- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.301
Kalp atışı görmiycrz mi daha yaniGorursun bnmde bugun 6+0 dun keseyı gorduk we bebek ıcın olan kese ıcınde ki yapıyı da gorduk bos gebelik degıl dedi ama kalp atısına 2 hafta war sanirim. Ya surec bu kadar uzunmuymusbaskasından dinlerken hemen oluyordu sankıı
Benim de kizim 8 yasinda, simdi 2.yi bekliyoruz Mayis'a kısmetse:)Hayırlı olsun benimde 8 yaşında oğlum var 2.bebeğim olacak
Endise etmeyin, hayirlisiyla gorursunuz insaAllah. Bu gunlerde zaman yavasliyor gibiBi keseyi Görüp kalp atışını duysaydım biraz rahatlıycam ama aklıma birsürü kötü şey geliyor
Hayırlı olsun canım eşimi işe gönderdim ve banyoya geçip test yaptım çift çizgiyi görünce anında eşimi aradım öyle sürpriz yapanlara sabırlı davrananlara hayranım açıkçasıMerhaba Kızlar bende geldim daha çok yeni öğrendim aslında bir Haziran gözüküyor ama daha Haziran topiği açılmamış bide ilk oğlum 37. Haftada dogmuştu.. Allah hepimize sağ sağlım kucagımıza almayı nasip etsin.. daha eşime söylemedim.. ilkinde testi yaptıktan sonra hemen onada göstermiştim erken oğrendiğim için hayalet çizgi gibiydi kendisi görememişti bide üstüne niye göremiyon diye kızmıştımbunda nasıl söylesem acaba siz nasıl söylediniz?? Evdeki imkanlarla bişeyler yapmam lazım:)
Merhaba Kızlar bende geldim daha çok yeni öğrendim aslında bir Haziran gözüküyor ama daha Haziran topiği açılmamış bide ilk oğlum 37. Haftada dogmuştu.. Allah hepimize sağ sağlım kucagımıza almayı nasip etsin.. daha eşime söylemedim.. ilkinde testi yaptıktan sonra hemen onada göstermiştim erken oğrendiğim için hayalet çizgi gibiydi kendisi görememişti bide üstüne niye göremiyon diye kızmıştımbunda nasıl söylesem acaba siz nasıl söylediniz?? Evdeki imkanlarla bişeyler yapmam lazım:)
Ben 6+0 da keseyi gördüm daha kalp atışını duymadım ama aynı şekilde ağrılar bana da oluyor kısa süreli ama. Hatta kuyruk sokumuma iğne batar gibi oluyor bazen.Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok sanırımBende kendimi ağrıdan alamıyorum ☺Kuyruk sokumunda ağrı kasıkta ve bacakta ağrı var.
Ben de sabahtan beri aynı şeyi söyleyip bulduğum yere yatıyorumKızlarr ben kendimi uykudan alamıyorum sizlerde ne var ne yok durumlar nasıl ?
Evet bende TV bakarken bide kendimi rüyada görüyorumKızlarr ben kendimi uykudan alamıyorum sizlerde ne var ne yok durumlar nasıl ?
