2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
banane ya bişey yazsaymış yine de boşuna mı gittik

Cem bey miydi canım, maşallah bebişe. Detaylı yı nerde yaptırdınız

Yaa maşallah sizin tosuncuklara bunu da atlattınız gözünüz aydın Spring05 cansu bebek daha da öne geçmiş abaza peynirleri işe yaramış

Bana niye herkes vajinal bakiyor ya hatta beni yuruttu geldim yuzunu tamamen gordu kolunu bitti dimi simdi dedim yoo daha vajinal bakicaz dedi usg hic acitmiyor zaten iyice alistim valla
Benim de karından bakmıştı rahim uzunluğuna 3.5 üstü olunca vajinadan bakma gereği duymuyorum dedi. Ama doktorun normal doğum için uygun demesi vs. demek ki normal doğumu destekliyor o da. Konuşmalarından öyle anladım

Bana da vajinal bakmadı, karından baktı.

Bende anlamadim, vajinal neden bakicaz dedim erken dogum riski var mi rahim uzunluguna bakicaz dedi. Bakarken bacagimi da gordu bir varis vardi zaten hep insallah cogalmaz dedi. Varis corabi yazdi bir de giyiceksen al bosuna para verme dedi bir arastiricam

Hii belki benim 3.3 diye oyle yapmistir ya bende doktoru degistirmesem mi diye dusunuyorum kilonda cok iyi zaten boyun uzun senin biraz daha fazla alman normal dedi cok tatliydi bugun bir hastasi varmis hafif obezite size gelmeden bi hafta once diyet yapiyorum basak hanim demis kadin dedim bende oyle korkuyorum sizden haha yok canim sen alabilirsin filan diyor gunde yarim saat yuru mutlaka dedi varisler icinde cok ayakta kalma dedi

Maşallah kuzum ya çok sevindim insallah bizde güzel haberler alırız daha benim detayliya çok var nasıl beklicem hiç bilmiyorum

Maşallah prensese kuzum vajinal USG de ağrı oldu mu ya her detaylı ultrason da vajinal bakılıyo mu

Dr rapor vermedi mi canım onda yazıyor

Beslenme konusunda falan bir şey dedi mi canım? Kilo konusunda olumlu konuşmasına sevindim ben de 5 kiloyu gördüm artık senin doktor bile böyle dediyse içim rahat edebilir bu arada belki artık doğuma yaklaştıkça tavrı da değişiyor olabilir kendi fikrim değiştirmeni tavsiye etmem yeni doktora alışmak doktor ne kadar iyi de olsa zor oluyor. En başa dönmüş gibi oluyorsun. Bilgi ve tecrübe de çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…