2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kalp atışı görmiycrz mi daha yani cidden ne kadar uzun oldu böyle

Hayırlı olsun canım eşimi işe gönderdim ve banyoya geçip test yaptım çift çizgiyi görünce anında eşimi aradım öyle sürpriz yapanlara sabırlı davrananlara hayranım açıkçası gerçi ben şüpheleniyordum ve öncesinde eşimle de paylaşmıştım bunun da etkisi var

hayirli olsun oncelikle
kucuk bir bebek esyasainin ustune bir not yapistirabilirsiniz, ya siz hediye paketiyle verebilirsiniz ya da onun bulacagi bir yere koyabilirsiniz

Bende kendimi ağrıdan alamıyorum ☺Kuyruk sokumunda ağrı kasıkta ve bacakta ağrı var.
Ben 6+0 da keseyi gördüm daha kalp atışını duymadım ama aynı şekilde ağrılar bana da oluyor kısa süreli ama. Hatta kuyruk sokumuma iğne batar gibi oluyor bazen.Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok sanırım

Kızlarr ben kendimi uykudan alamıyorum sizlerde ne var ne yok durumlar nasıl ?
Ben de sabahtan beri aynı şeyi söyleyip bulduğum yere yatıyorum
Öğlen kızımla bir saat uyudum iyi geldi ama şimdi yine uyku bastırdı, tabi yatabilmek ne mümkün benim zilliyle
Az önce koltuğa biraz uzanayım dedim meme meme diye üstüme çıktı

Valla ben de kendimi oyalıyorum öyle uyku sen ne müthiş bişeysin beeee

Biraz anlatabilir misiniz hcgniz kacti gorunmediginde
Hcgniz kacken dis gebelik tespit edildi
Benim adete bir gün kala kan testim 7.72 çıktı ama adet günü adet oldum normalden kısa sürdü şüphelendim kan verdim baktım düzenli artış olmuş ve adet gördüm sonra sürekli iki günde bir kan verdim hep 2 katından fazla arttı en son 10 gün geçti sabah kahverengi lekelenmem başladı gittim doktora görmedi keseyi hcg 2100 görmemiz lazım dedi sağ tüpünde bişey görünüyor ama dedi aynı gün 4 farklı doktora göründüm dış gebelik teşhisi konuldu o şekil

Peki ağrı sızı anlamında bir şikayetiniz var mıydı

Ben ilk gebeliğimde 14 şubattı ve hediye paketi yapmıştım testi Çok şaşırmıştı
hayirli olsun oncelikle
kucuk bir bebek esyasainin ustune bir not yapistirabilirsiniz, ya siz hediye paketiyle verebilirsiniz ya da onun bulacagi bir yere koyabilirsiniz
Yine dayanamadım İçimde tutamadım erken kalkıp yapmıştım testi.. eşim uyanınca hemen gösterdim bu sefer çizgi net ama daha hemen sevinmek istemiyorum dedi daha önceki kimyasal gebelikten ötürü oyle dedi haklı aslında ben çok çabuk bağlanıyorum sonrası yıkım oluyor..

Gec dollenmemiydi adete 1 gun kala bhcg
baya dusuk geldi bNa

Bi keseyi Görüp kalp atışını duysaydım biraz rahatlıycam ama aklıma birsürü kötü şey geliyor
Al benden de o kadar canım. Cuma günü kese oluşumu var dedi ama kucucuktu. Haftaya cuma tekrar çağırdı. Bir düşük bir dış gebeliğim var insanin aklına binbir türlü şey geliyor. Inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız

Ben 5+2 ya da 3te kese görmüştüm 7+1 de kalp atışı duymuştum canım ama herkese göre değişiyor bu durum 6 da kalp atışı duyan da var 8 de duyan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…