2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay ben sezaryen istiyorum ne yalan söyleyeyim amiiin darısı bize insallahhhh doğum sonrası biraz ağrı sancı oluyor ama kısmet
Canım öyle deme bende hamileliğimde sezaryenle oluyum derdim iki hamileliğimde sezaryen oldu dikişlerimden çocuklarımı rahat kucağıma alıp oturamıyordum bunda inşallah normal olur diye dua ediyorum normal yapanlar hemen ayağa kalkıyor her işini rahat yapıyor benim belkide ikiz olduğu için bilemem ama aylarca iki büklüm yürüdüm çok zor bana göre

Kızlar ya ben hala anneme söyleyemedim. Erteledikçe, zaman geçtikçe de iyice kaçıyorum söylemekten. Nasıl söyleyeceğim ya, eşime doğunca söyleyelim diyorum, fark etmeyeceklerse tamam diyor.
Benimde 9 haftalık oldu ama ne eşimin ailesine ne kendi aileme nede çocuklarıma söylemedim kendileri fark edinceye kadar da söylemeyi düşünmüyorum

Canım ben de geçen hafta iğrenç durumdaydım ağlıyordum ama bu hafta iyi gibiyim şükür diyorum ama belli olmuyor iyiysen birden başlıyor birden bitiyo

Ahahahha kız deli misin tepki verecek diye mi acaba niye söylemedin ki
Kızlar ya ben hala anneme söyleyemedim. Erteledikçe, zaman geçtikçe de iyice kaçıyorum söylemekten. Nasıl söyleyeceğim ya, eşime doğunca söyleyelim diyorum, fark etmeyeceklerse tamam diyor.

Cesaret 0 bende

Insallah hersey yolunda gider haberdar et bizi canim

Sağol canım ya bilmiyorum ki neden çekiniyorum, eskiden beri ilgil odağı olmaktan hep nefret ettim. İşinize bakın diye bağırasım geliyor insanlara
Evet karakter yapıni az çok hissettim ve gerçekten sevimli geldin cekinicek birşey yok aslında ama çekinsen bile de soyliycen annende zamanında seni yaptı söyledi birilerine sonuçta anlayacaktır

Evet karakter yapıni az çok hissettim ve gerçekten sevimli geldin cekinicek birşey yok aslında ama çekinsen bile de soyliycen annende zamanında seni yaptı söyledi birilerine sonuçta anlayacaktır
Tabiki söylemem lazım, kendi anlayacak seviyeye gelirse çok bozulur farklı şehirlerdeyiz bir de, sonsuza kadar saklayabilirim yani Sen nasıl söyledin canım? Senin ikinciydi galiba.

Al benden de o kadar ne desem doktora gittim hamileymişim fln mı? Doğumda söyleriz neyse 7 ay kaldı
Ay çok kötü ya eşime mi söyletsem O da diyor ki bu kadar çekiniyorsan whatsapp tan ultrason görüntüsünü at o anlar diyor o da ne bileyim çok banal geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…