2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bir iki damla mı bilmiyorum canım ama kahverengi lekelenme sanırım

Banada 12 haftalik donemde lekelenme bekliyoruz demisti. Ama ne kadar oldugu, rengi bizim icin onemli demisti. Kahverengiyse problem yok sanirim ama cok uzun gunlerce kahverengi gelirse yine bilgilendirmeliyiz bence. Biraz igrenc ama ben fotografini da cekiyorum ic camasirimin elimde dursun doktor ne kadar lekelenme oldu filan derse gosteririm belki diye. Bende olmustu adetten 3 4 gun once sonrada hic olmadi yerlesme diye dusundum, doktorada soylemistim. Kirmiziya donerse agrin artarsa hemen gel dedi progestan filanda vermedi bana 3 gun surmustu, umarim bir daha gelmez insan cok telas yapiyor

En son dr gittiğimde doktorum biraz kızdı neden hep olumsuz düşünüyorsun korkuyorsun dedi e ilk gebeliğim telaşlanıyorum dedim netten her şeyi okumayın ve sadece doktorunuza güvenin dedi biraz rahatladım ama hala endişelerim var zaten bu korku beni bitiriyor bugün annem bile dedi düşüncelerini bi kenara bırak hamileliğin tadını çıkart diye ama ne mümkün tek sığındığım dua etmek

Keseyi ve kalp atisini gordum ya ben biraz rahatladim buraya kadardi aslinda cogu riski atlattik da bence, her sey yolunda da gidiyor. Benim bir de sizden farkli olarak ben gecen ay dostinex kullandim (prolaktin yuksekligim vardi yumurtlayamiyordum) ve bu ilacta dusuk yaptiriyormus sanirim cok fazla kisi dusuk yasamis. Ben bu konudan da cok tedirgindim ama sadece adetin ilk haftasina kadar kullanip dusmustur diyip birakmistim. Doktorada demistim adetin 10. gunu hic gogsum kalmadi resmen ici bosaldi ben daha icmiycem ve korunmakta istemiyorum demistim sonra o gun yumurtan buyumus zaten dedi ve hamile kaldim hemen. Yumurtlama doneminde ve sonrasinda kullanmadim ama yinede korkuyorum ister istemez dusuk olur bebegim saglikli olmayabilir diye Her sey olucagina varir aslinda, biz kendimize dikkat edelim, kendimizi ihmal etmeyelim kanamamiz var mi kontrol edelim, agir kaldirmayalim filan gerisi Allahtan derler ya gercekten oyle

Canım annen çok haklı... olacağın önüne geçemiyoruz. Boş yere stres yapmaya gerek yok bence. Örneğin henüz kalp atışı için gitmedim evimde bile değilim geziyorum sürekli. Kalp atışı için de gideceğim çok fazla zaman geçmeden ama acaba kalbi atıyor mu diye Sürekli düşünmek sadece bana zarar verir Veya benim neden midem bulanmıyor acaba bir problem mi var demek saçma. Heyecandan yapıyoruz böyle şeyleri ama sadece şükretmek ve akışına bırakmak çok daha rahatlatıcı

Canım hastanede yatıyormuşsun şimdi alıntı mesajlardan tesadüfen gördüm, pek takip edemiyorum
Çok geçmiş olsun, sağlıkla evine dönersin inşallah Dualarım seninle

Canım hayırlı olsun seni çok merak ediyordum sonunda pozitif görmüşsün çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben folbiol alıyorum ama çok ağır geliyor, zaten mg fazla olduğu için haftada bir almak gerekiyormuş bunu.

İyi geceler kızlar saat şu an 01.15 ve ben yatağa zor attım kendimi
Günlerdir yorgunluktan fena oldum, kızımın peşinde koşturmak zaten yeterince yorucu, üstüne bir de ev işleri kışlık hazırlıkları derken aşırı yoruldum, şimdi de turşu yaptım dolmalık biber patlıcan falan hazırladım buzluğa atmalık işlerim anca bitti.

Çok sayfa birikmiş okuyamadım, herkes iyidir inşallah
Ben 8+0 oldum ve hala doktora gidemedim ilk randevum 29 Eylül’de kısmetse.
Bulantı, bel ve kasık ağrısı, sürekli yorgunluk ve uyku hali son gaz devam
Güncel kilom da 53
Babam gelmişti, tempomu gördü halime acıdı sen tabi kilo almazsın böyle dedi

Yazamasam da hepiniz aklımdasınız canlar
Sağlıklı günlerimiz olsun inşallah

İyi geceler. Tahminen 1 ay önce inşallah 2021 mayıs annesi olurum diye mesaj yazmıştım bu topiğe şimdi oldum 8 yaşında oğlum var. Geçtiğimiz mayıs ayında 14 haftalık düşük yaptım karnımda ölmüştü bebeğim. Rabbım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Kızlar yaa takvim e gore 5+4hamileyım kese gordum
Doktorum ilişki için sıkıntı olmaz dedi bizde dıkkatlı olduk dun ama hıc agrı sızı kanama gelmemıstı
Tabi şimdi lavaboya kalktım pembe leke geliyor ağrım da yok ama lekelenme pecete ye sıldıkce geliyor cok korkuyorum yaa dua edın bana lutfen hastaneye bu saatte gidemem maalesef sabahı beklemek zorundayım

Çok teşekkür ederim canım

Günaydın gittin mi doktora

Günaydın gittin mi doktora
Hayır canım gece biraz fazla gelmişti ama şimdi kesilmiş agrım falan yok ama yinede gıdecegım esini bekliyorum yatarak dinleniyorum geceden fitil progesteron kullanıyorum acaba onu koyarkenmı zedeledım anlamadım

Canim gittiginde öğrendiğin bilgileri banada yaz sigortan hangisi ben smdi yaptirmak istiyorum sigortayi ama bekleme suresi veriyor tabi

Canım senin adet tarihin ne zmndi benim 20 Ağustos bende doktordan çıktım iki gün önce 72.66 idi şimdi 144 çıktı normal mi korkuyorum hala kese görünmedi doktor Perşembe yine gel dedi
Benim adet tarihim 16 agustostu canim oncelikle sakin telas yapma herkesin hamileligi vucudu bunyesi farklidir banabustten ultrasonla bakti ufak bisi gordu aka eminim bi gun once gitsem gorunmezdi betahcg kontrolune devam et petsembe bence sende goruceksin gec dollenme olabilir son adet tarihinden snra heken yumurta dollenmemis olabilir bu cok normal bence lutfennrahatlamaya calis

Çok teşekkür ederim ilk gebelik olunca insan napcagini bilemiyo bide doktor değer birz düşük dedi tam içime kurt düştü inslh sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…