- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.561
Ben 6+3 te kalp atışını duymadım belki siz duyarsınız
hayirli olsun beklemek zor ben de bgn başka dr gittim daha kendi doktorumu seçemedim ama o kadar beklemeden hafta içi gitsem diyorum ben
Rabbim sağlıkla kavuşmak Nasib etsin kuzum inşallah bol bol dua et, dualarımız seninleCanım öylede dün doktora gittim kese geçen haftaya göre büyümüş ama 5 hatta dedi doktor. 5+6 olması gerekiyor hocam dedim haftasına göre biraz küçük kalmış o zaman dedi. Kese dışında bir şey de göremedik çok tedirginim
Erken gibi kuzum 7 de ya da 8 de gitsen hem kalp atışını dinlersin hem de görürdün kese içinde bebişBugün ben de gittiiiim ve keseyi gördüm
Doktor bebeği görene kadar heyecanlanmamızı ve kendimize hakim olmamızı istedi yine de.
5 Ekim Pazartesi tekrar bir kontrole gelmemi istedi. Hesabıma göre o zaman 6+3 olmuş olacağım, bebeği görmek için nasıl bir tarih sizce
Aynen bendede 7-8. Haftalar daha garanti hemen bebiş net görünüyor hem de kalbi ultrasonda yanıp sönüyor pıtpıtErken gibi kuzum 7 de ya da 8 de gitsen hem kalp atışını dinlersin hem de görürdün kese içinde bebişyine de görürsün inşallah
Adim adim gitmeye de varim, once bebegi gorsem kalp atisi icin beklerim valla sikayet etmedenbir sonraki randevunuz ne zaman?
eheheh, bebegi gormek icin mi diyorsun keseyi gormek icin mi
Hahah aynenYoksa temmuz annelerinden mi ismin tanıdık geldi
Adim adim gitmeye de varim, once bebegi gorsem kalp atisi icin beklerim valla sikayet etmedenbir sonraki randevunuz ne zaman?
eheheh, bebegi gormek icin mi diyorsun keseyi gormek icin mi
Benim de aynı o şekilde yaptı 2 hafta sonra 8 inde gidicem sonra 2-3 hafta sonra yenidenBen dun gittigimde kalp atisini duymustum 6+4 de ama doktor 7 haftalik dedi erken dollenmeyle alakali sanirim bu durumlarben 2 hafta sonra gidicem, sonraki 2 hafta sonrada ikili test icin cagirdi yanlis anlamadiysam
Benim de aynı o şekilde yaptı 2 hafta sonra 8 inde gidicem sonra 2-3 hafta sonra yenidensonra ayda bir ayda bir nasıl dayancazzzz görmedennnn
Ah kuzum o kadar haklısın ki her konuda, ama gerçekten birileri olsa sana yardımcı inan ki çok rahatlarsın, ikizlerde emzirmek zor oluyor diyorlar gerçekten, üzülme ya niye üzülüyorsun herkesin sütü gelmeyebiliyor. Benimkide 2. Aydan sonra oldu nasıl olduysa. Ben biraz daha emzirmeye devam dişler çıkıyor zaten bu ara iyi olacak emzirmekPsikoloji bende pek iyi sayılmaz panik korku hali ne nsl olacak diye yalnızım bulunduğum şehirde eşimde diyo çok zorlanirsak tayin isteriz annemlerin bulunduğu yere de iste kontrollere heryere 4 kisi gidiyoruz korkuyorum da su virus ortaminda ama mecbur bugun kontrol vardi inlettiler hastaneyi birakacak kimsem yok ah keşke emseydiler 2 ay emdiler 6. Aylarına dek makinayla sağa sağa verdim sonra kesildi sütüm içimde ukde kaldı emzirmek doktorun öyle dediyse sıkıntı yapma cnm bnde geçen biryerde izlemistim hamileyken emzirilebilir diye
Ben sordum onu paketi varmış onu bile sordumBen yine ayda bir e dayanamam galiba her kontrol muayenesinde 15 gunde bir giderim hahapazartesi gunu endokrin randevum icin gittigimde dogum ucretlerini sorucam yatis islemlerinden bakalim ne kadarmis simdiden ayagimizi yorganimiza gore uzatalim
Senin de ilk gebeliğindi değil miYa kızlar ben hiç sizin kadar heyecanlanamıyorum bende mi sorun var?Doktor 3 ay gelme dese umrumda olmaz valla gına geldi gitmekten. Unuttum bile hamile olduğumu 2 hafta sonra gidicem daha ailelere de söylemedim, hiç de söyleyesim yok doğunca öğrensinler
Ahahahah harikaa aynı zamanı mı tutturmuşuzHahah aynen
Ben sordum onu paketi varmış onu bile sordum
Naptın bea şimdi karnın falan şişmedi daha sen şişince tekmeleri hissedince heyecanlanacaksınYa kızlar ben hiç sizin kadar heyecanlanamıyorum bende mi sorun var?Doktor 3 ay gelme dese umrumda olmaz valla gına geldi gitmekten. Unuttum bile hamile olduğumu 2 hafta sonra gidicem daha ailelere de söylemedim, hiç de söyleyesim yok doğunca öğrensinler
Evet canım ilkSenin de ilk gebeliğindi değil mi
Ya kızlar ben hiç sizin kadar heyecanlanamıyorum bende mi sorun var?Doktor 3 ay gelme dese umrumda olmaz valla gına geldi gitmekten. Unuttum bile hamile olduğumu 2 hafta sonra gidicem daha ailelere de söylemedim, hiç de söyleyesim yok doğunca öğrensinler
Ben bu Sefer cinsiyet ogremiyecem bakalim dayanabilirsem ha bide esim benle ayni fikirde degilKızlar bi 3-4 haftaya yavaş yavaş cinsiyet öğrenilir paylaşırız burdan insallahhhhDüşündükçe heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?