedim. yarın gidicem. ne için çağırıyorlar.

Benim 2019 da iki doz asim var o zaman 5 yıl dediydi ebe :) ister 5 olsun ister 3 bunda aşıya gerek yok diye karar verdim kendim bizatihi kimseye sormadım böyle uygun gördüm şahsen bizzat kendim Susmuyorr
İyi yapmışsın canım, korur bence

Aynıyım hatta dün yazdım aynısını.
Sürekli bir yorgunluk,enerjisizlik uyku hali.
Yatsamda geçmiyor.
Bütün vitaminleri içiyoruz ,demekki hormonlar herkesi başka etkiliyor
Demekkki. Mesela şimdi uyudum uyandım daha iyi hissediyorum ama 2 saat sonra aynı olucam. Allahtan vitamin takviyesi alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…