2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlarr ben kendimi uykudan alamıyorum sizlerde ne var ne yok durumlar nasıl ?

Ben bugun inanilmaz enerjik uyandim sabah borek yaptim kahvaltiya, evi toparladim simdi de hava almaya disari cikicam normalde biraz nazliyimdir aslina ama daha erken oldugu icin mi boyle bilmiyorum esim sen hamile olduguna emin misin diyor

Bende kendimi ağrıdan alamıyorum ☺Kuyruk sokumunda ağrı kasıkta ve bacakta ağrı var.

Canimm ayaklarini sicak tut, hatta sicak su torbasi filan varsa ayaginin altina koyabilirsin agrilarini alabilir, sicak dusta cok iyi geliyor

Merhaba Kızlar bende geldim daha çok yeni öğrendim aslında bir Haziran gözüküyor ama daha Haziran topiği açılmamış bide ilk oğlum 37. Haftada dogmuştu.. Allah hepimize sağ sağlım kucagımıza almayı nasip etsin.. daha eşime söylemedim.. ilkinde testi yaptıktan sonra hemen onada göstermiştim erken oğrendiğim için hayalet çizgi gibiydi kendisi görememişti bide üstüne niye göremiyon diye kızmıştım bunda nasıl söylesem acaba siz nasıl söylediniz?? Evdeki imkanlarla bişeyler yapmam lazım:)

Ben bugun inanilmaz enerjik uyandim sabah borek yaptim kahvaltiya, evi toparladim simdi de hava almaya disari cikicam normalde biraz nazliyimdir aslina ama daha erken oldugu icin mi boyle bilmiyorum esim sen hamile olduguna emin misin diyor
Ay biz de bugün kızımla kek yaptık Kaç gündür gripten midir hamilelikten mi , sürünüyordum resmen

Ben ilk gebeliğimde 14 şubattı ve hediye paketi yapmıştım testi Çok şaşırmıştı

Ayyy hep böyle devam etsin insallah canım

Insallah insallah annem dediki sende benim hic bulantim olmadi ama erkek kardesinde mahvoldum. Burdan kendime acaba kiz mi diye bir cikarim yaptim insallah kizdir
Bende de tam tersini söyledi annem sende perişandım kardeşinde hiç bilmedim dedi hayırlısı olsun bakalım Allah gönlüne göre versin canım

Bende de tam tersini söyledi annem sende perişandım kardeşinde hiç bilmedim dedi hayırlısı olsun bakalım Allah gönlüne göre versin canım

Haha demek ki bu cikarim tutmayacak Amin canimm, saglikla kavusalim da hepimiz cinsiyeti hic farketmez 14. Hafta galiba cinsiyet daha da baya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…