2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ah kuzum azalmaz aksine artar 3 aya kadar bulanabilir 4 te tam rahatlarsın. İnşallah seninki çabuk geçer ama

Harika bende böyle düşünüyorum hem yaş geçiyor hem sabır ister istemez

Ayy ayni benim gibi bizim de bir bucuk yil olmustu ve doktor cok umitsiz konusmustu zaten kolay kolay olmaz filan tabii ben ovulasyon testleri, vitaminler ders gibi calisarak hemen bir ay sonra hamile kaldim ama bunlari yaparken bende olmaz diye dusunuyordum hep zaten cok zor olacakmis diyordum. Ama bir yanimda ya olursa diye dusunerek daha buyuk bir ev aldik, bebegin reflu yatagi ve normal yatagi bile hazir suan doktor zor diyince oyle bir psikolojiye sahip oluyorsun ki, sanki hic olmayacakmis gibi deli gibi istiyorsun cok degisik ama simdi alistim bende artik cok onemli bir sey degilmis gibi hissetmeye basliyorum

Kızlar bunları söylemek ve düşünmek için belki çok erken ama baktım konusu olmuş bende fikrimi belirtmek istedim doğum kolay bir olay değil sezeryan veya normal ama öyle abartılacak kadar korkunçta değil. İlerleyen zamanlarda ayrıntılara gireriz

Aynen şimdi en güzelini düşünmek lazim :) özellikle ilk bebeği olacaklar için doğum konusunda

Annem beni vakumla dogurmus, cikmamisim ilk fotografim da kafam bildiginiz dim dik o kadar komik ki baya sarmislar kafami bir seylerle filan sonra duzelmis, bencede cok zor dogum. Insallah hepimiz kolayliklarla sahip oluruz, mumkunse normal dogum ile

Ne kadar süre sonrasında oldu peki?

Ben doktora bile gitmemiştim ilk kez deniyorduk zaten. Olmaz zor da demedi kimse ama ne bileyim işte öyle
Ne güzel maşallah siz hazırsınız bence mental olarak. Hayatınızı bile ona göre düzenlemeye başlamışsanız. Bizim bir evimiz bile yok, aldıktan sonra yapmak gerekti belki de ama o gücümüz yetmedi artan fiyatlara. Olur bir gün belki, o kadar çalışıp kazanıp paranın değeri olmayınca insan üzülüyor.

Sanirim hazirim biz ilk evlendigimizde esim birikimlik bir ev almisti kira vericegimize oturalim diye, ama baya karanlik ve gercekten hic icime sinmeyen bir evdi. Evin icini tamamen degistirip oturmayi kabul etmistim ve boyle biraz prim kazandi eski evimiz esyali satabildik. Sonra benim ailemde biraz yardim etti filan derken biraz kredi de kullanip aldik. Yoksa gercekten cok zor, bizim aldigimizin ustune 200 300 bin koymuslar bile simdiden bu zamanda paranin hic degeri yok

Aynen canım, biz evlenirken 350-400bin olan evler şimdi 750-800 bin oldu. Nasıl alalım allah aşkına ben maaşıma o kadar zam almadım ki. 2 senede 2 katına çıktı evler. Hayırlısı ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…