- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.241
Ben corap ve patik giyince azaliyor kramplar. Iyi geliyor.
Bir iki damla mı bilmiyorum canım ama kahverengi lekelenme sanırım
En son dr gittiğimde doktorum biraz kızdı neden hep olumsuz düşünüyorsun korkuyorsun dedi e ilk gebeliğim telaşlanıyorum dedim netten her şeyi okumayın ve sadece doktorunuza güvenin dedi biraz rahatladım ama hala endişelerim var zaten bu korku beni bitiriyor bugün annem bile dedi düşüncelerini bi kenara bırak hamileliğin tadını çıkart diye ama ne mümkün tek sığındığım dua etmekBanada 12 haftalik donemde lekelenme bekliyoruz demisti. Ama ne kadar oldugu, rengi bizim icin onemli demisti. Kahverengiyse problem yok sanirim ama cok uzun gunlerce kahverengi gelirse yine bilgilendirmeliyiz bence. Biraz igrenc ama ben fotografini da cekiyorum ic camasirimin elimde dursun doktor ne kadar lekelenme oldu filan derse gosteririm belki diye. Bende olmustu adetten 3 4 gun once sonrada hic olmadi yerlesme diye dusundum, doktorada soylemistim. Kirmiziya donerse agrin artarsa hemen gel dedi progestan filanda vermedi bana 3 gun surmustu, umarim bir daha gelmez insan cok telas yapiyor
En son dr gittiğimde doktorum biraz kızdı neden hep olumsuz düşünüyorsun korkuyorsun dedi e ilk gebeliğim telaşlanıyorum dedim netten her şeyi okumayın ve sadece doktorunuza güvenin dedi biraz rahatladım ama hala endişelerim var zaten bu korku beni bitiriyor bugün annem bile dedi düşüncelerini bi kenara bırak hamileliğin tadını çıkart diye ama ne mümkün tek sığındığım dua etmek
Canım annen çok haklı... olacağın önüne geçemiyoruz. Boş yere stres yapmaya gerek yok bence. Örneğin henüz kalp atışı için gitmedim evimde bile değilim geziyorum sürekli. Kalp atışı için de gideceğim çok fazla zaman geçmeden ama acaba kalbi atıyor mu diye Sürekli düşünmek sadece bana zarar verir Veya benim neden midem bulanmıyor acaba bir problem mi var demek saçma. Heyecandan yapıyoruz böyle şeyleri ama sadece şükretmek ve akışına bırakmak çok daha rahatlatıcıEn son dr gittiğimde doktorum biraz kızdı neden hep olumsuz düşünüyorsun korkuyorsun dedi e ilk gebeliğim telaşlanıyorum dedim netten her şeyi okumayın ve sadece doktorunuza güvenin dedi biraz rahatladım ama hala endişelerim var zaten bu korku beni bitiriyor bugün annem bile dedi düşüncelerini bi kenara bırak hamileliğin tadını çıkart diye ama ne mümkün tek sığındığım dua etmek
Kızlar bütçenizi kıskandım vallahi kendim hemşireyim ve eşim asgari ücretle çalışıyor ben bütün kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum nasipse dogumda öyle olacak açıkçası kıskandım ne diyim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Canım hayırlı olsun seni çok merak ediyordumKızlar selam, tekrar test yaptım pozitiffolikasite başlamak istiyorum, doktora yakın zamanda gitmeyeceğim malum korona fln ne kadar az gidersem o kadar iyi, içtiğiniz folikasitler hangileri? Mide bulandırmayan tavsiye var mı
Çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun seni çok merak ediyordumsonunda pozitif görmüşsün çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben folbiol alıyorum ama çok ağır geliyor, zaten mg fazla olduğu için haftada bir almak gerekiyormuş bunu.
Günaydın gittin mi doktoraKızlar yaa takvim e gore 5+4hamileyım kese gordum
Doktorum ilişki için sıkıntı olmaz dedi bizde dıkkatlı olduk dun ama hıc agrı sızı kanama gelmemıstı
Tabi şimdi lavaboya kalktım pembe leke geliyor ağrım da yok ama lekelenme pecete ye sıldıkce geliyor cok korkuyorum yaa dua edın bana lutfen hastaneye bu saatte gidemem maalesef sabahı beklemek zorundayım
Hayır canım gece biraz fazla gelmişti ama şimdi kesilmiş agrım falan yok ama yinede gıdecegım esini bekliyorum yatarak dinleniyorum geceden fitil progesteron kullanıyorum acaba onu koyarkenmı zedeledım anlamadımGünaydın gittin mi doktora
Kendini çok strese sokma canım inşallah birşey olmazHayır canım gece biraz fazla gelmişti ama şimdi kesilmiş agrım falan yok ama yinede gıdecegım esini bekliyorum yatarak dinleniyorum geceden fitil progesteron kullanıyorum acaba onu koyarkenmı zedeledım anlamadım
İnşallah canım ya 6yıl sonra mucıze gıbı geldi ondan cok tedırgınımKendini çok strese sokma canım inşallah birşey olmaz
Canim gittiginde öğrendiğin bilgileri banada yaz sigortan hangisi ben smdi yaptirmak istiyorum sigortayi ama bekleme suresi veriyor tabiKizlar acibadem hastanelerine giden var mi? Ben haftaya cumaya kozyatagi acibadem den randevu aldim bakalim nasil gececek yada provizyonum karsilayacak miprofesor oldugu icin fiyat farkli olabilirmis telefonda onu soylemeyi de ihmal etmediler. 15 gun kontrol muayenesi suresi varmis diger hastanede 10 gundu sanirim suresi, 1 kere para verip 15 gun sonra tekrar giderim en kotu. Istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz biri var mi cogu doktorlar tup bebek uzmani benim randevu aldigim kisi perinatoloji uzmani daha rahat hissederim diye dusundum. Dogum fiyatlarini da ogrenicem gittigimde
Benim adet tarihim 16 agustostu canim oncelikle sakin telas yapma herkesin hamileligi vucudu bunyesi farklidir banabustten ultrasonla bakti ufak bisi gordu aka eminim bi gun once gitsem gorunmezdi betahcg kontrolune devam et petsembe bence sende goruceksin gec dollenme olabilir son adet tarihinden snra heken yumurta dollenmemis olabilir bu cok normal bence lutfennrahatlamaya calisCanım senin adet tarihin ne zmndi benim 20 Ağustos bende doktordan çıktım iki gün önce 72.66 idi şimdi 144 çıktı normal mi korkuyorum hala kese görünmedi doktor Perşembe yine gel dedi
Bemim 16 agustostuBana biraz kanama alani var dedi kanamam yok ama senin son adet tarihinin baslangici nedir
Çok teşekkür ederim ilk gebelik olunca insan napcagini bilemiyo bide doktor değer birz düşük dedi tam içime kurt düştü inslh sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizBenim adet tarihim 16 agustostu canim oncelikle sakin telas yapma herkesin hamileligi vucudu bunyesi farklidir banabustten ultrasonla bakti ufak bisi gordu aka eminim bi gun once gitsem gorunmezdi betahcg kontrolune devam et petsembe bence sende goruceksin gec dollenme olabilir son adet tarihinden snra heken yumurta dollenmemis olabilir bu cok normal bence lutfennrahatlamaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?