- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #8.541
Eğer zayıf olarak hamile kaldıysan 15 kiloya kaaar alman normal. Hatta doğumdan sonra süt üretimi için hamilelikte aldığın kilolara ihtiyacın olacakhenüz hamile olduğum dışarıdan bakınca anlaşılmıyor ama göbeğim çıktı, ben farkediyorum, kalçamda bi genişleme var sanki.. kilo durumum da 1 kg kadar aldım. 52,5-53 arası oynuyorum. bu haftalarda bu kadar almak normal mi bilmiyorum. arkadaşlar hep yazıyor, doktorum alma dedi falan diye ama benim doktorum öyle bişey demedi. bence zayıf olunca daha çabuk kilo alınıyor ve karın daha çabuk çıkıyor. yememe ne kadar dikkat etsem de tartı yükseliyor.
bence net gebelik var.
İnşallah vardır yarın kan verecek bakalımhenüz hamile olduğum dışarıdan bakınca anlaşılmıyor ama göbeğim çıktı, ben farkediyorum, kalçamda bi genişleme var sanki.. kilo durumum da 1 kg kadar aldım. 52,5-53 arası oynuyorum. bu haftalarda bu kadar almak normal mi bilmiyorum. arkadaşlar hep yazıyor, doktorum alma dedi falan diye ama benim doktorum öyle bişey demedi. bence zayıf olunca daha çabuk kilo alınıyor ve karın daha çabuk çıkıyor. yememe ne kadar dikkat etsem de tartı yükseliyor.
bence net gebelik var.
Kesin var bence. Allahım bir daha yaşatmasın çok zor bir şeyKızlar eltimin testi sizce gebelik var mı
51.8 ile hamile kaldım sanırım, zaten bir diyetisyenle çalışıyordum o zaman o yüzden kilomu bu kadar net biliyorum.Eğer zayıf olarak hamile kaldıysan 15 kiloya kaaar alman normal. Hatta doğumdan sonra süt üretimi için hamilelikte aldığın kilolara ihtiyacın olacakönemli olan 30-40 gibi abartılı kilolar almaman. Ben önceki gebeliğimde ne şişman ne zayıftım 9 kilo aldım doğumdan 2 hafta sonra hepsi gitti.
Merhaba bende 8+4 üm bende de tiroid sorunu var ama ben ilaç kullanıyordum zaten o yüzden yükselmedi. Ne kadar değeriniz bilimyorum ama dahiliye ye yönlendirir doktorunuz.kızlar selamlar , 8+4 haftalık hamıleyım , 9.haftanın ıcındeyım yanı .
kan testı verdım genel degerlere baktırmak ıcın troıdlerım bıraz yuksek cıktı degerler , benzer durumu yasayanlar var mı ?
Dengeli beslenme önemli. Ben ilk 3 ay çok kustuğum için aç kalınca da midem daha çok bulandığı için badem, leblebi gibi şeyler atıştırıyordum devamlı. Sende gece çok acıkıyorsan yatmadan 1 saat önce 1 avuç badem yemeyi dene istersen51.8 ile hamile kaldım sanırım, zaten bir diyetisyenle çalışıyordum o zaman o yüzden kilomu bu kadar net biliyorum.
ilk 3 ay kilo almamak falan diyince arkadaşlar açıkçası biraz tedirgin oluyorum.
bir de benim mide bulantım, kusmam, iştahsızlığım vs. olmadı, aksine iştahım çok açıldı. yine de tutuyorum kendimi, geceleri gözüm dönmüş bi şekilde uykumdan uyanıyorum açlığıma ama yine de ağzıma bir lokma bir şey atmıyorum.
bilemiyorum ki...
Bemimde önceki gebeliğimde cıkmıstı ilac kullanıyorum hala endokrine gidin bencekızlar selamlar , 8+4 haftalık hamıleyım , 9.haftanın ıcındeyım yanı .
kan testı verdım genel degerlere baktırmak ıcın troıdlerım bıraz yuksek cıktı degerler , benzer durumu yasayanlar var mı ?
Evet bende tiroid ilacı kullanıyorumkızlar selamlar , 8+4 haftalık hamıleyım , 9.haftanın ıcındeyım yanı .
