2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Vajinal daha net ölçüm için bakılıyor canım bana karından bakmıştı
Anladım kuzum teşekkür ederim ben de 20. Haftanın içinde gitsem mi acaba detayliya kendi doktorum da yok başka doktora gidicem bide tetnoz hala olmadm bebeğin hareketini bariz hissetmiyorum sadcee elimi karnıma koyunca nerde oldugunu anlıyorum sağlık ocağı da aramadı napsam kizlar

Maşallah prensese kuzum vajinal USG de ağrı oldu mu ya her detaylı ultrason da vajinal bakılıyo mu

Yok canim kesinlikle hic agri yok cok kolay bisey ucundan bakiyo zaten tamamen icine girmiyor. Artik vucut alismis mi napmis anlamadim bile aleti haha yine tek bana bakmislar gelen gecen bakiyo kac oldu bu vajinal

Beni de aramadılar canım ben kendim gittim 20+2 de bi doktoruna danış istersen detaylıya da 23.haftada gidicem çünkü 17.haftada gitmiştim biraz zaman geçsin istedim

Yok canim kesinlikle hic agri yok cok kolay bisey ucundan bakiyo zaten tamamen icine girmiyor. Artik vucut alismis mi napmis anlamadim bile aleti haha yine tek bana bakmislar gelen gecen bakiyo kac oldu bu vajinal
Ay bana da klomen kullandigmda bakıyodu canım sürekli çok fena bisy bı ara alismstm ama gebelik olduğundan beri hiç bakilmadi

Gelen geçen bakıyor ben gebeliğimin başında muayene olmuştum daha doğrusu olamamıştım kendimi o kadar kastım ki kanamam bile olmuştu dr bana sen normal doğuramazsın demişti

Beni de aramadılar canım ben kendim gittim 20+2 de bi doktoruna danış istersen detaylıya da 23.haftada gidicem çünkü 17.haftada gitmiştim biraz zaman geçsin istedim
Yrn kontrole gidicem kuzum olmadı doktora bı sorym hala pruloton iğne ve progestana devam ediyorm belki erkenden bakmak ister aşıyı da yarn sorayım

Yook hic bir sey demedi canim onden gidiyorsun zaten gayet iyi dedi. Kilo konusunda da rahatlatti beni gercekten ya bugun bende degistirmesek mi dedim diger ay da buna giderim napiyim Esim de diyor ki kadinlar hep boyle iste bir anlari bir anlarini tutmuyor senin doktor da boyle diyor hatta dediki video ya cekiyorsun dimi babasini alamiyorum diye vicdan yapiyorum filan cok sasirtti beni seker yuklemesini sordum yaptirmalisin dedi aldigin glukoza vucudun ne cevap veriyor onu olcuyoruz dedi. Bazilari evde olcuyomus aletiyle dedim, ben senin her gun evde ne yedigini bilemem ki dedi belki hep sebzeyle beslendin o hafta dogru sonuc vermez dedi mantikli geldi banada. Bir de bu akilli saat ve tartiyi sordum telefonda kullanmayalim o zaman ayni sey dedi

Gelen geçen bakıyor ben gebeliğimin başında muayene olmuştum daha doğrusu olamamıştım kendimi o kadar kastım ki kanamam bile olmuştu dr bana sen normal doğuramazsın demişti
Kız bende kasarim kesin 4 aydır eşimle kardeş gibiyiz resmn evlendigm gün gibi oldu daraldı baya

Haha hic sorma basta bende oyle kasiyordum simdi anlamiyorum bile haha sen istedikten sonra sartlar el verirse her sey olur

Kız bende kasarim kesin 4 aydır eşimle kardeş gibiyiz resmn evlendigm gün gibi oldu daraldı baya
Normal doğum için yavaş yavaş eski günlere dönmeyece başladık ama evet baya daralıyormuş gerçekten

Değiştireceksen hemen değiştir bence biraz daha bekliyim diye düşünme. Ne kadar geç o kadar sıkıntı. Ama aklın kalmasın bence içine tam sinmesi önemli değiştirmek istiyorsan da korkma derim ben

Benim de burda yazılınca aklıma geldi M maralalmila vardı. Uzun süredir yazmıyor ya da bana denk gelmedi. Çok aktifti önceden, umarım bir sorun yoktur
Canım selam ya var ya sorma buralara bakamiyorum bir suredir hic bi problem yok cok sukur ama yine coronadan yakinlarimi kaybettim biraz psikolojik olarak iyi degilim sadece cok zorlu geciyor o yuzden. Dusunup yazdigin icin cok tesekkurederim sen nasilsin umarim bizim grupta butun kizlar iyidir

Kizzzz ben sordum seni aklima geldi tarihlerimiz de yakın baktım geçici pasif fln bisy yazıyo hesapta dedim acaba kötü bisy mi oldu. Vefat edenler için Allah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsun inşallah

Başın sağolsun canım

Değiştireceksen hemen değiştir bence biraz daha bekliyim diye düşünme. Ne kadar geç o kadar sıkıntı. Ama aklın kalmasın bence içine tam sinmesi önemli değiştirmek istiyorsan da korkma derim ben

Haklisin bugun de sert olsaydi kesindi de cok tatlisti bilemedim o yuzden belki 2 hafta sonra cem beyi bir denerim esimi ikna edip gidersem. Benim doktor bi ay sonra gel dedi yine cunku en azindan digerini de gormus olurum bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…