2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar hayırlı sabahlar önerebilieceğiniz bi buhar makinesi var mı burnum çok kanıyor çok sızlıyor buhar makinesi al dedi bikaç kişi tavsiye alabilir miyim rica etsem
Kızlar görülmedi galiba mesajım fikriniz var mı buhar makinesi, konusunda

Kızlar hayırlı sabahlar önerebilieceğiniz bi buhar makinesi var mı burnum çok kanıyor çok sızlıyor buhar makinesi al dedi bikaç kişi tavsiye alabilir miyim rica etsem
Ben ‘Kanz dijital zaman ayarlayıcı buhar makinası’ kullanıyorum. Nem ayarı buhar ayarı vs. özellikleri baya iyi

Ben de deerma marka var nemlendirme olarak çok memnunum fakat soğuk buhar makinesi olduğu için mesela gece %50 nem seviyesine ayarlayıp yatsam çalıştığı zamanlarda çok soğutuyor hatta eşim ciğerlerini üşütmüştü. Aldığım zaman herkes çok memnundu çok araştırarak almıştım, heralde ben çalışma sistemini tam çözemedim.

bende deerma f628 var, nemi sabitlemesi ve zaman ayarı gibi özellikleri var. tamamen geçirdi mi dersen hayır, burnum hala sabah temizlediğimde kanıyor ama en ağzından ağzım açık uyuyordum tüm gece nefes alamayıp - o %100 düzelmedi ama %80 düzeldi diyebilirim. daha rahat nefes alabiliyorum..

Bugün annemle hoşgeldin 6. Ay fotoğrafları çektik hamileliğin başından beri tek doğru düzgün fotoğrafım, halbuki her ay göbeğimi çekmek gibi hayallerim vardı
Yaa çok güzel olmuş bu arada günümüz aynı 6.aya girdik mi biz

Bende de aynı model var. nasıl kullanıyorsun peki istediğin seviyeye getirdikten sonra tüm gece açık kalıyor mu? Ben bir türlü verim alamadım, çok hızlı yükseliyor odadaki nem seviyesi o açıdan iyi ama sabah ıslaklık oluyor ve ciddi anlamda soğutuyor odayı. yüksek seviyede mi çalıştırıyorum ki

Kızlar bişey sorcam benim resmen çenem çıtliyo sabah da kolumu kaldırdım çit diye ses geldi öyle ama az değil baya odada olan duyuyo kalsiyum eksikliği fln mi var acaba

Teşekkür ederim canım :)) 5. Ay bitiyor ya 6 ya giriş yapıcaz 1 Ocak’ta. ben öyle hesapladım yoksa yanlış mı
5 ay bitmedi mi ya 20. Haftayla beraber baya baya 6nın içindeyiz

Son düzenleme:

bizim evin yalıtımı fena değil, alt ve üst katlarımız da sanırım iyi yakıyor bu pandemi döneminde :) o yüzden ısınınca kolay soğumuyor. ben normalde çoook üşüyen bi insanım ama neden ya bu, ya da hamilelikten ben üşümüyorum artık :)

yatmadan yarım saat ya da 1 saat önce en düşük ayarda çalıştırıyorum yani çok iddialı bi buhar üflemiyor odaya.. odanın kapısı kapalı durmuyor o çalışırken, bir kere kapalıyken çalıştırdım sabah kalktığımda etrafındaki parkelerde su taneleri vardı.. (masada değil kapı girişinde yerde duruyor bizimki)
içine mutlaka içme suyu koyuyorum ve hem gün içinde hem de sabah kalkar kalkmaz odayı mutlaka havalandırıyorum. hatta sanırım bebeğin gelmesine yakın bir de hava temizleyici alacağım.. çünkü fark ettim ki robot istediği kadar çalışsın yine de koltukların üzerinde vs toz/kedi tüyü oluyor bir şekilde ve ben yine tıkanıyorum...

Bende de bugün bir uyku hali var. Sabah gec kalktım. Biraz dışarı çıkıp yürüdüm evw geldim yine uyudum. Gece de uyuyamadım diuenler olmus bende Bayadır böyle derin uyumamistim uyanmadan sabah ettim diyebilirim nerdeyse.
Bende bilmiyorum kac aylık olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…