2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kalp atışı bile görürsün büyük ihtimalle o tarihte

Maşallah canım inşallah kalp atışına da görürsün ben dayanamicam bugün ailelere soylicez bizde bugün keseyi gördük

Maşallah canım inşallah kalp atışına da görürsün ben dayanamicam bugün ailelere soylicez bizde bugün keseyi gördük

Senin bebişine de maşallah canım, çok acayip bir an değil mi?
Ben biraz daha sıkacağım kendimi, bebek için sana ne kadar sonra dedi?

Senin bebişine de maşallah canım, çok acayip bir an değil mi?
Ben biraz daha sıkacağım kendimi, bebek için sana ne kadar sonra dedi?
Saol canım Allah razı olsun inanamdim valla kalp atışını duyunca napcaz bilmiyorum. Bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duyarız dedi o zmn testler de istiycekmis

Saol canım Allah razı olsun inanamdim valla kalp atışını duyunca napcaz bilmiyorum. Bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duyarız dedi o zmn testler de istiycekmis

Aynı şeyi düşündüm, kara bi yuvarlak görünce böyle hissediyorsa insan orada gerçekten bebek formunda bir şey görünce aklını oynatır?

Canım benimde 2cm bir kist var ağrı yapıyor biraz doktorum önemsiz olduğunu söyledi.büyük ihtimalle iki yumurtam vardı biri döllenmesi kiste dönüştü. Ama gebelikte bu bahsettiğin ağrılar çok normal biz sadece biraz fazlasını yaşıyoruz. Kistle beraber ağrıları daha yoğun yaşıyoruz sanırım.Önceki hamileliklerimde bu kadar ağrı çekmiyordum. Kist iki kat artırıyor bence ağrıları.

Benim ilk hamileligim bi de o kdr canimi sıkıyor ki.. ztn okdum olasi bu ufak tefek kistlerden rahatsiz olurdum reglilerim bile asiri agriyla gecerdi hamile olursam rahatkican derken sagda bu kist gozuktu bebekte rahimde saga dogru biraz ortada degil iyideb iyiye sag tarafimin agrisi mahvetti beni ins gecicektir ikimizede acil sifa diliyorum cevabib icin cok tesekkurederim

Femarayı bende kullanmıştım. Aşılamada ve yumurta takibinde ama ikisinde de olmayınca tüp bebekle hamile kaldım inşallah devam eder tabi. Çift embriyo idi bir kese gördük acaba diyorum ileride ikinci de çıkar mı

Ben 6+3 te kalp atışını duymadım belki siz duyarsınız

Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş bilmem çift yumurta ikizi olsa belli olurdu da tek yumurta ikizi nasıl oluyor bilgim yok :) ama ikizlerin hamileligi de bakımı da zor ben surda bir aydır fln yeni yeni rahata eriyordum ki bu sıpam çıktı geldi :)

Ya ilk gebelikte her şeye yabancısın. Çok normal korkuların seni çok iyi anlıyorum ama korkma arkadaşım

hayirli olsun beklemek zor ben de bgn başka dr gittim daha kendi doktorumu seçemedim ama o kadar beklemeden hafta içi gitsem diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…