2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eğer zayıf olarak hamile kaldıysan 15 kiloya kaaar alman normal. Hatta doğumdan sonra süt üretimi için hamilelikte aldığın kilolara ihtiyacın olacak önemli olan 30-40 gibi abartılı kilolar almaman. Ben önceki gebeliğimde ne şişman ne zayıftım 9 kilo aldım doğumdan 2 hafta sonra hepsi gitti.

İnşallah vardır yarın kan verecek bakalım

51.8 ile hamile kaldım sanırım, zaten bir diyetisyenle çalışıyordum o zaman o yüzden kilomu bu kadar net biliyorum.
ilk 3 ay kilo almamak falan diyince arkadaşlar açıkçası biraz tedirgin oluyorum.
bir de benim mide bulantım, kusmam, iştahsızlığım vs. olmadı, aksine iştahım çok açıldı. yine de tutuyorum kendimi, geceleri gözüm dönmüş bi şekilde uykumdan uyanıyorum açlığıma ama yine de ağzıma bir lokma bir şey atmıyorum.
bilemiyorum ki...

kızlar selamlar , 8+4 haftalık hamıleyım , 9.haftanın ıcındeyım yanı .
kan testı verdım genel degerlere baktırmak ıcın troıdlerım bıraz yuksek cıktı degerler , benzer durumu yasayanlar var mı ?

Merhaba bende 8+4 üm bende de tiroid sorunu var ama ben ilaç kullanıyordum zaten o yüzden yükselmedi. Ne kadar değeriniz bilimyorum ama dahiliye ye yönlendirir doktorunuz.

Dengeli beslenme önemli. Ben ilk 3 ay çok kustuğum için aç kalınca da midem daha çok bulandığı için badem, leblebi gibi şeyler atıştırıyordum devamlı. Sende gece çok acıkıyorsan yatmadan 1 saat önce 1 avuç badem yemeyi dene istersen

Kızlar bugun bende konteole gırdım bebek masallah gayet saglıklı ancak kesen yamuk dedı bunuda sordu benım rahmım de hafif t sekli var daha önceden bir Dr harıc hıc bır Dr ameliyatı onermedi
Doktorum rahimde darlık olabılır rahim filmini bır getir haftaya bakalım ama bebegin gayet ıyı7+3 dedı ınsallah sıkıntı olmaz herkesn bebegını Rabbim korusun

Evet bende tiroid ilacı kullanıyorum

Bence bu kilo olayı kişinin biraz da vücut yapısıyla alakalı. Mesela ben de 58 kiloyum boyum 1.72 normalde ortalama sayılabilecek bi kilodayım ama en zayıf olduğum zamanda bile küçük bi göbek hep olur bende. Doktorun da kilo alma demesinin sebebi karın bölgemin kilo oranıma göre yağlı olması. Çünkü ısrarla bana 25 hafta kilo almak yok diyor. Ama ben yine de o kadar dikkat edemiyorum, yemeklere karşı bi bulantım olmadığı için ne zaman açlık hissedersem yiyorum normalde de zor kilo alan biriyim o yüzden şu ana kadar da almamışım. Senin zaten başlangıç kilon çok ideal ama merak ettim neden diyetisyene gidiyorsun hamilelikten önce de gidiyormuşsun sanırım ben de gidip en azından sağlıklı bi beslenme düzeni oluşturmayı düşünüyorum en azından 3. Aydan sonrası için

Bende şu aşermeler gitsin dikkat edeceğim inşallah. Hatta önceki hamileliğimde gebelik şekerim çıktığı için diyet yapmıştım yinr yapmayı planlıyorum

Bende şu aşermeler gitsin dikkat edeceğim inşallah. Hatta önceki hamileliğimde gebelik şekerim çıktığı için diyet yapmıştım yinr yapmayı planlıyorum
Benim aşerdiğim şeyler de hep çiğköfte, turşu , kısır gibi şeyler ben de daha çok dikkat etmek istiyorum, 3 ay boyunca yediklerimizden beslenmiyor diye biraz saldım açıkçası.

Benimde yüksek cıktı yarın kontrolüm var hemde dahiliyeye gidicem ilk hamileliğinde de yükseldi ilaç kullandım doğum sonrası düştü şimdi yine yükseldi yine ilaç kullanıcam dert etme normal bunlar hormonel önemli olan erkenden ilaca başlayıp genişinize sağlıkla bakmak

Dikkat et o zaman şeker konusunda birinde çıkınca sonra çıkma ihtimali yüksek oluyor

Merhaba sevgili anne adayları ya da anneler mi demeliyim bende inşallah nasip olursa mayıs annesi olucam. Şu an 7+4 hafta. Sanirim 8 haftalık sayılıyor. Mide bulantısı ve çok olmasa da kusma var 10 gündür. Şikâyetçi değilim kesinlikle. Her şey güzel olacak. Sonuçta minik bir can taşıyoruz. Bu hafta aralığında ara ara karında ağrı kasıkta ağrı tarzı şeyler yaşadınız mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…