- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.321
Hamilelik başlı başına mucizevi bir süreç Allah nasip ederse evladım olacak benden sevdiğim insandan bir parça.İçinde atan minik bir kalp seni en kutsal vasıfa anneliğe yükseltecek Allahın izniyle.Rabbimin bize emaneti olacakNasıl bir heyecan var mesela sende?
Bunlar çok güzel şeyler tabi ki, bende heyecandan çok korku ve endişe var ama. Belirsizlik, çocuklu hayat nasıl olacak düşüncesi vs vsHamilelik başlı başına mucizevi bir süreç Allah nasip ederse evladım olacak benden sevdiğim insandan bir parça.İçinde atan minik bir kalp seni en kutsal vasıfa anneliğe yükseltecek Allahın izniyle.Rabbimin bize emaneti olacak
O da olabilir canım bilmiyorum kiGeç döllenmeden olabilir mi? Yumurta geç çatlamıştır belki.
Bu testlerde sadece down sendromuna mı bakılıyor ki? Çünkü başka kromozomal rahatsızlıklar da var onlara bakılmıyor mı acabaKizlar, instagramdan bir doktoru takip ediyordum da hikayesinde boyle bir sey gordum sizinle paylasmak istedim
Evet bu yüzden yaptırmayı düşünmüyorum ben doktoruma sordum olası bir durumda sonlandırmam derse anne adayı test yapmasına gerek yok dedi ama bi başka yerde de detaylı ultrasonda o sonuçları da baz alıyorlarmış diye okudumKizlar, instagramdan bir doktoru takip ediyordum da hikayesinde boyle bir sey gordum sizinle paylasmak istedim
Bu testlerde sadece down sendromuna mı bakılıyor ki? Çünkü başka kromozomal rahatsızlıklar da var onlara bakılmıyor mı acaba
Evet bu yüzden yaptırmayı düşünmüyorum ben doktoruma sordum olası bir durumda sonlandırmam derse anne adayı test yapmasına gerek yok dedi ama bi başka yerde de detaylı ultrasonda o sonuçları da baz alıyorlarmış diye okudum
İlkini söylerken ağlayarak aradım annemde ağladıTabiki söylemem lazım, kendi anlayacak seviyeye gelirse çok bozulurfarklı şehirlerdeyiz bir de, sonsuza kadar saklayabilirim yani Sen nasıl söyledin canım? Senin ikinciydi galiba.
Ben yazıyorum hata veriyor siteye mesaj attim iki kez donen olmadi,nasıl yapabilirimHayırlı olsun hoşgeldinizprofilden hesap detaylarına girin orda bebeğin tahmini doğum tarihi soruyor onu yazın görünecektir
Eşimle ortak kararımız canım Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin düşüncelerinde çok haklısın ben de aynı şekilde endişeliyim ve düşünmek istemiyorum bir de çevremde bebeğine down sendromlu denilip sağlıklı doğan çocuk örneği çok olunca yaptırmayı düşünmüyorum yine de araştırmam gerek 23 ekimde randevum araştırıp düşünecemAllah ozel cocuk sahibi ebeveynlerimize gercekten yardim etsin, cok buyuk bir sorumluluk, sabir. Meslegin ilk yillarinda ozel egitimde calismis biri olarak gercekten benim bu karari tek basima vermemem gerektigini dusunuyorum. Allah korusun boyle bir sey ile karsilasirsak bunun kararini ben tek basima veremem, esimle beraber vermem gerekir. Bizi neler bekledigini dusunur konusuruz, ona gore planlama yapariz hem maddi hem manevi bilmiyorum cok zor bir karar. Allah korusun bize bir sey olsa o cocugun oz bakimini saglayacak 3. Kisiye ihtiyaci var annane dede belki bunlarin hepsini dusunmem lazim belki bu karari verirken onlarin da rizasini almam lazim. Insallah sikintisiz sag salim kavusuruz hic aklimdan bunlari gecirmek bile istemiyorum
Eşimle ortak kararımız canım Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin düşüncelerinde çok haklısın ben de aynı şekilde endişeliyim ve düşünmek istemiyorum bir de çevremde bebeğine down sendromlu denilip sağlıklı doğan çocuk örneği çok olunca yaptırmayı düşünmüyorum yine de araştırmam gerek 23 ekimde randevum araştırıp düşünecem
Etle imtihana devamBu aynı bennn et ve yumurta görmek dahi istemiyorum Bugün evden çıktık apartmanı sarmış yağlı etli bi koku aşağıya kadar nefes almadan indim
İlkini söylerken ağlayarak aradım annemde ağladıikincisinde de WhatsApp grubuna yazdım bizim oğlanlar(kardeşlerim) coştu yeni bebis geliyo diye o sırada annem uyuyormuş uyanınca söylemişler annemde aradı yine aynı sevinç aynı coşku tek çocukla kalicam diye korktulardi galiba üstümde yoğun bir kardeş baskısı vardı bende düşündüm madem hemen bir daha dogurayim da hemen eski fizigime gireyim spor yapayım bı daha çocuk işiyle ugrasmayim nasıl hayat planlaması ama
Planlı bir gebelik değil anladığım kadarıyla geçi planlı olsa da o endişeler her zaman olacakBunlar çok güzel şeyler tabi ki, bende heyecandan çok korku ve endişe var ama. Belirsizlik, çocuklu hayat nasıl olacak düşüncesi vs vs
Yoo isteyerek yaptık aslında, ama ben sanırım hemen olacağını düşünmemiştim. Bilmiyorum ben zaten ömrüm boyunca öyle anaç biri olmadım. Evleneli 1,5 sene olmuştu, yaşlarımız da ilerliyor. Borç harç yok şartlar müsait deneyelim dedik, oldu. Çok şükür tabi. Olmasaydı şu an üzülüyor olurdum muhtemelen, nankörlük olmasın.Planlı bir gebelik değil anladığım kadarıyla geçi planlı olsa da o endişeler her zaman olacak
Yaaaa herkes farklı işte renk renk güzelliği burda. Bende tam tersine her şeye ama her şeye aglayabilen biriyim haber izleyemem bu yüzden.Ben hiç ağlayamam. Duygusal bir insan değilim ya, hormonlar bile işlemiyor eşim de benim gibi. Rasyonel rasyonel takılıyor evde bebekle alakalı gün içindeki tek sohbetimiz “- nasıl hissediyosun bugün kendini, ağrın var mı? +yok -iyi”
Annem öyle benim işte, ağlayacak söyleyince muhtemelen ben de kafayı yicem o sıradaYaaaa herkes farklı işte renk renk güzelliği burda. Bende tam tersine her şeye ama her şeye aglayabilen biriyim haber izleyemem bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?