2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya kızlar benim belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor salı kontrol günüm. Kese kap atışı görmedik. Ama kanamam yok . Bu kadar ağrıması normal mi Ki? İlk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı

Hayırlı olsun benimde 8 yaşında oğlum var 2.bebeğim olacak

Kizlar bugun sabah devlet hastahanesinde kan verdim saat 8de 5038 cikti sonra ozel haataneye gittim saat 9. 15de kan verdim 7274 cikti ayri yerlerde yapilan sonuclar bu kdr farkli hangiisine inancagimi sasirdim

Kizlar bugun sabah devlet hastahanesinde kan verdim saat 8de 5038 cikti sonra ozel haataneye gittim saat 9. 15de kan verdim 7274 cikti ayri yerlerde yapilan sonuclar bu kdr farkli hangiisine inancagimi sasirdim
kullanılan kitlerdeki farklılıktan olabilir cihazdan kaynaklı farklılık olabilir. İki gün önceki ölçümünüzü nerde yaptırdıysanız orayı baz alın. Hiç yaptırmadıysanız da devlettekini baz alın. Cihazların kalibrasyonları bakımları daha düzenli yapılıyor olmalı.

Kizlar 14 eylul 474 bhcg
16 eylul 1255
20 eylul 5038

Dis gebelikte boyle artar mi

Kızlar kızlar kızlar gunaydınn dün tekrar Dr a gittim salı da gıtmıstım hatırlayanlarınız vardır kese ıcın wajınal bakmıstı we tatmin olamamıstım dun ozele gittim karından keseyı we yolk denilen seyı de gorduk yanı bos gebelik degılmıs cok mutluyum hamdolsun bıde kalp atısını duyarsam ınsaallah dua edinn Rabbım hepimizin kucagını doldursun ınsaallah

Selam kizlar suan oyle karisik ki kafam size danismak istedim ben sat 23 Agustos yumurtlamaya yakin korunmasiz iliski oldu adetime yakin goguslerim damarlardi daha sonra mide yanmalari yasadim tuttu herhalde derken normalde bat 19 eylul ama 17 eylulde kirmizilar geldi 1 gun surdu koyu pihti kirmizi oldu 2.3.suan 4. Gunumdeyim adetim ama pembe pembe leke geliyor belim kasiklarim göğüslerim agriyor acaba hamilemiyim diye dr gitsem mi hic adetlerim boyle olmazdi

Yani ilk hamileligimde boyle sey yasamadim o yuzden kafam cok karisik esimle kan uyusmazligimiz var dogumumu yapan doktorum 2.ye hamile kaldiginda kanama oldu mu hemen kan uyusmazligi ignesi olman lazim dedigi icin suan tedirginim eger hamileysem en azindan ignemi olurum diye dusunuyorum

Önce evde bir test yapın isterseniz. Yerleşme kanaması ise şuan gebelik testinde çıkması lazım. Ben 3 saatlik bir yerleşme kanaması yaşadım. Ondan iki gün sonra gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.

Ben yerlesme kanamasi oldugu gun cif cizgi gordum

Bu sabah kırmızı kan görmem ile birlikte korkudan ağlayarak acile gittim. Ultrason cihazı kötüydü ama yinede bebeğimin hala orada olduğunu gördük.. progestan verildi hem iğne hem hap. Az önce iğnemi yaptım, kafam rahatladı. İnsan bi anda nasıl değişik duygu durumlarına geçebilirmiş tecrübe ettim.. Allah hepimize sabır versin bu süreçlerde..

Ben yerlesme kanamasi oldugu gun cif cizgi gordum
Bende yapsam görürdüm sanırım çünkü iki gün sonra bayağı köyü çıkmıştı ama artık hamile kalabileceğime inancım kalmadığı için yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…