2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
iyi pişmiş et yiyip yanına salata/garnitür koymayın demek lazım sanırım.
evden getirme imkanı olmuyor mu?
kahvaltılarımı taşıyorum, öğle yemeklerini de taşımak çok yorucu geliyor
Çorba içsene bir de iyi pişmiş bir et yemeği.
beslenme planımda ne varsa onu yiyorum aslında, salata zaten çok tercih etmiyorum, genelde sebze yemekleri yiyorum ya da et-balık.. şimdi mesela bugün balık yemem gerekiyor öğlen, yanında salata yemeliyim ama içim rahat değil..

eşim balık yiyemediği için -sağlık sorunlarından dolayı-, balık işini mecburen öğleye bırakıyorum.

Maşallah canım çok sevindim

Günaydın kızlar Bulantılardan dolayı korkunç geçen bir haftanın sonunda bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür Doktor Prilam Dr yazdı 6+5 im, dayanılmaz olsa kullanmayacağım ama yok yani çok kötü durumdayım, var mı bu hapı kullanan aranızda? Etkisi nasıl acaba?

Salatanı yanında taşıman en mantıklısı bu durumda

Etkisi on numara beş yıldız kullan gece yatmadan 2 tane

mesela çay içiyorum baya, kahve çok içmem zaten.. o kadar dikkat edemiyor insan, bilmiyorum nasıl olacak

Bende iciyorum ya basta bir hevesleniyor insan bence aman bir sey olmasin filan panige kapiliyor, kendini baya bir kisitliyor. Ama simdi unutuyorum bile hamileligi, oyle bir seye donustu simdi akisina biraktim artik

mesela çay içiyorum baya, kahve çok içmem zaten.. o kadar dikkat edemiyor insan, bilmiyorum nasıl olacak

ben çaya yeni dün başladım ama kahveyi kesin kestim, çünkü bi başlarsam asla duramam
yenilen yer, ne kadar güvenilir olduğu vs. gibi şeylere dikkat ede ede geçer zaman sanırım, yani umarım

İkili test zamanında ben o testleri yaptırmicam ya siz ne düşünüyosunuzz
Bende o kafadaydım ama işine ve bilgisine çok güvendiğim ebe bir tanıdığım var öneride bulundu mantıklı geldi banada o yüzden 2 li taramayı yaptırıcam sadece, bahsettiğim gibi özel bir hastanede ydyb sekreteriyim ve doğumhane birimide dibimde olduğu için çokça yardım bilgi vs alıyorum onlardan. Doğumu çalıştığım hastanede yapmayı düşünüyorum tabii ama 2li testi yaptırmamın şöyle bir öneminden bahsetti illa down sendromu olayı değil varsa herhangi ufak başka bir hastalık vs dahi şüphesi burada doğuracagına fakültede daha teşekküllü bir hastanede doğurursun o yüzden ikiliyi yaptır dedi ve banada mantıklı geldi.

Hayırlı olsun canım maşallah dr bana da yazmıştı ama almamıştım çok pişmanım bir dahaki gidişimde tekrar yazmasını rica edicem hiç bir şey yiyemiyorum vicdan azabı duyuyorum bebeğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…