2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ayy neler varmis oyle resmen otel konforu, doguma degil de dugune balayina gidiyormussun gibi bir sey bu

Kızlar tek başıma öyle sıkıldım ki televizyon filna hiç açasım gelmiyor dua ediyorum çok garip hastane psikolojisi.. Evde de yalnızım ama böyle olmuyorum ne bilim

Bilmiyorum ki ben önceki hamileliğinde gidiyordum ebenin telefonu varsa bir sorun yanlış bir şey soylemeyeyim
İğnem vardı yapmak için gititm 1 saat önce genelde 16 haftadan sonra duyuluyor dedi denedi ama duymadı kalp sesini. Kontrolüm cuma endişelendim yarın mı gitsem bilemedim

Kızlar tek başıma öyle sıkıldım ki televizyon filna hiç açasım gelmiyor dua ediyorum çok garip hastane psikolojisi.. Evde de yalnızım ama böyle olmuyorum ne bilim
Hastanede tek olmak başka canım keşke yakınında olsak gelsek yanına az kaldı herşey daha iyi olacak insallah bebişin ve senin için bol dua ediyorum

İğnem vardı yapmak için gititm 1 saat önce genelde 16 haftadan sonra duyuluyor dedi denedi ama duymadı kalp sesini. Kontrolüm cuma endişelendim yarın mı gitsem bilemedim
Cihazdan kaynaklı duyulmuyor diyordur endişelenecek bir şey yok sonuçta devletin verdiği cihazlar eski oluyor o yüzden duyulmuyordur korkma zaten cumaya ne kalmış bende yarın gidicem çok korkuyorum ama çokta heyecanlıyım inşallah kalp atışını duyarım

Duyarsın inşllh merak etme. Güsel haberlerini bekliyoruz

henüz hamile olduğum dışarıdan bakınca anlaşılmıyor ama göbeğim çıktı, ben farkediyorum, kalçamda bi genişleme var sanki.. kilo durumum da 1 kg kadar aldım. 52,5-53 arası oynuyorum. bu haftalarda bu kadar almak normal mi bilmiyorum. arkadaşlar hep yazıyor, doktorum alma dedi falan diye ama benim doktorum öyle bişey demedi. bence zayıf olunca daha çabuk kilo alınıyor ve karın daha çabuk çıkıyor. yememe ne kadar dikkat etsem de tartı yükseliyor.
Kızlar eltimin testi sizce gebelik var mı
bence net gebelik var.

Kızlar ben de gittim doktora. Normalde yarındı kontrolüm ama kasıklarımda biraz şiddetli ağrı oldu dayanamayıp gittim her şey yolundaymış çok şükür. 9+4 sata göre ama 10+1 çıktı. inanamıyorum hala 3.5 cm boyuyla kıpır kıpır oynatıyordu ellerini kollarını. çook duygusalım şu an . ağrı için de idrar tahlili yaptırdım umarım bir şey yoktur Bugün kontrole gidip bebişini görenlerlin de sevincini paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…