- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.541
Canım ben söylemedim henüz kalp atışını vs gördük ama 1 ay daha bekleyeceğimKızlar ya bu arada ailelere söylediniz mi özellikle 2. Bebekli lerne zaman Söyleyeceksiniz?
Kalp atışı bile görürsün büyük ihtimalle o tarihteBugün ben de gittiiiim ve keseyi gördüm
Doktor bebeği görene kadar heyecanlanmamızı ve kendimize hakim olmamızı istedi yine de.
5 Ekim Pazartesi tekrar bir kontrole gelmemi istedi. Hesabıma göre o zaman 6+3 olmuş olacağım, bebeği görmek için nasıl bir tarih sizce
Maşallah canımBugün ben de gittiiiim ve keseyi gördüm
Doktor bebeği görene kadar heyecanlanmamızı ve kendimize hakim olmamızı istedi yine de.
5 Ekim Pazartesi tekrar bir kontrole gelmemi istedi. Hesabıma göre o zaman 6+3 olmuş olacağım, bebeği görmek için nasıl bir tarih sizce
Maşallah canıminşallah kalp atışına da görürsün ben dayanamicam bugün ailelere soylicez bizde bugün keseyi gördük
Kalp atışı bile görürsün büyük ihtimalle o tarihte
Saol canım Allah razı olsunSenin bebişine de maşallah canım, çok acayip bir an değil mi?
Ben biraz daha sıkacağım kendimi, bebek için sana ne kadar sonra dedi?
Saol canım Allah razı olsuninanamdim valla kalp atışını duyunca napcaz bilmiyorum. Bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duyarız dedi o zmn testler de istiycekmis
Canım benimde 2cm bir kist var ağrı yapıyor biraz doktorum önemsiz olduğunu söyledi.büyük ihtimalle iki yumurtam vardı biri döllenmesi kiste dönüştü. Ama gebelikte bu bahsettiğin ağrılar çok normal biz sadece biraz fazlasını yaşıyoruz. Kistle beraber ağrıları daha yoğun yaşıyoruz sanırım.Önceki hamileliklerimde bu kadar ağrı çekmiyordum. Kist iki kat artırıyor bence ağrıları.Kizlar ben oncedende yazmıştım ama cevap alamadim sanirim benimle ayni sorunu yasayan yok yumurtaliklarinda bir kist gozuktu ve ben hamileligimi cok agrili geciriyorum neredeyse gun icinde hicbirsey yapmıyorum biraz ayakta kalsam bel agrisi oluyo ve alerjim var hapsururken kasik agrisi yatakta donerken batmalar.. cok zorlaniyorum bu kist olayini duyaniniz bileniniz varmi cok korkuttu beni aslinda
Cok sagol arkadasim ins oyledirCanım korkma içini ferah tut regli ile atamadığın kist ise eğer hiç problem değildir o kendiliğinden yok olur
Yok yok görünür büyük ihtimalle pıt pıt pıtOooy gerçekten mi, ben o daha 8. haftalarda oluyor sanıyordum?
Benim ilk hamileligim bi de o kdr canimi sıkıyor ki.. ztn okdum olasi bu ufak tefek kistlerden rahatsiz olurdum reglilerim bile asiri agriyla gecerdi hamile olursam rahatkican derken sagda bu kist gozuktu bebekte rahimde saga dogru biraz ortada degil iyideb iyiye sag tarafimin agrisi mahvetti beni ins gecicektir ikimizede acil sifa diliyorum cevabib icin cok tesekkurederimCanım benimde 2cm bir kist var ağrı yapıyor biraz doktorum önemsiz olduğunu söyledi.büyük ihtimalle iki yumurtam vardı biri döllenmesi kiste dönüştü. Ama gebelikte bu bahsettiğin ağrılar çok normal biz sadece biraz fazlasını yaşıyoruz. Kistle beraber ağrıları daha yoğun yaşıyoruz sanırım.Önceki hamileliklerimde bu kadar ağrı çekmiyordum. Kist iki kat artırıyor bence ağrıları.
Geldim
Yoksa temmuz annelerinden mi ismin tanıdık geldiYaaaa sende mi burdasın inanamıyorum
Femarayı bende kullanmıştım. Aşılamada ve yumurta takibinde ama ikisinde de olmayınca tüp bebekle hamile kaldım inşallah devam eder tabi. Çift embriyo idi bir kese gördük acaba diyorum ileride ikinci de çıkar mıBnm 4 yil olmadi kimyasal gebelikler geçirdim düşük oldu sonra bir ay femera diye bir ilaç ve çatlama iğnesi kullandım o ay hamile kaldım ikizlere şimdi de kendiliğinden oldu olmama nedeni düşük nedeni pıhtılaşma imiş şükür bulundu önce kızlarıma kavuştum şimdide nasipse bu bebise Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Ben 6+3 te kalp atışını duymadım belki siz duyarsınızBugün ben de gittiiiim ve keseyi gördüm
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş bilmem çift yumurta ikizi olsa belli olurdu da tek yumurta ikizi nasıl oluyor bilgim yok :) ama ikizlerin hamileligi de bakımı da zor ben surda bir aydır fln yeni yeni rahata eriyordum ki bu sıpam çıktı geldi :)Femarayı bende kullanmıştım. Aşılamada ve yumurta takibinde ama ikisinde de olmayınca tüp bebekle hamile kaldım inşallah devam eder tabi. Çift embriyo idi bir kese gördük acaba diyorum ileride ikinci de çıkar mı
Ya ilk gebelikte her şeye yabancısın. Çok normal korkuların seni çok iyi anlıyorum ama korkma arkadaşımBenim ilk hamileligim bi de o kdr canimi sıkıyor ki.. ztn okdum olasi bu ufak tefek kistlerden rahatsiz olurdum reglilerim bile asiri agriyla gecerdi hamile olursam rahatkican derken sagda bu kist gozuktu bebekte rahimde saga dogru biraz ortada degil iyideb iyiye sag tarafimin agrisi mahvetti beni ins gecicektir ikimizede acil sifa diliyorum cevabib icin cok tesekkurederim
hayirli olsun beklemek zor ben de bgn başka dr gittim daha kendi doktorumu seçemedim ama o kadar beklemeden hafta içi gitsem diyorum benBugün ben de gittiiiim ve keseyi gördüm
Evet kuzumAy gerçekten miilk çocuk olunca çok heyecan yapıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?