2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlarrr detaylıya girdim cıktım çok şükür her şey olması gerektiği gibi rahim ağzı uzunluğu plesenta durumu beyin o şu bu herşeylere baktı doktorum. Bizim bebiş yerinde durmadı doktor çok hareketli bu yakışıklı dedi. Ayaklarını oynatıp duruyordu elleri de yumruk yapmıştı bize gülümsedi ultrasondan ağlıcaktım nerdeyse ağzı burnu Yerim herşeyi besbelliydi 470 gram olmuşuz boyu önemli değil bu saatten sonra kilosu bizim için önemli dedi boyunu kafanda canlanması için söylerim dedi tamam dedim boyu yine uzun cıktı. Uzun olacak bu delikanlı dedi baya güzeldi verimliydi herşey yolunda

Kizlar bende ciktim hastaneden her sey yolunda cok sukur

Bebis 8 gun onden gidiyormus suan 24.5 cm 425 gram olmus 21+2 olculdu bugun. Her seyi tammis her sey yolundaymis

10 dk beni yuruttu doktor bebek bas asagi pozisyondaymis elini de yuzunun altina koymus, yarisini da gorelim diye baya ilgilendi bu sefer sagolsun. Espriler tatliliklar ben sok oldum. Butun hamilelerim cok guzeller falanlar

Onun disinda vajinal usg ile rahim agzi uzunluguna bakti normal doguma uygunmusum 3 olmasi gerekiyomus sanirim brnim daha genismis 3.3 cikti

Tetanoz asisini da sordum istersen sen yaptirma, hepatit antikorda dusuktu ama bunu sana birakiyorum dedi. Dedim nolur nolmaz 1 doz yaptiriyim mi belki etkisi bitmistir, yaptir bir sakincasi yok dedi. Bu carsamba gider bir doz yaptiririm ya da haftaya bakalim

Bu da benim kiz 1. Fotoda gulerken yakaladi doktor

Eklentiler

• SmartSelect_20201228-180316_Gallery.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 68
  • SmartSelect_20201228-180402_Gallery.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 74

Ayy ayni anda yazmisiz cok sevindim canim cok sukur

Yaaa benim de 3.6 cıktı plesenta kapatmıyor çok iyi filan dedi ayyyy çok mutlu oldum iyi geçmesineeeeee fıstık yaaa kız bizim de gülüyordu bu çocuklar hep güleç çok mutlu oldum çok çok

Gözünüz aydın kızlar çok sevindim güzel haberler almanıza. Maşallah minnoşlarınıza

Yaaa benim de 3.6 cıktı plesenta kapatmıyor çok iyi filan dedi ayyyy çok mutlu oldum iyi geçmesineeeeee fıstık yaaa kız bizim de gülüyordu bu çocuklar hep güleç çok mutlu oldum çok çok

Oh cok sukur bende cok mutlu oldum valla icim rahatladi o degil de gruptan kimse vajinal bakicagini yazmamis ben hazirlikli gitmistim yine de ama vajinal bakicaz diyince sasirdim yinede

Oh cok sukur bende cok mutlu oldum valla icim rahatladi o degil de gruptan kimse vajinal bakicagini yazmamis ben hazirlikli gitmistim yine de ama vajinal bakicaz diyince sasirdim yinede
Bana da vajinal bakmadı, karından baktı.

Maşallah ağzı burnu dudakları falan nasıl belli

Ay bişey dicem ya çok sevindim ikinizinde Senemisback güzel sonuçlar almasına. Şu rahim uzunluğu vs onun yazısı yazıyormu ultrason kağıdında belki benimkinde de yazıyordur da ben bilmiyorumdur terimi öğrenirsem bakarım

Canım benim raporda serviks 42 mm kapalı yazıyor. Bir bak sende de yazıyordur. Onu ölçmesi için vajinal bakmasına gerek yok, karından da görülüyor.

Canısı servikal olağan yazmış yaaaaa , insan daha ayrıntı verir hiç demedi bana herşey normal dedi yanş
Normalmiş işte canım bi sıkıntı yok. Hamilelik haftası ilerledikçe kısalıyormuş zaten sanırım. Öyle yazıyor.
“Normal rahim ağzı uzunluğu ortalama 40 ila 50 mm.dir. 20 haftalık gebede 40 mm, 34 haftalık gebelikte 34 mm.dir. 15 mm ve daha az rahim ağzı uzunluğunda erken doğum olasılığı neredeyse %50'dir. Daha önce erken doğum öyküsü olan serviksboyu 24 mm.den kısa olan hastalar için uygun olabilir.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…