2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben 6+3 te kalp atışını duymadım belki siz duyarsınız

Adim adim gitmeye de varim, once bebegi gorsem kalp atisi icin beklerim valla sikayet etmeden bir sonraki randevunuz ne zaman?

hayirli olsun beklemek zor ben de bgn başka dr gittim daha kendi doktorumu seçemedim ama o kadar beklemeden hafta içi gitsem diyorum ben

eheheh, bebegi gormek icin mi diyorsun keseyi gormek icin mi

Rabbim sağlıkla kavuşmak Nasib etsin kuzum inşallah bol bol dua et, dualarımız seninle

Erken gibi kuzum 7 de ya da 8 de gitsen hem kalp atışını dinlersin hem de görürdün kese içinde bebiş yine de görürsün inşallah

Adim adim gitmeye de varim, once bebegi gorsem kalp atisi icin beklerim valla sikayet etmeden bir sonraki randevunuz ne zaman?

eheheh, bebegi gormek icin mi diyorsun keseyi gormek icin mi

Ben dun gittigimde kalp atisini duymustum 6+4 de ama doktor 7 haftalik dedi erken dollenmeyle alakali sanirim bu durumlar ben 2 hafta sonra gidicem, sonraki 2 hafta sonrada ikili test icin cagirdi yanlis anlamadiysam

Ben dun gittigimde kalp atisini duymustum 6+4 de ama doktor 7 haftalik dedi erken dollenmeyle alakali sanirim bu durumlar ben 2 hafta sonra gidicem, sonraki 2 hafta sonrada ikili test icin cagirdi yanlis anlamadiysam
Benim de aynı o şekilde yaptı 2 hafta sonra 8 inde gidicem sonra 2-3 hafta sonra yeniden sonra ayda bir ayda bir nasıl dayancazzzz görmedennnn

Benim de aynı o şekilde yaptı 2 hafta sonra 8 inde gidicem sonra 2-3 hafta sonra yeniden sonra ayda bir ayda bir nasıl dayancazzzz görmedennnn

Ben yine ayda bir e dayanamam galiba her kontrol muayenesinde 15 gunde bir giderim haha pazartesi gunu endokrin randevum icin gittigimde dogum ucretlerini sorucam yatis islemlerinden bakalim ne kadarmis simdiden ayagimizi yorganimiza gore uzatalim

Ah kuzum o kadar haklısın ki her konuda, ama gerçekten birileri olsa sana yardımcı inan ki çok rahatlarsın, ikizlerde emzirmek zor oluyor diyorlar gerçekten, üzülme ya niye üzülüyorsun herkesin sütü gelmeyebiliyor. Benimkide 2. Aydan sonra oldu nasıl olduysa. Ben biraz daha emzirmeye devam dişler çıkıyor zaten bu ara iyi olacak emzirmek bendede panik ve korku var üstelik tek ve eşimin ailesinin yanında olmamıza rağmen, kimseye mecbur kalmak istemiyorum o yüzden zorluyorum kendimi biraz herhalde, herşey güzel olur umarım hepimiz için kuzu

Ben yine ayda bir e dayanamam galiba her kontrol muayenesinde 15 gunde bir giderim haha pazartesi gunu endokrin randevum icin gittigimde dogum ucretlerini sorucam yatis islemlerinden bakalim ne kadarmis simdiden ayagimizi yorganimiza gore uzatalim
Ben sordum onu paketi varmış onu bile sordum

Ya kızlar ben hiç sizin kadar heyecanlanamıyorum bende mi sorun var? Doktor 3 ay gelme dese umrumda olmaz valla gına geldi gitmekten. Unuttum bile hamile olduğumu 2 hafta sonra gidicemdaha ailelere de söylemedim, hiç de söyleyesim yok doğunca öğrensinler

Senin de ilk gebeliğindi değil mi

Ben sordum onu paketi varmış onu bile sordum

Haha benim dogum dahil sigortam varya o karsiliyo mu yada ne kadar karsiliyor, yada dogumda da profesor farki var mi gibi seyler sorucam bir de bebek icin Allah korusun bir durum olursa yogun bakimi var mi, onun ucretleri nasil karsilanacak hemen saglik sigortasi yapilsa ona yansitilir mi gibi seyler sorucam ailecek biraz detayciyiz

Naptın bea şimdi karnın falan şişmedi daha sen şişince tekmeleri hissedince heyecanlanacaksın

Bizim ailemiz cok genis degil, bir de buyuklerden de kimse kalmadi cok minik bir aileyiz hem o yuzden cok ilgileniyorlar hemde ailenin ilk torunu gelecek nasip olursa o yuzden herkes cok heyecanli randevu saatlerini biliyorlar ve hemen telefon bekliyorlar mesela ne kadar buyumus kac mm olmus her sey yolunda mi gibi soru yagmuruna tutuyorlar bende ilk zamanlar cok heyecanliydim, simdi sakinim biraz daha ama randevu gunu gelsin diye gunleri yine sabirsizlikla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…