- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.341
Bence o doğum olupda onu senin kucağına verdiklerinde ikimizde ciplakken o zaman artık her şey degisicek. Her şeye aglayabilen biri olacaksın. O zaman yeniden dogacaksin ama başka biri olarak.Annem öyle benim işte, ağlayacak söyleyince muhtemelen ben de kafayı yicem o sırada
Ah kuzum azalmaz aksine artar 3 aya kadar bulanabilir 4 te tam rahatlarsın. İnşallah seninki çabuk geçer amaKızlar 9 haftalık olanların mide bulantısı azalıyordu benim bulantılar gittikçe artıyor artık yemekten hemen sonra yediklerimi kusmaya başladım. Benim artarak devam ediyor.Bulantısı azalanlar ya da tamamen geçenler ne yaptı acaba kendiliğinden mi geçti
Harikaİlkini söylerken ağlayarak aradım annemde ağladıikincisinde de WhatsApp grubuna yazdım bizim oğlanlar(kardeşlerim) coştu yeni bebis geliyo diye o sırada annem uyuyormuş uyanınca söylemişler annemde aradı yine aynı sevinç aynı coşku tek çocukla kalicam diye korktulardi galiba üstümde yoğun bir kardeş baskısı vardı bende düşündüm madem hemen bir daha dogurayim da hemen eski fizigime gireyim spor yapayım bı daha çocuk işiyle ugrasmayim nasıl hayat planlaması ama
Yoo isteyerek yaptık aslında, ama ben sanırım hemen olacağını düşünmemiştim. Bilmiyorum ben zaten ömrüm boyunca öyle anaç biri olmadım. Evleneli 1,5 sene olmuştu, yaşlarımız da ilerliyor. Borç harç yok şartlar müsait deneyelim dedik, oldu. Çok şükür tabi. Olmasaydı şu an üzülüyor olurdum muhtemelen, nankörlük olmasın.
Aynen şimdi en güzelini düşünmek lazim :) özellikle ilk bebeği olacaklar için doğum konusundaKızlar bunları söylemek ve düşünmek için belki çok erken ama baktım konusu olmuş bende fikrimi belirtmek istedimdoğum kolay bir olay değil sezeryan veya normal ama öyle abartılacak kadar korkunçta değil. İlerleyen zamanlarda ayrıntılara gireriz
TabikiAynen şimdi en güzelini düşünmek lazim :) özellikle ilk bebeği olacaklar için doğum konusunda
Canım belim ağrıyo kalcamin üst kısmı sağ sol taraf bazen adet sancısı kalcam dizim kompLe sizliyoTamam fistigim direkt yazicam sen agrini bana detaylandirirmisin benim ki gibi mi merakettim bizim doktor ne dicek bakalim
Dinlendin mi canim geçmedi miCanım belim ağrıyo kalcamin üst kısmı sağ sol taraf bazen adet sancısı kalcam dizim kompLe sizliyo
Kızlar bunları söylemek ve düşünmek için belki çok erken ama baktım konusu olmuş bende fikrimi belirtmek istedimdoğum kolay bir olay değil sezeryan veya normal ama öyle abartılacak kadar korkunçta değil. İlerleyen zamanlarda ayrıntılara gireriz
Ne kadar süre sonrasında oldu peki?Benimde ilk doğumum sezaryendi. Kendime güvenim yoktu açıkçası olsaydı normali tercih ederdim. Ama sonrasında hiç ağrı acı çekmedim 2-3 günde ayaklandım. Sezaryenin bana en kötü etkisi ikinci çocuğa hamile kalamamam oldu. Doktorlar sezaryen kesi yerinde çıkıntı oluştuğunu ve bu sebeple hamile kalamadığımı düşünüyor. Tüp bebek denemek sorunda kaldım
Hadi yaMisafir geldi ☹☹☹
Ben doktora bile gitmemiştim ilk kez deniyorduk zaten. Olmaz zor da demedi kimse ama ne bileyim işte öyleAyy ayni benim gibi bizim de bir bucuk yil olmustu ve doktor cok umitsiz konusmustu zaten kolay kolay olmaz filantabii ben ovulasyon testleri, vitaminler ders gibi calisarak hemen bir ay sonra hamile kaldim ama bunlari yaparken bende olmaz diye dusunuyordum hep zaten cok zor olacakmis diyordum. Ama bir yanimda ya olursa diye dusunerek daha buyuk bir ev aldik, bebegin reflu yatagi ve normal yatagi bile hazir suan doktor zor diyince oyle bir psikolojiye sahip oluyorsun ki, sanki hic olmayacakmis gibi deli gibi istiyorsun cok degisik ama simdi alistim bende artik cok onemli bir sey degilmis gibi hissetmeye basliyorum
Aynen smdi dinlencem kuzumHadi yaböyle zamanda gelen misafirde zaman bulunca dinlen artik canim
Ben doktora bile gitmemiştim ilk kez deniyorduk zaten. Olmaz zor da demedi kimse ama ne bileyim işte öyle
Ne güzel maşallah siz hazırsınız bence mental olarak. Hayatınızı bile ona göre düzenlemeye başlamışsanız.Bizim bir evimiz bile yok, aldıktan sonra yapmak gerekti belki de ama o gücümüz yetmedi artan fiyatlara. Olur bir gün belki, o kadar çalışıp kazanıp paranın değeri olmayınca insan üzülüyor.
Aynen canım, biz evlenirken 350-400bin olan evler şimdi 750-800 bin oldu. Nasıl alalım allah aşkına ben maaşıma o kadar zam almadım ki. 2 senede 2 katına çıktı evler. Hayırlısı ne yapalım.Sanirim hazirimbiz ilk evlendigimizde esim birikimlik bir ev almisti kira vericegimize oturalim diye, ama baya karanlik ve gercekten hic icime sinmeyen bir evdi. Evin icini tamamen degistirip oturmayi kabul etmistim ve boyle biraz prim kazandi eski evimiz esyali satabildik. Sonra benim ailemde biraz yardim etti filan derken biraz kredi de kullanip aldik. Yoksa gercekten cok zor, bizim aldigimizin ustune 200 300 bin koymuslar bile simdiden bu zamanda paranin hic degeri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?