Valla ben de kendimi oyalıyorum öyle uyku sen ne müthiş bişeysin beeeeBen de sabahtan beri aynı şeyi söyleyip bulduğum yere yatıyorum
Öğlen kızımla bir saat uyudum iyi geldi ama şimdi yine uyku bastırdı, tabi yatabilmek ne mümkün benim zilliyle
Az önce koltuğa biraz uzanayım dedim meme meme diye üstüme çıktı
Yalnız değilim bayılıyorum resmen uyurkenEvet bende TV bakarken bide kendimi rüyada görüyorumnerde geldi uykuya dalıyorum
Benim adete bir gün kala kan testim 7.72 çıktı ama adet günü adet oldum normalden kısa sürdü şüphelendim kan verdim baktım düzenli artış olmuş ve adet gördüm sonra sürekli iki günde bir kan verdim hep 2 katından fazla arttı en son 10 gün geçti sabah kahverengi lekelenmem başladı gittim doktora görmedi keseyi hcg 2100 görmemiz lazım dedi sağ tüpünde bişey görünüyor ama dedi aynı gün 4 farklı doktora göründüm dış gebelik teşhisi konuldu o şekilBiraz anlatabilir misiniz hcgniz kacti gorunmediginde
Hcgniz kacken dis gebelik tespit edildi
Peki ağrı sızı anlamında bir şikayetiniz var mıydıBenim adete bir gün kala kan testim 7.72 çıktı ama adet günü adet oldum normalden kısa sürdü şüphelendim kan verdim baktım düzenli artış olmuş ve adet gördüm sonra sürekli iki günde bir kan verdim hep 2 katından fazla arttı en son 10 gün geçti sabah kahverengi lekelenmem başladı gittim doktora görmedi keseyi hcg 2100 görmemiz lazım dedi sağ tüpünde bişey görünüyor ama dedi aynı gün 4 farklı doktora göründüm dış gebelik teşhisi konuldu o şekil
Ben ilk oğlumda 6+3 de duymustum kalp atışını ama sekizinci haftaya kadar duymamakta normal..Kalp atışı görmiycrz mi daha yanicidden ne kadar uzun oldu böyle
Ben ilk gebeliğimde 14 şubattı ve hediye paketi yapmıştım testiÇok şaşırmıştı
Hayırlı olsun canım eşimi işe gönderdim ve banyoya geçip test yaptım çift çizgiyi görünce anında eşimi aradım öyle sürpriz yapanlara sabırlı davrananlara hayranım açıkçasıgerçi ben şüpheleniyordum ve öncesinde eşimle de paylaşmıştım bunun da etkisi var
Yine dayanamadım İçimde tutamadımhayirli olsun oncelikle
kucuk bir bebek esyasainin ustune bir not yapistirabilirsiniz, ya siz hediye paketiyle verebilirsiniz ya da onun bulacagi bir yere koyabilirsiniz
Gec dollenmemiydi adete 1 gun kala bhcg dusuk geldi banaPeki ağrı sızı anlamında bir şikayetiniz var mıydı
Gec dollenmemiydi adete 1 gun kala bhcgBenim adete bir gün kala kan testim 7.72 çıktı ama adet günü adet oldum normalden kısa sürdü şüphelendim kan verdim baktım düzenli artış olmuş ve adet gördüm sonra sürekli iki günde bir kan verdim hep 2 katından fazla arttı en son 10 gün geçti sabah kahverengi lekelenmem başladı gittim doktora görmedi keseyi hcg 2100 görmemiz lazım dedi sağ tüpünde bişey görünüyor ama dedi aynı gün 4 farklı doktora göründüm dış gebelik teşhisi konuldu o şekil
Al benden de o kadar canım. Cuma günü kese oluşumu var dedi ama kucucuktu. Haftaya cuma tekrar çağırdı. Bir düşük bir dış gebeliğim var insanin aklına binbir türlü şey geliyor. Inşallah sağlıcakla kucağımiza alırızBi keseyi Görüp kalp atışını duysaydım biraz rahatlıycam ama aklıma birsürü kötü şey geliyor
Ya benim arkadaşım 12. Haftada öğrendi merakla bekliyorum bendeHaha demek ki bu cikarim tutmayacakAmin canimm, saglikla kavusalim da hepimiz cinsiyeti hic farketmez 14. Hafta galiba cinsiyet daha da baya var
Ben 5+2 ya da 3te kese görmüştüm 7+1 de kalp atışı duymuştum canım ama herkese göre değişiyor bu durumGorursun bnmde bugun 6+0 dun keseyı gorduk we bebek ıcın olan kese ıcınde ki yapıyı da gorduk bos gebelik degıl dedi ama kalp atısına 2 hafta war sanirim. Ya surec bu kadar uzunmuymusbaskasından dinlerken hemen oluyordu sankıı
Inşallah canım, Rabbim herkesin gönlüne göre versinAyy ne guzel darisi hepimizin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?