2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağol canım ya bilmiyorum ki neden çekiniyorum, eskiden beri ilgil odağı olmaktan hep nefret ettim. İşinize bakın diye bağırasım geliyor insanlara
Ben de arkadaşlarima demiştim iki üç güne bi çok ayrintili iş durumum dahil soruyo anlam veremiyo insan bazen dedik bi kere sen deme

Ay çok kötü ya eşime mi söyletsem O da diyor ki bu kadar çekiniyorsan whatsapp tan ultrason görüntüsünü at o anlar diyor o da ne bileyim çok banal geldi
Annenin numarasını bilsem tanısam ben haber verirdim şaka bir yana sabrına hayranım

Ay çok kötü ya eşime mi söyletsem O da diyor ki bu kadar çekiniyorsan whatsapp tan ultrason görüntüsünü at o anlar diyor o da ne bileyim çok banal geldi
Diğer hamileliklerimi eşim söylemişti ya ben garibim cidden çekiniyorum. Yüz yüze söylemek lazım ama. saçlarımı boyamıyorum dipler siyah beyaz anlamıştır belki annem diye düşünüyorum

Benim birkaç gündür başım dönüyor ve acayip uykum var, tüm gün uyumak istiyorum allahtan bulantım yok umarım olmaz en kötüsü o

Diğer hamileliklerimi eşim söylemişti ya ben garibim cidden çekiniyorum. Yüz yüze söylemek lazım ama. saçlarımı boyamıyorum dipler siyah beyaz anlamıştır belki annem diye düşünüyorum
Ya benim ilk bir de ya, daha da zor benim için Biz uzaktayız canım görüşemiyoruz maalesef sık sık. Saçlarımı da boyamıyorum ki, 5. Aydan önce anlamaz

Kız ne sabrı, söylemek istemiyorum ki sabır gereksin sen nasıl söyledin?
Telefonla aradım söyledim anne test yaptım pozitif çıktı dedim çok telaşlandı Allah korusun ne diyorsun falan dedi ben de sen diyorsun anne dedim meğer korona oldum sanmış testim pozitif çıktı deyince ne gülmüştüm

Ahahha Ben mümkün değil test yaptığımda söyleyemezdim. Geldim 30 yaşına, yurtiçi yurt dışı gez, kaç sene oku çalış toplantılara gir, sunumlar yap sonra gel hamile olduğunu söyleyeme utanıyorum kendimdenben sanırım eşime söyleticem

Bence annenle sen konuş bu özel haberi senden duysun azıcık heyecanlan kızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…