- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.961
ya ben hep dışarıda yiyorum öğle yemeklerini, şimdi siz böyle konuşunca içime kurt düştü
Çorba içsene bir de iyi pişmiş bir et yemeği.ya ben hep dışarıda yiyorum öğle yemeklerini, şimdi siz böyle konuşunca içime kurt düştü
kahvaltılarımı taşıyorum, öğle yemeklerini de taşımak çok yorucu geliyoriyi pişmiş et yiyip yanına salata/garnitür koymayın demek lazım sanırım.
evden getirme imkanı olmuyor mu?
beslenme planımda ne varsa onu yiyorum aslında, salata zaten çok tercih etmiyorum, genelde sebze yemekleri yiyorum ya da et-balık.. şimdi mesela bugün balık yemem gerekiyor öğlen, yanında salata yemeliyim ama içim rahat değil..Çorba içsene bir de iyi pişmiş bir et yemeği.
Maşallah canım çok sevindimKızlarr bugün kontrolüm vardı, kalp atışını çok güzel bir şekilde duyduk çok şükür.. Yerleşim yeri kese vs çok güzel dedi doktorum 1 ay sonra kontrole gidicem. İnşallah böyle sağlıklı sıhhatli devam eder bebişlerimiz
ya ben hep dışarıda yiyorum öğle yemeklerini, şimdi siz böyle konuşunca içime kurt düştü
mesela çay içiyorum baya, kahve çok içmem zaten.. o kadar dikkat edemiyor insan, bilmiyorum nasıl olacakBenimde ayni sekildeben baya salatalari da yiyordum disarida, mayonezi de yiyordum bu kadar dikkat edersek bu 9 ay nasil gecicek bilmiyorum
Salatanı yanında taşıman en mantıklısı bu durumdakahvaltılarımı taşıyorum, öğle yemeklerini de taşımak çok yorucu geliyor
beslenme planımda ne varsa onu yiyorum aslında, salata zaten çok tercih etmiyorum, genelde sebze yemekleri yiyorum ya da et-balık.. şimdi mesela bugün balık yemem gerekiyor öğlen, yanında salata yemeliyim ama içim rahat değil..
eşim balık yiyemediği için -sağlık sorunlarından dolayı-, balık işini mecburen öğleye bırakıyorum.
İkili test zamanında ben o testleri yaptırmicam ya siz ne düşünüyosunuzzValla ben 7. Haftada gitmiştim Bugün gidicem artık ne zaman derse bi daha giderim dayanamıyorum
Etkisi on numara beş yıldız kullan gece yatmadan 2 taneGünaydın kızlar☺ Bulantılardan dolayı korkunç geçen bir haftanın sonunda bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükürDoktor Prilam Dr yazdı 6+5 im, dayanılmaz olsa kullanmayacağım ama yok yani çok kötü durumdayım, var mı bu hapı kullanan aranızda? Etkisi nasıl acaba?
mesela çay içiyorum baya, kahve çok içmem zaten.. o kadar dikkat edemiyor insan, bilmiyorum nasıl olacak
YaaaaEtkisi on numara beş yıldız kullan gece yatmadan 2 tane
mesela çay içiyorum baya, kahve çok içmem zaten.. o kadar dikkat edemiyor insan, bilmiyorum nasıl olacak
Bende o kafadaydım ama işine ve bilgisine çok güvendiğim ebe bir tanıdığım var öneride bulundu mantıklı geldi banada o yüzden 2 li taramayı yaptırıcam sadece, bahsettiğim gibi özel bir hastanede ydyb sekreteriyim ve doğumhane birimide dibimde olduğu için çokça yardım bilgi vs alıyorum onlardan. Doğumu çalıştığım hastanede yapmayı düşünüyorum tabii ama 2li testi yaptırmamın şöyle bir öneminden bahsetti illa down sendromu olayı değil varsa herhangi ufak başka bir hastalık vs dahi şüphesi burada doğuracagına fakültede daha teşekküllü bir hastanede doğurursun o yüzden ikiliyi yaptır dedi ve banada mantıklı geldi.İkili test zamanında ben o testleri yaptırmicam ya siz ne düşünüyosunuzz
Ben de düşünmüyorum canım ablamlar da yapmamıştı çok şükür bi sorun olmadıİkili test zamanında ben o testleri yaptırmicam ya siz ne düşünüyosunuzz
Hayırlı olsun canım maşallahGünaydın kızlar☺ Bulantılardan dolayı korkunç geçen bir haftanın sonunda bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükürDoktor Prilam Dr yazdı 6+5 im, dayanılmaz olsa kullanmayacağım ama yok yani çok kötü durumdayım, var mı bu hapı kullanan aranızda? Etkisi nasıl acaba?
Canım doktor mutlaka yaptırmalısın dedi Allah korusun bi sıkıntı olsa anne karnında da müdahale edilebiliyor ben gerekli olduğunu düşünüyorumİkili test zamanında ben o testleri yaptırmicam ya siz ne düşünüyosunuzz
İkili test zamanında ben o testleri yaptırmicam ya siz ne düşünüyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?