Eltin seni kıskanmış benceKızlar eltimin testi sizce gebelik var mı
Amin canımKesin var bence. Allahım bir daha yaşatmasın çok zor bir şey
Bence bu kilo olayı kişinin biraz da vücut yapısıyla alakalı. Mesela ben de 58 kiloyum boyum 1.72 normalde ortalama sayılabilecek bi kilodayım ama en zayıf olduğum zamanda bile küçük bi göbek hep olur bende. Doktorun da kilo alma demesinin sebebi karın bölgemin kilo oranıma göre yağlı olması. Çünkü ısrarla bana 25 hafta kilo almak yok diyor. Ama ben yine de o kadar dikkat edemiyorum, yemeklere karşı bi bulantım olmadığı için ne zaman açlık hissedersem yiyorum normalde de zor kilo alan biriyim o yüzden şu ana kadar da almamışım. Senin zaten başlangıç kilon çok ideal ama merak ettim neden diyetisyene gidiyorsun hamilelikten önce de gidiyormuşsun sanırım ben de gidip en azından sağlıklı bi beslenme düzeni oluşturmayı düşünüyorum en azından 3. Aydan sonrası için51.8 ile hamile kaldım sanırım, zaten bir diyetisyenle çalışıyordum o zaman o yüzden kilomu bu kadar net biliyorum.
ilk 3 ay kilo almamak falan diyince arkadaşlar açıkçası biraz tedirgin oluyorum.
bir de benim mide bulantım, kusmam, iştahsızlığım vs. olmadı, aksine iştahım çok açıldı. yine de tutuyorum kendimi, geceleri gözüm dönmüş bi şekilde uykumdan uyanıyorum açlığıma ama yine de ağzıma bir lokma bir şey atmıyorum.
bilemiyorum ki...
Bende şu aşermeler gitsin dikkat edeceğim inşallah. Hatta önceki hamileliğimde gebelik şekerim çıktığı için diyet yapmıştım yinr yapmayı planlıyorumBence bu kilo olayı kişinin biraz da vücut yapısıyla alakalı. Mesela ben de 58 kiloyum boyum 1.72 normalde ortalama sayılabilecek bi kilodayım ama en zayıf olduğum zamanda bile küçük bi göbek hep olur bende. Doktorun da kilo alma demesinin sebebi karın bölgemin kilo oranıma göre yağlı olması. Çünkü ısrarla bana 25 hafta kilo almak yok diyor. Ama ben yine de o kadar dikkat edemiyorum, yemeklere karşı bi bulantım olmadığı için ne zaman açlık hissedersem yiyorum normalde de zor kilo alan biriyim o yüzden şu ana kadar da almamışım. Senin zaten başlangıç kilon çok ideal ama merak ettim neden diyetisyene gidiyorsun hamilelikten önce de gidiyormuşsun sanırım ben de gidip en azından sağlıklı bi beslenme düzeni oluşturmayı düşünüyorum en azından 3. Aydan sonrası için
Benim aşerdiğim şeyler de hep çiğköfte, turşu , kısır gibi şeylerBende şu aşermeler gitsin dikkat edeceğim inşallah. Hatta önceki hamileliğimde gebelik şekerim çıktığı için diyet yapmıştım yinr yapmayı planlıyorum
Benimde yüksek cıktı yarın kontrolüm var hemde dahiliyeye gidicem ilk hamileliğinde de yükseldi ilaç kullandım doğum sonrası düştü şimdi yine yükseldi yine ilaç kullanıcam dert etme normal bunlar hormonel önemli olan erkenden ilaca başlayıp genişinize sağlıkla bakmakkızlar selamlar , 8+4 haftalık hamıleyım , 9.haftanın ıcındeyım yanı .
Dikkat et o zaman şeker konusunda birinde çıkınca sonra çıkma ihtimali yüksek oluyorBende şu aşermeler gitsin dikkat edeceğim inşallah. Hatta önceki hamileliğimde gebelik şekerim çıktığı için diyet yapmıştım yinr yapmayı planlıyorum
Araştırdım da bir çok arkadaşta 2. De çıkmamışDikkat et o zaman şeker konusunda birinde çıkınca sonra çıkma ihtimali yüksek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?